ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - тема 22

• 132 088
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
Бубе, ти терафлу ли си пила? Не се престраших нищо да взема днес. Само един парацетамол, калций и витамин С. Хремата много ме мъчи и гърбът много ме боли. А в събота мислим да пътуваме малко. Как ще ми мине до тогава като не пия лекарства направо не знам.
Споделете вие как се лекувате при настинка?
Нелка, д- р Балабанска е доста добра. Чувала съм само добри отзиви. Стискам палци да намерите заедно решение на проблемите.

# 76
  • София
При настинка най-бързо действие при мен има има Терафлу.
Ако имам свободно време и знам, че мога да си лежа в къщи, не взимам лекарства. Но пия много фрешове, ям пчелен прашец, чесън, плодове и зеленчуци.
Сега обаче съм настинала, а баща ми е в болница и заради него трябва да съм силна, в кондиция, да мога да шофирам и тичам напред-назад и затова пия Терафлу. И червено вино - домашно Simple Smile.

# 77
И нямаш проблем с допълнителните съставки в Терафлуто? Мен точно те притесняват, не парацетамола. Ох, защо съм толкова загубена!!!!!!!
Имам червено вино. Почвам от него.

След колко прахчета се оправяш?

# 78
Бубе, ти терафлу ли си пила? Не се престраших нищо да взема днес. Само един парацетамол, калций и витамин С. Хремата много ме мъчи и гърбът много ме боли. А в събота мислим да пътуваме малко. Как ще ми мине до тогава като не пия лекарства направо не знам.
Споделете вие как се лекувате при настинка?
Нелка, д- р Балабанска е доста добра. Чувала съм само добри отзиви. Стискам палци да намерите заедно решение на проблемите.
Да, затова съм записала при нея Simple Smile Жената много си разбира от работата Simple Smile
Не се притеснявай, пий Терафлу, няма да навреди, аз съм си пила Simple Smile

# 79
Славенче аз за това ти казвам да пиеш терафлу, защото е най изчистен

# 80
  • София
И нямаш проблем с допълнителните съставки в Терафлуто? Мен точно те притесняват, не парацетамола. Ох, защо съм толкова загубена!!!!!!!
Имам червено вино. Почвам от него.

След колко прахчета се оправяш?

Недей да пиеш червено вино. Аз пия, защото съм под стрес - баща ми е в болница с инсулт.
Иначе пия максимум 4 прахчета терафлу мисля че трябваше през 4 часа да се пият - прочети листовката на Терафлу има я в нета. Не знам какво те притеснява. Аз имам ОКР и паника ме обзема често, особено като имам проблеми, както наскоро, но пия хапчета от години и засега съм добре.

# 81
Здравейте не знам дали въпроса ми е за тук но все пак ще опитам ...така преди две години ми поставиха диагноза срив на вегитативната нервна система пих деанксит и бета блокер за пулса и горе долу се оправих не сам имала кризи сериозни.Преди месец както бях в един магазин и ми стана много лошо не можех да си мръдна главата все едно ми е 100 кг цялата се тресях и треперех извикаха линейка даде ми бром и поодмина вси4ко до преди 1 седмица както спях се събудих много ми беше лошо пак не мога да си мръдна главата и цялата се треса все едно ме втриса пих 4етвъртина лексотан и ме отпусна но от тогава всеки ден ми е замаено не ми се прави нищо става ми лошо за 10 мин и забравих да кажаа като имам такава криза и веднага ме удря по голяма нужда и ми избиват 4ервени петна по шията . В4ера ходих на лекар аз живея в 4ужбина и колкото можех обясних на лекаря тои каза ветриго демек световартеж да пия едни лекарства една седмица и пак да отида оба4е отт снощти 4увствам болка в гръдния кош при вдишване ,парене и имам 4увството 4е дишам плитко нз какво е това 4удо ако някой го е изпитвал нека да пише.

# 82
И 4увствам постоянно върху главата си все едно мравки лазят цялата глава ми изтръпва.

# 83
  • Варна,морето ...
И 4увствам постоянно върху главата си все едно мравки лазят цялата глава ми изтръпва.
При мене изтръпването е по долната част на краката и понякога по дланите,отдавам го на факта че спрях изведнъж ксетанора или е част от симптомите,ако не мини ще отида на невролог

# 84
При мене изтръпването е по долната част на краката и понякога по дланите,отдавам го на факта че спрях изведнъж ксетанора или е част от симптомите,ако не мини ще отида на невролог
          И като 4увствам това след определено време полу4авам пристъп нз 4удя се дали да помоля нашите да ми изпратят деанксит да пробвам за няколко дни ина4е другия ми преглед е 4ак в 4етвъртак а и не искам да пия през ден лексотан знам колко е лошо и да не привикна ме е страх

# 85
А кръвното как е?

# 86
Добре е даже по време на първата криза преди един месец сестрата от линейката ми го мери 120/80 а моето по принцип е ниско . Друго което се сещам и ми е много странно след като ми поодмине лошото всеки път запо4вам да се прозявам постоянно даже моя приятел снощи брои 30 пъти един след друг .

# 87
Veselinka всички симптоми, които си изброила са си симптоми на класическо паническо разстройство. И почти всички съм ги преживяла.

# 88
Veselinka всички симптоми, които си изброила са си симптоми на класическо паническо разстройство. И почти всички съм ги преживяла.
Охх нз дали наистина е това днес не ми е лошо оба4е се събудих с едно стягане в гърдите и не мога хубаво да си поема въздух все едно на гърлото имам буца и ми е пресъхнало и като стана по рязко и по4на да правя нещо и ми треперят ръцете . Ти как се оправи как го превъзмогна ?

# 89
Охх нз дали наистина е това днес не ми е лошо оба4е се събудих с едно стягане в гърдите и не мога хубаво да си поема въздух все едно на гърлото имам буца и ми е пресъхнало и като стана по рязко и по4на да правя нещо и ми треперят ръцете . Ти как се оправи как го превъзмогна ?
Ами с посещение на психиатър и пиене на лекарства. И не е задължително всеки ден да ти е лошо, за да е ПР.

Общи условия

Активация на акаунт