ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - тема 22

• 132 015
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
Нели, а колко време му даде на Анафранила пак да подейства. Защото моят пси казва "щом веднъж е помогнал пак ще помогне". Действително при сегашния рецидив по-бавно почувствах подобрението, наложи се и дозата да вдигнем, но наистина пак подейства. Живот и здраве скоро сигурно ще започна да намалявам АДто.
Месец поне, но не почувствах облекчение. Два пъти пробвахме и нищо.

Последна редакция: нд, 27 дек 2015, 13:21 от neli_20

# 361
Здравейте, някой да има проблеми с преглъщането и спазми на хранопровода? От известно време не мога да преглъщам пресяда ми храната и колкото повече се психирам толкова по-зле става. Смятам да посетя психиатър но ми беше интересно дали има някой такива симптоми ?

# 362
Здравейте, някой да има проблеми с преглъщането и спазми на хранопровода? От известно време не мога да преглъщам пресяда ми храната и колкото повече се психирам толкова по-зле става. Смятам да посетя психиатър но ми беше интересно дали има някой такива симптоми ?
Случвало ми се е,но не чак до такава степен,просто като не мислиш за това,то отминава.

# 363
Случвало ми се е,но не чак до такава степен,просто като не мислиш за това,то отминава.

е това ме притеснява човек, че някой път чак повръщам храната а всички лекари ми викат нерви и това е....

# 364

е това ме притеснява човек, че някой път чак повръщам храната а всички лекари ми викат нерви и това е....
Аз се давя и понякога повръщам. Казват, че било нервна кашлица.

# 365
Щом и лекари са ти го казали,значи е на нервна почва.Най-вероятно е дисфалгия,която много често си се причинява на нервна почва.Лекарите изписаха ли ти някакво успокоително и ако не пробвай с глок,валериан и мента,седатиф и има още доста,които са без рецепта.Ако не стане с тях,ще се наложи да прибегнеш към някое по-силно успокоително,което не трябва да те притеснява,тъй като не е нищо страшно,стига да се не се пристрастиш към него. 
Аз лично съм го изпитвал няколко пъти като буца в гърлото,но като изпия един ривотрил и минава.

# 366
Да дисфагия е само че проблема е спазъм на сфинктера на хранопровода. Естествено четох в нрта и се психирах че е една гадна болест ахалазия... Дано само не се наложи да ме режат

# 367
Да дисфагия е само че проблема е спазъм на сфинктера на хранопровода. Естествено четох в нрта и се психирах че е една гадна болест ахалазия... Дано само не се наложи да ме режат
Спокойно,на психическа основа ти е,отиди на невролог и той ще ти изпише някакво успокоително и ще видиш как след време ще забравиш за този си проблем.

# 368
Дай Боже да е така !

# 369
Здравейте, след поредните изследвания искам да ви помоля за разчитане на тези резултати:
TSH         0.796        uIU/ml      0.55-4.78 /за мониториране на терапия 0,2-5,50/    
fT4         1.78        ng/dl      0.89-1.76    
fT3         3.81        pg/ml      2,3-4,2    

До тук ми изглеждат наред, само ФТ4 е по-висок, казаха ми че защото не приемам достатъчно йод с храната.

Кортизол         20.51        ug/dl      сутрин между 7.00-9.00ч. 4.3-22.4 ug/dl; след обяд между 15.00-17.00ч. 3.09-16.66 ug/dl)     някъде към 10 часа дадох кръв.
DHEA-SO4         430        ug/dl      жени: 35-430, мъже: 80-560 - това какво е?

# 370
Елизабет, поздравления!!!
 Фани, обикновено ако ФТ4 е високо, ТСН е ниско, те вървят тия хормони заедно, така само леко увеличение на единия нищо не значи според мен. Това последното не го знам.

Честита Коледа момичета и Еньо!!!

В къщи продължаваме с виното и борбата с ааутизма на малката, неуспешно засега.

# 371
Аз имам напредък относно това, че все по-малко си мисля за болести и такива неща. Но за съжаление все още без да мисля за нищо получавам изпотяване, горещина и изчервяване когато съм на места с много хора като например в университетска зала или на летище. Имам симптомите все още, но като че ли причините започнах да ги изкоренявам с помощта на Луиз Хей и позитивното мислене. Говоря си на ум "спокойно, ти си в безопастност, всичко е наред" и понякога ми помага доста. Сякаш си провеждам самостоятелна психотерапия. На мен човъркането в миналото и проблеми не ми помага, повече ми помага позитивната психология, да си припомням, че нещата не са чак толкова зле колкото тялото ми ме кара да вярвам. От прекрасния ми период със Седанакс и Неолексан (а и иначе слабия Деанксит) видях, че светът не е толкова лош колкото ми се струва обикновено, а просто имам грешно възприятие.

ПА започнах да ги получавам отново след като спрях от раз Деанксит след дълъг курс, предполагам е свързано с отнемането. Имам чувство, че честотата на паник атаките намалява обаче, което ми дава някаква надежда. Rolling Eyes Май все още имам агорафобия? Надявам се да не е илюзия, но като че ли след всеки курс дори с лек АД се връщат, но винаги по-леки от преди, което за мен е хубав знак. Иначе и аз като enyo реших да прибегна до тях след като пробвах алтернативни методи доста време.

Последна редакция: ср, 30 дек 2015, 11:58 от fanito83

# 372

Весело посрещане на Новата 2016година!
 Желая здраве,щастие и късмет на всички ви! Simple Smile

# 373
  • софия
Нека бъдем много здрави,спокойни и изпълнени с положителни емоции.По малко мрънкане и повече усилия от наша страна за справянето на ПР

# 374
Честита нова година на всички!!!! Здраве и спокойствие и само положителни мисли и емоции!!

Общи условия

Активация на акаунт