ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - тема 22

• 132 124
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
Няма да коментиран някои от горните постове.

Фанито, защо не пиеш карзил. Билков е и много добре действа на черния дроб. То и аз мисля да си взема, че нещо го усещам от стимутолона и другите успокоителни.

Аз си седя и чакам стимутолонът да подейства. Кога ще изчезнат тази ужасна тъка, мъка, страх от бъдещето,  паника от настоящето, чувствам се ужасно нещастна. Казах му на Карадалиев - ако на 21-я ден от започването на АД-то в съзнанието ми  няма розови облачета, цветенца и малки сладки слончета се запивам. Влизам в кварталната кръчма и няма да изляза поне две седмици Grinning

Айде  хубава нова седмица и да е без оплаквания. Студът ни повлиявал добре  Wink
И аз около 3 седмици го бях пила, бях като парцал, като ми включиха след него Анафранил, направо се родих Simple Smile

# 391
Карадалиев най-вероятно ще ми изпише някой АД в комбинация с диазепам, лексотан или друго успокоително сега като спряха ривотрила. Peace До колкото ми е известно той най-често изписва Сероксат като АД. Ще се уча на Лечебният код и другите алтернативни практики, но не без "патерицата".

Скрит текст:
Смятах, че заминавайки в чужбина ПР и депресията ми ще изчезне, но се оказа че понякога човек си носи проблемите и накрай света да иде. Че там дори се изострят симптомите, защото живея сама, в напълно нова среда и обстановка, а семейството ми е тук.

Иначе като имам ПА и пийна половинка ривотрил веднага ми олеква, надявам се това да е добър знак. По това съдя, че стягането в главата и вдигането на кръвното е на нервна почва. Валериани, менти, глогове нещо не ми действат. Зеленият чай сутрин ме ободрява, но и успокоява като че ли.

Ще ми се да вярвам, че ПР е вид демон, нещо привнесено отвън, не ми се ще подсъзнанието да вреди толкова на собствения си организъм, не виждам защо трябва да се самонаказва, особено след като съзнанието отдавна е започнало да се излекува от негативните мисловни модели?

# 392
Фанито, да изписва най-често Сероксат, има заместител на  ривотрила - Клонарекс, него изписва. Нещо не е много добър Клонарексът. Успех!
На мен Сероксатът не ми понесе, той го смени с Оропрам, от него развих мании. Е ме сега със Стимутолон.

Снощи ударих 2 бири, да видим как ще съм днес. По принцип с тези лекарства и една бира нямах проблем  Wink

# 393
Благодаря, Джери! Помня, че зелена рецепта не се връща, като купувах ривотрила ми взеха зелената рецепта. Нямам вариант отново да ходя до лекаря за зелена рецепта, няма ли някакви успокоителни на бяла, че да си накупя поне 2 кутии за чужбина? Rolling Eyes

# 394
Фани,пробвай първо  с по-безобидни успокоителни,като например Дормиплант-вземат се сутрин две таблетки,или пък Холеон 5 Амброз..... newsm78,вземи си по един блистер и виж как ти се отразяват,пък ако не става работата,тогава минавай на по-силните.

И не подценявай разходките навън и йогата,на мен ми действат изключително добре.

# 395
Благодаря за предложенията, но Дормиплант беше едно от първите неща, които пробвах. Препоръчаха ми го в спешното, когато ходих при една от първите паник атаки. Слабо ми е, на мен валерианата и маточината изобщо не ми спират паник атаките. Пих една друга добавка с тях преди един изпит и въпреки това получих доста страшна ПА. Така ме стегна и преряза главата, че помислих, че ще получа удар. След това пък ме втриса и явно се отключи грип. Холеон 5 Амброз също приемах дълго време миналата година, сам по себе си ми е също слаб за съжаление. Това, което при мен действа ефикасно е една половинка ривотрил - веднага спира паник атаката и стягането в главата изчезва. При мен паник атаките са не със сърцебиене, а с рязко вдигане на кръвно и стягане в главата. Дано 2016 да е годината, когато всички ние ще забравим завинаги за ПР и депресии! Praynig

