ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - тема 22

• 132 159
  • 754
  •   2
Отговори
# 285
  • софия
То и аз се притеснявах, че може да е станало нещо, хем ескапел пих. И си казвам то толкова видове аборти напоследък има, не като аз веднъж навремето - упойка и кюртаж.

Нещо ривотрила не ми понася. Не ме действа както преди, хем ми се гади от него. С ксанакса бях по-добре. Накратко - не съм добре тези дни.
Ясно, ще се обаждам на моята любов да видя дали да сменим ривотрила.
Този сръбски ривотрил, сигурно няма нищо общо с този на Рош

# 286
А пък на мен само ми се спи и ми е отпуснато.......вярно ще е голям майтап да се лекувам 20 години за ПР и да се окаже, че фибромиалгията е виновна.........
Мислех през отпуската  /целият декември/, да се развихря с коледни сладки и украси.....а не съм пипнала нищо-само спя, или гледам разни филми -после що дебелея?!

# 287
Абе то и клонарекса не ми влияеше като истинския ривотрил. Като чета клонарексът бил произвеждан май в Индия или Кипър, нещо такова. А, ето точно производител Remedica Ltd., Кипър.
Казаха ми да си мина на ксанакс.

Мама вчера получила тежък инсулт и сега по колко ксанакса да  пия.  Направо три опаковки да се свърши с тази неприятности.
Извинявайте, че Ви натоварвам!

# 288
  • софия
Сега майкати има нужда от теб, не се блъскай с ксанакса, дръж се и помагай с каквото можеш, ще се въстанови жената.А в Сърбия не казали, че имало и на Рош, но малко по скъп?

# 289
Мерси, Галант Hug
Ми аз съм си овца - дадох рецепта те ми дадоха хапчетата и това. Хич не съм се и сетила да питам и за Рош. Аз май попривикнах с него, за това не ми действа.

# 290
Джери и мама утре ще я оперират-злокачествен тумор в матката. Опитвам се да се държа, макар, че я виждам колко е уплашена. Не ми се оправдаха очакванията от дългоочакваната отпуска, че вярно психичната умора ми беше дошла доста.......

# 291
Али, всичко ще мине наред при всички ни Hug

Аз твое и за здравето на майките ни ще пийна червено винце довечера  Hug

# 292
Пийни си, мила......и аз сега съм се отпуснала отпускарски.....дали пък затова не ми е все сънливо  Rolling Eyes

# 293
Стискам палци за майките ви, тя и моята е в болница, обаче моите са си изживели живота здрави и прави, то е ясно, че с годините идват и болестите. Вие гледайте вие да сте добре, колкото и егоистично да звучи.

# 294
 Simple SmileМомичета дано майките ви се оправят скоро,стискам палци,от вчера съм с такова главоболие,защото пси ми даде и ламиктал от 50 мг  и ми намали золофта на 50 и флуанксола остава, а като чета за ламиктала
и паниката ме обзема.Някой пил ли го е,имал мн странични

# 295
Гала, стискам палци и за твоята майка Hug

mama690 първо помислих, че питаш за флуанксола, аз от него имах проблеми като го спрях, почнаха пак паниките. За другото не знам  Hug

Вчера се почерпих с червено вино и знаете ли какво е махмурлук с паник атака ooooh! Брех не бях ги имала отдавна. Ми така ми се пада, като ми се накараха в работата и нямам отпуска да си лежа у нас Wink

# 296
Аз пък отсенох сърдечна криза вчера към вечерта. Продължи до през нощта, сега ми е отпаднало и лошо.

# 297
Jerry незнам,ама флуанксола го пия 6 месец, а файда никаква.😢Получавам си ПР от най-малкото,снощи с мъжа ми се скарахме страшно и спах при детето и цяла нощ сърцебиене  и потене,абе мани.
Аз преди  2 седмици  от 2 бири такова  главоболие  получих,чче 4 дни ме държа
Махмурлука .

# 298
Здравейте  bouquet
Днес ми изписаха Стимулотон. Пие ли го някой от вас? И от него ли много се пълнее  #Cussing out От  Ципралекса качих 10 кг за година и половина...

# 299
Az ot zolofta kachih 4 kila za 6 meseca.A za stimulotona nz.

Общи условия

Активация на акаунт