ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - тема 22

• 132 167
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
Аз пия стимулотон. Не, не се пълнее от него, но аз напълнях от тритико  и тифаксин-40 килограма + за 2 години....

# 301
I Да ви кажа с това дебелеене вече ме е страх аз от Злофт Ципралекс и Тритико съм +20кг.за 2 години и ме е страх дали ще продължава дебелеенето

# 302
Тритико добър медикамент ли е?

# 303
Пила съм Тритико 1 месец-голяма отврат е.Но пси преценява и постоянно  си въртят 1 и същи антидепресанти,които са на мода в момента.

# 304
     Тритикото го изписват най-вече,когато има проблеми със съня,при мен действаше безотказно Simple Smile

# 305
И аз съм доволна от тритико, но адски се дебелее....

# 306
И аз съм доволна от тритико, но адски се дебелее....
Е нали от золофт и стимулотон също не се пълнееше, както и от феварин, по напред така беше коментирано?
Деанксита нещо хич не ми действа, по 2 на ден и 1 ксанакс постоянно съм изнервена и имам психосоматични усещания, че нещо ми става или ще ми стане...😥😥😥

Всичко почти съм пила, само тритико остана Sad

# 307
 neli_20,два деанксита и един ксанакс са много малко според мен ,пък дори и от най-високата концентрация да са.  newsm78  Определено мисля,че си за по- сериозен АД и съответното количество успокоително.

До колкото знам тритикото не го изписват самостоятелно,защото е много слабо.дават го като съпътстващо към основен АД,и то в случаи,когато лицето има проблеми със съня,или с храненето.

# 308
neli_20,два деанксита и един ксанакс са много малко според мен ,пък дори и от най-високата концентрация да са.  newsm78  Определено мисля,че си за по- сериозен АД и съответното количество успокоително.

До колкото знам тритикото не го изписват самостоятелно,защото е много слабо.дават го като съпътстващо към основен АД,и то в случаи,когато лицето има проблеми със съня,или с храненето.
Никога този пси не ми е давал голяма доза, незнам защо.
А ПР с агорафобия и хипохондрия само с деанксит, особено като казват колко вреден бил и как е забранен на много места направо не искам и да го виждам.
Тритико самостоятелно ще ми го даде. Аритави се пиеше като доза 2 табл, даде ми само една. Разчита повече на терапията, дойато аз продължавам да падам все по надолу. Смята, че нито терапия, нито медикаменти ми помагат, в чудо съм... Сега до края на Януари ме е оставила на деанксит, като по моя преценка мога да взимам до 5. Но си го пия, както пише, по 2 табл. дневно..

Последна редакция: пт, 18 дек 2015, 17:33 от neli_20

# 309
Мама си замина. Дано издържа погребението днес. Само ривотрил съм успяла да си напъхам в чантата.

# 310
Джери, моите съболезнования.

# 311
# 312
Много съжалявам, миличка..

# 313
Джери, съболезнования мила.

Аз бях онзи ден при новия психиятър. Вдигна ми пароксетина от 1/2 на 1 таблета дневно. Флуанксола също остава. Чувствам се ужасно. Тревожност, един непреодолим страх. Дали е от качването на лекарството ? Все ревях, че нямам мъж до себе си. Ето сега намерих уж там някакъв. Но се коркам, вълнувам. Въобще не ми носи положителни емоции.

# 314
Jerry F,моите  съболезнования  Sad

Общи условия

Активация на акаунт