ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - тема 22

• 132 199
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна,морето ...
Aз с това сърцебиене се боря вече доста време . Не ме оставя на мира и това е ,лекарите казват ,че на сърцето нищо му няма , но на мен не ми е наред ,даже и успокоителни те сякаш не ми действат, а цигарите ги спрях по простата причина ,че  получавами

на  два пъти атаки.... просто не живот ,а кошмар

# 226
Кими, ти не си ли направи изследване за СПИН? Ще има шамарчета  Simple Smile Пий АБ и след 5 дена ще си пушка.

Аз правих, но относно предишен партньор. Сега съм с друг и един единствен път без презерватив правихме. После едни неща се случиха. Той замина за няколко седмици. Аз мислех, че въобще няма да се върне. Сега е тук, но още изясняваме какви са ни точно отношенията. Та не върви някак си от врата и за краката да го юркам по лаборатории с мен да ходи.

# 227
Здравейте! От 4-5 години няколко пъти ми се случва да ми прилошава без причина - първоначалното усещане е, че ако не седна, всеки момент ще падна. После започва леко да ми се гади, изпотявам се и ми става горещо. Накрая така ми причернява, че нищо не виждам. В момента, в който се оправя пък ми става адски студено, и ме държи около 20-30 мин. Обикновено сядам и чакам да премине, но веднъж нямаше възможност да седна и припаднах (в една дискотека).
По принцип съм чула, че при паник атаките човек няма как да припадне, но на мен точно на това ми прилича...  dontknow
Според вас това паническо разстройство ли е?

# 228
На мен не ми прилича на пртистъп на паника.
Кръвно мерила ли си? С лекар споделяла ли си?

# 229
На мен не ми прилича на пртистъп на паника.
Кръвно мерила ли си? С лекар споделяла ли си?
Не съм  Embarassed ... май е крайно време, защото днес пак ми стана така. Иначе не му отдавах такова значение, понеже през тези 4-5 години ми се е случвало около 3 пъти и то на доста големи интервали от време..

# 230
И на мен не ми прилича на паник атака, по скоро или кръвното ти пада рязко /щом след това ти е студено/ или е кръвната захар. Изпотяванвто, причерняването и треперенето са симптоми на хипогликемия.

# 231
Това е колабиране, най-често от ниско кръвно, ниска кръвна захар, силна болка, може да имаш без да те плаша пролапс на митралната клапа на сърцето, безобидно е. В такъв момент трябва да седнеш или най-добре да легнеш, главата по ниско краката по на високо.

# 232
От уикенда съм с много тъмни изпражнения. Днес ще ходя да си иска направление за гастро. Моля се само да не е това, което четох.

Честно казано омръзна ми от болести, симптоми и тем подобни. Лятото малко по добре бях и сега всичко наново.

# 233
Кими, има нещо не когато са тъмни а когато са черни като катран или има прясна кръв.

# 234
Момичета,помагайте...Имам едно детенце на 6 години.В седмия месец,като бебе му откриха случайно външна хидроцефалия,сега сме горе долу добре с леко изоставане.
Аз съм с панически атаки и фобии,на лекарства съм.С мъж ми се пазим по традиционния начин,изваждане преди свършване.Почти 10 години сме заедно.Вчера стана някакъв гаф...Правихме секс и когато станах да с еизмия накрая,имах сперма отдолу на входа на влагалището,измих се с вода и сапун,доколкото помня за сапуна не съм сигурна.И понеже ползвам иделин едни таблетки вагинални,после си сложих таблетката.Не усетих миризма на сперма,нито после ми се е стичала,както става обикновенно,като мъжът свърши вътре.Сега съм полудяла,цикълът ми е между 28-38 дена някъде,ходи разбери кога е овулацията.Няма и  ской да споделя....Мъжът ми вика,незнам защо така,може и да съм се изпуснал,направо ме успокои... #Crazy

# 235
Отиваш в аптеката на момента, има едни хапчета които се пият в такива случаи, спокойно не се случва само на теб. Пила съм ги, безобидни са, и ще ти е спокойно. Забравих ги как се казват, но обесняваш в аптеката и си готова.

# 236
Мами, моля кажете колко време отнема докато ДЕАНКСИТ започне да действа или по правилно да се изразя, след колко дни организма започва да свиква с него и да го приема по леко?
От вчера го вземам по едно сутрин. Чувствам се като надрусана,  а следобяд вече ми прималява, започва да ми е лошо, стягаме гърлото, сърцебиене и ми е неспокойно едно. Знам, че трябва да мине време, но кажете как сте го вземали и как ви е действало? Много негативни отзиви за него, но ми го предписаха за успокоение, понеже е лек медикамент и действа поне според мен по скоро като бензодиазепините...
Вечер, ако вземам ксанакс ще имали проблем?
Незнам защо, но ми се и случва, някой като ми говори и толкова съм обърйана, че даже и не вдявам или чувам като изменение в гласа... странно за обяснение....чувствам се като неадекватна.

Последна редакция: пт, 04 дек 2015, 18:53 от neli_20

# 237
Нели вчера си мислех за теб как си, доста време не си писала. Защо си на Деанксит, сменихте АДто ли? А това, което описваш , че се чувстваш объркана, мисля че се дереализираш. Не се притеснявай с отминаването на тревижността и това ще изчезне.

# 238
Нели вчера си мислех за теб как си, доста време не си писала. Защо си на Деанксит, сменихте АДто ли? А това, което описваш , че се чувстваш объркана, мисля че се дереализираш. Не се притеснявай с отминаването на тревижността и това ще изчезне.
Здравей. Simple Smile Да, сменихме с нещо малко по леко, много са ми силни останалите и с куп странични ефекти и с всяко изминало манджа с грозде Simple Smile

# 239
Деанксит принципно се взема 2п по 1 до следобяд

Общи условия

Активация на акаунт