ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - тема 22

• 134 988
  • 754
  •   1
Отговори
# 135

и аз съм с ОКР + ПА  твоето ОКР какво е  newsm78
Охх с моето се сдобих след земетресението и сега подреждам всичко симетрично, пипам всичко - дрехи, мебели, предмети, пердето, хладилника и др. и си броя 1,2,3,4......1,2,3,4 вечер по 30-40 мин. не мога да легна до като не мина в стаити и ни подредя всичко.....голямо мъчение е. А при теб как е

# 136

и аз съм с ОКР + ПА  твоето ОКР какво е  newsm78
Охх с моето се сдобих след земетресението и сега подреждам всичко симетрично, пипам всичко - дрехи, мебели, предмети, пердето, хладилника и др. и си броя 1,2,3,4......1,2,3,4 вечер по 30-40 мин. не мога да легна до като не мина в стаити и ни подредя всичко.....голямо мъчение е. А при теб как е

предимно натрапчиви мисли да не полудея да не убия някой да се самоубия и още куп ...
иначе ритуалите ми са по слабо изразени но най ми пречат тези че си имам едни букви дето са ми щастливи или не и докато не спирам да ги броя докато не получа "задоволителен резултат" а понякога това отнема мн време пък да не говорим като съм пред хора и като се загледам едно отнесено представям си как изглеждам и другоо най гадно е със обличането на дрехите имам си определени чифтове които нося в различните дни  от седмицат а като трябва към тях да е и бельото  и е супер трудно като си купя някоя нова дрешка страх ме е да облека да не стане нещо лошо и още куп ритуали които като не изпълня откачам но понякога си "позволявам" да ги заменя с други неща ... звучи много лудо и си предтавям някой който не знае какво е ОКР сигурно изглеждам като откачалка  :lol
Пиеш ли нещо аз в момента съм бременна и не пия нищо и кризите са ужасни ...

# 137
Не пия нищо че се изморих да гълтам.  Иначе и аз съм така с новите дрехи и не само с всичко ново съм така, ако ми се случи нещо лошо с дадена дреха или вещ не я поглеждам…. Охх аз някой път бъркам в коша да подреждам ужас…. 😃

# 138
В Македония дали мога да открия Ривотрил от 0.5

# 139
Мис, а ти консултирала ли си се с пси за тези кризи по време на бременност. Аз съм си на лечение въпреки бременността, защото за плода било по вредно дацсъм с ПА, то като получа атака получавам и контракции.

# 140
Мис, а ти консултирала ли си се с пси за тези кризи по време на бременност. Аз съм си на лечение въпреки бременността, защото за плода било по вредно дацсъм с ПА, то като получа атака получавам и контракции.

ходя при психиатъра си вече 10 пъти от както съм бременна не иска да ми исписва нищо вика ми "Аз не съм убиец"  Sad личната ми е невролог тя също отказа да ми изпише нещо за успокоение питах я за хомеопатия вика ми "пълни боклуци"  гинеколожката при която си водя бременността също не ми дава да пия нищо вика "няма да откачиш"
Всимко казват нищо ти няма всико е в главата ти а най лошото е че аз също знам че е така но не мога да го спра най гадното чувство е когато стоя и изпитвам ужасна безпомощност че ей сега ще се случи нещо а аз не съм способна да променя нищо ...
проблема ми е че не мога да спра да мисля най лошото и искам да защитя всички ...
та стискам зъби и това е иначе кризи съм получавала нямаш си идея но стискам зъби и чакам да мине въпреки че напоследък почти не минава целодневно ме държи че и вечер нямам покой но НЯМА ВЕЧНО ДА СЪМ В ДУПКАТА ....  единствените ми страхове са че никога вече няма да бъда себе си и че ще полудея и не съм способна да направя нищо ... 

# 141
Мисс няма да полудееш миличка, всички сме минали през тези мисли. Пси ме уверява, че никой не е полудял от това. За 10 г. щом не съм полудяла значи няма. Аз даже съм казала на моя мъж като полудея да не ме остави да ходя по улиците и да ровя в кофите, а да ме прибере в лудница  Mr. Green Охх ако не беше трагично щеше да е смешно.Но всеки път , когато имам това чувство само си повтарям няма да полудея, никой не е полудял от това и така.
Сега аз да попитам , абе хора ходили ли сте на скенер или ЯМР за световъртежа. Аз вече си мисля, че не ми от ПР това мотаене на главата. Направо ми писна вече.

# 142
Мами, антидепресанта АРИТАРИ от днес е в търговската мрежа. Нов медикамент, цената му е около 40 лв./30мг. Състава е дулоксетин. Доколкото съм запозната, СИМБАТА е със същата съставка и е най продавания АД за 2014 Simple Smile
От АКТАВИС казаха, че до края на месеца трябва да го има по всички аптеки вече. Simple Smile

# 143
 ooooh!Мале .мале аз си викам ей.тези момичета /момчета/оздравяха а вие на 10стр

# 144
Хора ще полудея, дано всичко мине с преминаването на първия триместър. Не знам какво да правя направо си ме е страх, такова подобрение имах и сега...... Дори мисли за аборт ми се въртят, да направя, за да ми минеа да не съм толкова зле. Далиме от гаденето не знам. А как ме е страх от предстоящото раждане, което след месеци. Побърквам се хооооррррааа

# 145
mimi0585,а ти как си?  Върти ми се в главата,че пролетта спря антидепресанта,как си от тогава,пиеш ли нещо и въобще наред ли са нещата при теб?

# 146
   bubaleche,защо така бе мила,на лечение си и въпреки това не си добре,просто недоумявам  Rolling Eyes
 От колко време пиеш АД,не чувстваш ли някакво успокоение от него  все пак?

# 147
mimi0585,а ти как си?  Върти ми се в главата,че пролетта спря антидепресанта,как си от тогава,пиеш ли нещо и въобще наред ли са нещата при теб?
О де този късмет да го спра.Още не съм почнала и да го намалям а си е от 150мл.Пролетта ми смениха Ланвексина та затова явно си мислиш че съм го спряло.Но отново съм на него.Сега съм определено по добре.

# 148
    Аз  пък другата седмица съм при пси,защото  правя 1 година с АД, и от една страна много ми се иска да каже,че го спираме,но от друга страна пък ме е страх да не се повтори ситуацията от миналия ноември  Mr. Green,много ми е шантаво  Whistling
А  при теб не се ли очаква скоро да го спираш?

# 149
За сега не.Пия го от 1г и 4м вече.При ПС съм чак догодина.

Общи условия

Активация на акаунт