Последна редакция: вт, 05 яну 2016, 10:57 от fanito83

# 396
Все повече се убеждавам, че моята депресия и ПР идват от струпан гняв към баща ми. Той е негативен и невротичен, от най-малкото започва да вика, псува и да се дразни на хората, в същото време за себе си е някак щастлив и има някакво самочувствие. Прекалено импулсивен е. Майка ми пък е безволева. Може би понеже растях с липсата на позитивните модели у родителите нещата по някое време са избили. Бях доста позитивно дете предвид средата, някак си не се влияех от тях, но явно подсъзнателно човек прихваща "отровата". В резултат на това имам страх от авторитети и да ме оценяват, преподавателите в университета например ме изнервят. Ако някой знае бърз и лесен начин за отърваване от огорчението, разочарованието и гнева струпан към родителите, да дава съвети моля! На мен ми хрумват само прошката и дистанцирането.

# 397
Далеч, далеч, мнооого далеч от тях.

# 398
Еееееееее, ама уляха се. Днес излизам да си взема стимулотон и се оказва, че и него го няма в складовете, че и съм на голяма доза-не мога да го спра от раз........

# 399
На някой от вас става ли му лошо и изнервено след ядене на сладко и шоколад?

# 400
Ааа стига бе и аз съм на Стимулотон... #Crazy Имам още 2 блистерчета ,май ще трябва да взимам направление за психито пак.

# 401
Не Славенче не съм го и за това събирам мнения, но аз да ти кажа нямам в момента нужда от него. Просто се чудя дали е добър. А ти за ешерихито направи ли антибиограма, дали Зината е правилния АБ

Пита ме за Рескю в предната тема - не съм го ползвала още, само го нося в чантата за успокоение. Laughing Ти ползвала ли си го?

Здравейте и от мен Simple Smile

Славенче, психиатри са ми казвали, че е адски слабо това спрейче, иначе преди половин година и аз бях готова да го взема, че имаше голяма реклама, ама се отказах. Пробвай някой път и сподели Simple Smile

Аз го използвам много, но не спрей, а капки. При паническа атака се лекувам само и единствено алтернативно, с продукти на свободна продажба в аптеките. В което не агитирам никой, аз го правя, защото съм преценила, че не искам химии. Видяла съм им вредите и доколкото мога, ще карам на мускули от самоконтрол.

На никой, дори и най-близките не споделям, че имам такъв проблем, но един ден един познат ми сподели, че е на ривотрил от една година, но става все по-зле и ще минава на нещо друго, може би по-тежко. Понеже му споделих за капките, взе да ги пие паралелно с ривотрила и за два месеца грейна. Доктора е бил много учуден и е казал, че ако продължава така, след няколко месеца ще спре да му изписва ривотрил. Така че който иска може да пробва рескю успоредно с лекарствата. Трябва да се пие редовно, 4-5 пъти на ден и отделно през 15 мин в случай на паник атака, за да се забележи ефекта. Иначе наистина е слаба работа.

# 402
Аз имам рескю на капки от 3 години, но не съм го ползвала-дали може да се е развалило.......да взема пък да опитам  newsm78 и без това от днес започнах да си намалявам стимулотона, че ако не го пуснат, да не се наложи изведнъж да го спирам.

# 403
Някой от вас изпробвал ли е да пие SAM-e?
http://apteka.framar.bg/30035245/%D1%81%D0%B0%D0%BC-%D0%B5-%D1%8 … 0-%D0%BC%D0%B3-20

Последна редакция: пт, 08 яну 2016, 18:14 от fanito83

# 404
какво е това сами и колко струва, че вече дадох луди пари за неефективни добавки  Sad

Общи условия

Активация на акаунт