ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - тема 22

• 132 080
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
Честита Нова година! Да вземем да се оправим всички тази година,не само да се оплакваме. Моето тяло в момента е подложено на всички негативни странични реакции на стимутолина, 13 ден ми е. Има да чакам до 21-я, че и повече. Ще взема да се запия аз, та, всичко да ми мине Crazy Тревожността ми е силно изразена, натрапчивостите са се скрили и не смеят да гъкнат. Знам, че са в засада.
Но важното, установих, че безпроблемно мога да пия и без да има странични реакции на следващия ден една бира, или една чаша вино. Повече не може, имам махмурлук Laughing (пиех по шише вино, че и повече  newsm45)

Приятно доизкарване на празниците!

# 376
Честита Нова година и от мен!
Да, Джери......със стимулотона е така по отношение на махмурлука  Grinning

# 377
Честита Новата 2016 !!! Най вече и от все сърце здраве ви пожелавам. Здрави ли сме другото все ще го постигнем някак.

# 378
За много години и от мен☺ Бъдете здравички и щастливи.

Да се изповядам.Явно ми е слаб ДЕАНКСИТ. Стягат ме гърдите и сърцето. Да предположим, че са на нервна почва☺☺☺ Преди 3 месеца си правих ехокардио и кардиограма, клинично здрава. Сега от стягането мисля все, че са дробовете, но си повтарям, че всичко е от ПР 😁

# 379
Дано новата година да е по-добра за всички ни!!!
neli_20, Деанксит май наистина е доста слаб сам по себе си и на мен като че ли ми се видя така, не получавах ПА, но ми беше едно равно-безразлично, не ми повлия депресията. Затова и доста хора го комбинират с други препарати или добавки, но е опасно да се прекалява. Ще ходя при д-р Карадалиев, предполагам ще ми изпише Сероксат по схема 1-1-0, но аз ще си започна бавно - по половинка на ден. Wink

# 380
Дано новата година да е по-добра за всички ни!!!
neli_20, Деанксит май наистина е доста слаб сам по себе си и на мен като че ли ми се видя така, не получавах ПА, но ми беше едно равно-безразлично, не ми повлия депресията. Затова и доста хора го комбинират с други препарати или добавки, но е опасно да се прекалява. Ще ходя при д-р Карадалиев, предполагам ще ми изпише Сероксат по схема 1-1-0, но аз ще си започна бавно - по половинка на ден. Wink
Не прекалявам, вземам сутрин и следобяд по 1 т. В началото като че ли ми действаше по добре, успокояваше ме. Сега даже не го и усещам, незнам защо. Постоянно съм уморена и ми е замаяно, спасявам се с ксанакс Sad Спя по 10ч поне, ако не спя съм като парцал. На съня добре ми влияе, но не мога да спя по толкова много. Деня заминава докато стана. Кризи си получавам, страха се усили...

# 381
За паническото р-во и депресията има т.н. магическо мислене. Хората смятат, че щом съзнанието ни идва от мозъка, то депресията може да се излекува с мантри, с храна и други техники. За леки депресии наистина помагат тези неща, но не и за тежки. Но мозъкът си е също толкова физически орган колкото и всеки друг, нищо че съзнанието ни идва от там, та депресията може да си е причинена от чисто биологични или химически причини като недостиг на определени невротрансмитери - при повечето хора това е серотонина, но при някои има допаминова депресия.

При доста депресирани хора всъщност няма недостиг на серотонин, а просто се твърде активно протича при тях обратното захващане на серотонина. Повечето ад блокират обратното захващане на серотонина, за да може да "плува" свободно и човек да се чувства щастлив. До колкото ми е известно все още не е установена причината защо някои хора имат силно обратно захващане на серотонина, а други нямат. За сега като че ли няма добавки, които да влияят инхибиращо на обратното захващане, а такива, влияещи на производството на серотонин.

# 382
И ето затова някой умен човек е измислил АД с обратното захващане на серотонина Simple Smile

# 383
Милички, някой случайно да знае добра хранителна добавка за поддържане на черния дроб при употребата на АД? newsm78
И някой знае ли по какво агорофобията се различава от ПР? Аз например получавам ПА най-вече в претъпкани големи зали, летища и гари, но се е случвало и в пълни превозни средства, че дори и на открити пространства - на тротоара или в парка когато нямаше хора.

Последна редакция: нд, 03 яну 2016, 22:07 от fanito83

# 384
Някой пил ли е ТРИТИКО? Добър медикамент ли е и добре ли повлиява на ПР?
Виждам, че едното е с удължено освобождаване?

Последна редакция: нд, 03 яну 2016, 23:47 от neli_20

# 385
ПР, нервози и депресии се причиняват от техниката - тя ни облъчва, променяйки процесите, протичащи в телата ни и по-чувствителните хора реагират като получават депресии, паники и подобни. Това е и причината поради която едно време като е нямало толкова техника и електроника почти никой не е бил депресиран, а с времето все повече хора страдат от това. Колкото повече използваме електроника, толкова повече ни се променя биополето и се разболяваме. Ако има как вземете си отпуск за 1-2 седмици и не ползвайте мобилен телефон, таблет и компютър, не влизайте в Интернет. Ще започнете да се чувствате все по-добре и по-добре. Откъсваме се от природата и се заобикаляме с машини и искаме да сме добре.

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 00:14 от Анонимен

# 386
Няма да коментиран някои от горните постове.

Фанито, защо не пиеш карзил. Билков е и много добре действа на черния дроб. То и аз мисля да си взема, че нещо го усещам от стимутолона и другите успокоителни.

Аз си седя и чакам стимутолонът да подейства. Кога ще изчезнат тази ужасна тъка, мъка, страх от бъдещето,  паника от настоящето, чувствам се ужасно нещастна. Казах му на Карадалиев - ако на 21-я ден от започването на АД-то в съзнанието ми  няма розови облачета, цветенца и малки сладки слончета се запивам. Влизам в кварталната кръчма и няма да изляза поне две седмици Grinning

Айде  хубава нова седмица и да е без оплаквания. Студът ни повлиявал добре  Wink

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 12:05 от Jerry F

# 387
Благодаря за препоръката, ще си взема карзил. И аз ходя при д-р К. Wink

# 388
Хич не ми влияе студа добре. Не ме влошава, ама и не се чувствам комфортно. Лятото на 35+ градуса ми беше чудесно. Аз пак се мъча да махам цигарите. Днес все още не съм си купила, но не удържах и изпафках една половинка от тези на баба ми. Първия път колко лесно ги отказах, а сега не мога и не мога. Отделно детето на градина пуснах и чакам включване от гадните вируси. Общо взето това е при мен. При личната не знам кога ще ходя да си взема направление за пси.

# 389
Искам да попитам някой пробвал ли е Лечебният код: http://psihobg.com/?p=2245 ?

Общи условия

Активация на акаунт