ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - тема 22

• 132 167
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
Съболезнования, Джери! Sad

# 316
Jerry  бог да я прости.
Съчувствам ти за загубата.

# 317
О, Джери, миличката ми, моите съболезнования,слънчице.  Cry не мога да ти пиша да бъдеш силна, защото знам, че не се получава и знам какво изживях като почина съпругът ми........Прегръщам те много и мислено съм с теб!

# 318
И аз съм доволна от тритико, но адски се дебелее....
Е нали от золофт и стимулотон също не се пълнееше, както и от феварин, по напред така беше коментирано?
Деанксита нещо хич не ми действа, по 2 на ден и 1 ксанакс постоянно съм изнервена и имам психосоматични усещания, че нещо ми става или ще ми стане...😥😥😥

Всичко почти съм пила, само тритико остана Sad
В коментара ми е написано тритико, а не золофт, или стимулотон. Аз съм напълняла от тритико и тифаксин.....

# 319
И аз съм доволна от тритико, но адски се дебелее....
Е нали от золофт и стимулотон също не се пълнееше, както и от феварин, по напред така беше коментирано?
Деанксита нещо хич не ми действа, по 2 на ден и 1 ксанакс постоянно съм изнервена и имам психосоматични усещания, че нещо ми става или ще ми стане...😥😥😥

Всичко почти съм пила, само тритико остана Sad
В коментара ми е написано тритико, а не золофт, или стимулотон. Аз съм напълняла от тритико и тифаксин.....

Извинявай, объркала съм цитата Simple Smile
Az ot zolofta kachih 4 kila za 6 meseca.A za stimulotona nz.
I Да ви кажа с това дебелеене вече ме е страх аз от Злофт Ципралекс и Тритико съм +20кг.за 2 години и ме е страх дали ще продължава дебелеенето

Последна редакция: нд, 20 дек 2015, 11:45 от neli_20

# 320
Аз съм зле тия дни. Хипохондрия на макс. Никакъв апетит. Днес съм и с главоболие. Идва ми само да лежа и да не стана от кревата.

# 321
Много Ви благодаря, момичета Heart Eyes Hug Голям кураж ми давате.
Няма да казвам нищо повече, тъжна, нещастна работа.
Та любовта ми ми каза, че няма да се размина сега без АД. Нещо не ми харесва обаче дозата, която трябва да достигна.

По колко хапчета на ден пиете стимулотон?

# 322
Та любовта ми ми каза, че няма да се размина сега без АД. Нещо не ми харесва обаче дозата, която трябва да достигна.

Пила съм по 2

# 323
Аха, мерси Нели. Аз точно до 2 трябва да достигна. Значи ще си слушам докторчето ми. Мисли, че нещо се е объркал.

# 324
Джери, аз си ги качих на 3....по принцип максималната доза е 4....

# 325

Съболезнования, Джери! Hug
В момента пия по 1/2, трябва да достигна 2 на ден.

# 326
Благодаря за отговорите, момичета. Аз почвам от днес по 1/2. За около седмица трябва да достигна до 2. Сега не ми се вади схемата. Как мразя започването на АД ooooh! А дано този почне по-бързо да действа със сероксата се мъчих 2 месеца докато даде някакво действие.

# 327
Пуснах си ПКК +СУЕ. Сега чакам резултати. Страшно съм притеснена. Място не мога да си намеря.

# 328
Стига бе. най много някаква инфекция да излезе. Това поне успешно се лекува.

# 329
За сега само утайката ми е излезе и е 12, което много ми се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт