ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - тема 22

• 134 800
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Не, вземам и 1т. ксанакс.
Стягало ли ви е и вас така сърцето. Притеснявам се за нещо да не съм получила от стрес и притеснение. Последно преди около 5 м. направих ЕХГ и всичко беше много добре. От притеснение направо цялата треперя. Напрегната съм, притеснена, в същото време отпаднала, пулса в главата чак го усещам. Знам, че е много рано 10 ден само, трябва да изтърпя.

Последна редакция: пн, 08 фев 2016, 21:29 от neli_20

# 541
Не, вземам и 1т. ксанакс.
Стягало ли ви е и вас така сърцето. Притеснявам се за нещо да не съм получила от стрес и притеснение. Последно преди около 5 м. направих ЕХГ и всичко беше много добре. От притеснение направо цялата треперя. Напрегната съм, притеснена, в същото време отпаднала, пулса в главата чак го усещам. Знам, че е много рано 10 ден само, трябва да изтърпя.

# 542
Нели и на мене ми стягаше така сърцето,даже въздух си поемах трудно и мислех че няма да издържи и ще ми се пръсне.Ако си била на лекар и ти са казали че нямаш проблем,ти препоръчвам да си вземеш АБАНА .На билкова основа е но много помга.В началото се взема два пъти по 1 няколко дни,после по 1 на ден.Опитай може да помогне и на тебе,поне няма да ти навреди.

# 543
Ииииииии, вярно, предполагам говориш за абана на аюрведа-направо я бях забравила, а пък аюрведичният ментат действа добре и на нервната система. Нели, вярно, не само, че са много евтини, но и са безобидни. Но ако ти е толкова зле, в началото можеш да вземеш и още ксанакс......даже е по добре да си делиш таблетките и да ги пиеш през 2-3 часа, но ако до месец продължава да ти е зле с ципралекса, вече трябва отново да посетиш пси....

# 544
Ииииииии, вярно, предполагам говориш за абана на аюрведа-направо я бях забравила, а пък аюрведичният ментат действа добре и на нервната система. Нели, вярно, не само, че са много евтини, но и са безобидни. Но ако ти е толкова зле, в началото можеш да вземеш и още ксанакс......даже е по добре да си делиш таблетките и да ги пиеш през 2-3 часа, но ако до месец продължава да ти е зле с ципралекса, вече трябва отново да посетиш пси....
Лежа и търпя. Трудно си ми е. От вчера вземам по 1т и съм ксто дрогирана в началото. Затова питах дали са нормални тези странични действия които изпитвам.

# 545
Нели и на мене ми стягаше така сърцето,даже въздух си поемах трудно и мислех че няма да издържи и ще ми се пръсне.Ако си била на лекар и ти са казали че нямаш проблем,ти препоръчвам да си вземеш АБАНА .На билкова основа е но много помга.В началото се взема два пъти по 1 няколко дни,после по 1 на ден.Опитай може да помогне и на тебе,поне няма да ти навреди.
Миличка след колко време отминават тези неща. Днес главата ще ми се пръсне

# 546
Освен, че си отпаднала и сънлива, други странични имаш ли?

# 547
Освен, че си отпаднала и сънлива, други странични имаш ли?
Световъртеж, тревожност, превъзбуда, висок пулс, страх, апатия, стягане понякога в сърцето и главата. Чувствам дискомфорт в цялото тяло.

# 548
  • софия
Аз също смятам, че до две седмици трябва да си проличи, дали това е твоето лекарство.Не са ли ти изписали някое успокоително?

# 549
Нели, щом 10 дни продължава това и аз си мисля, че няма да е твоето лекарство. Ако имаш сили ,стискай зъби още 10 дни, но ако не, просто сподели с лекуващия си пси....

# 550
  • софия
И най-важното е да се разсейваш с нещо, мислиш ли постоянно за състоянието си си вкарваш автогол.

# 551
И най-важното е да се разсейваш с нещо, мислиш ли постоянно за състоянието си си вкарваш автогол.
Опитвам се, иначе да постоянно мисля.

# 552
  • софия
Някой има ли информация, в някоя от съседните нам държави да продават ривотрил на фирма roche

# 553
Сърцебиенето и високия пулс от АД дали ше бъдат повлияни? От най малкото движение ще ми изкочи сърцето и ми става лошо.От къде този висок пулс и това сърцебиене...

# 554
Галант в Турция, Сърбия и Македония. Джери си беше взела, май от Македония, ама като се появи, ще каже.... Аз видях в аптеките в Мармарис лятото, но аз не го ползвам, та не съм купувала. И за там не съм сигурна, дали може без рецепта....

Общи условия

Активация на акаунт