Re: Най-гадна/коварна за мъжете женска зодия

• 51 752
  • 656
  •   1
Отговори
# 450
Скуба,  това, което  описваш, се нарича скрофа Crazy

# 451
  • София
Бързо да попитам- къде ги гледате луните на различните зодии?

# 452
  • Тра-ла-ла
Да живей единствената мъжка зодия - Стрелец. Да живей, Скуба. Той ще оправи всички жени...или поне ще опита hahaha

Аз съм свинкЯ.  Грух Laughing Не държа да ме оправят. Неоправяема съм Whistling

# 453
Скуба,  това, което  описваш, се нарича скрофа Crazy

Скрофа - угоена свиня, употребява се и фигуративно за дебела жена.
Къде ме караш и ти да ровя... ooooh!

# 454
Да живей единствената мъжка зодия - Стрелец. Да живей, Скуба. Той ще оправи всички жени...или поне ще опита hahaha

Аз съм свинкЯ.  Грух Laughing Не държа да ме оправят. Неоправяема съм Whistling
Че то това е мечтата на всички мъже, не само на Скуба и Стрелците
Засега безуспешно но опитите продължават Mr. Green
А ти много-много не пощипвай с Рачешките щипалки...

# 455
  • Тра-ла-ла
Обещавам да не щипя много. Та по тоя повод...няма ли да празнуваш Св. Валентин с Близначката?!  Mr. Green

# 456
Обещавам да не щипя много. Та по тоя повод...няма ли да празнуваш Св. Валентин с Близначката?!  Mr. Green

Мъжете почитаме Свети Трифон. Къв е тоя Валентин???
Близначката знае че съм в Суит, знае къде да не идва ... Mr. Green
А ти? Кой е клетника който прилъга за довечера?

# 457
  • Тра-ла-ла
Още не съм разиграла томболата, за да видя на кой се пада честта Joy Чети утре крими хорниката  Mr. Green

# 458
Завист усещам към Близначките Mr. Green
Да, с тях никога не е скучно.
Но пък Близначката не е за мъже със слаби нерви и ниско самочувствие.
Завист? Да бе Grinning Една на скоро ми ревеше, че такива каши беше заплела, та свят й се виеше от "забава". Тънат в депресии от собствените си драми, по-объркани същества не съм срещала...

Абсолютно! Даже в момента ми идват наум точно 2 имена от моето обкръжение, които отговарят 100% на твоето определение - и двете са юнски Близнаци. Имам приятелка - майски Близнак - тя като че ли е друга бира Wink

По повод тази стиснатост на Девите - аз съм 1/2 Дева, ама никак не съм стисната, даже напротив - прекалено са ми широки пръстите (не се гордея с това).

Между другото, има голяма разлика между женските и мъжките представители на една и съща зодия. Мъжете Деви, например, изобщо не ми харесват. Тях, заедно с мъжете Рак, ги разпознавам преди да са си признали рождената дата  #2gunfire

# 459
Още не съм разиграла томболата, за да видя на кой се пада честта Joy Чети утре крими хорниката  Mr. Green

Дано умре блажено клетника... Mr. Green

# 460
  • София
Въпреки миловидната ви природа Рачки,  аз знам, че сте мъжемелачки.  От опит го казвам, като една леко ,много леко наранена жена от вас Simple Smile

# 461
Заповядай:http://www.beinsadouno.com/old/astro/my_moon.php

# 462
Мъжете ДЕВИ не са стиснати, имат усет за качествените, стойностни покупки.

Жените Раци са практични, оправни и позитивни, без драми посрещат предизвикателствата на живота и успешно се справят, малко по-неемоционални са в сравнение с останалите жени. Успешни са, определено.
Не се пуйчат като лъвиците / е, не всички лъвици са демонстративни и надути, с голямо самочувствие/.

# 463
  • Тра-ла-ла
Въпреки миловидната ви природа Рачки,  аз знам, че сте мъжемелачки. 
За първи път го чувам това. Може би имаш предвид, че мъжете, макар и бивши, винаги си спомнят и въздишат по нас Mr. Green

*Камея, Рачките са много чувствителни, склонни към драматизиране, понякога и песимистки и т.н. Но пред света показват друго лице - на непукистки и ммъжки момичета. Защитна позиция...като на раче Laughing

# 464
  • София
Заповядай:http://www.beinsadouno.com/old/astro/my_moon.php

Благодаря.  bouquet Отивам да се проверя. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт