MAC & Sephora - 33 тема

• 79 334
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
От намалението не можело,само на място.Иначе казаха другата седмица  на редовна цена ако искам да поръчам.

# 106
  • София
Ехе, едва ви открих! Simple Smile
Колко имах да чета! ooooh!

Не бях купувала отдавна червило и вчера реших да се възползвам от намалението е MAC.
Странното е винаги, че не си харесвам никога, ама никога нищо.
Каквото съм купила като червило досега от там, съм носила минимално време и все нещо ми липсва.
Вчера реших да взема нещо, което да харесам на пръв поглед и веднага. За да не умувам и премислям после, защо не взех другото.
Харесах едно all fired up червеника(к)во червило. Ей, така- на сляпо и без много вложена мисъл! Grinning
Взех си и дълго планираната софт охра пейнт пот. Това си ми беше в листата от сума време.
Та плащам, прибирам се в къщи и установявам, че притежавам друго червило. Shocked
А именно рилентлесли ред!
Показаха ми гилзата на касата и видях на светлината, че червилото е това, което бях посочила на консултантката. Нейната задача беше да отнесе мострата до шкафа и да извади ново червило! Какво е направила, не мога да ви кажа, но съм сигурна, че това, което избрах беше All fired up. Бях с дъщеря ми, която допълнитлно ме разсейваше, та платих, взех торбичката и си тръгнахме.
На всичкото отгоре, това рилентлескли ред е такава циклама на устата и хич, ама грам не ми отива! Close
Много съм тъжна!
Исках есенно цветно червило, нито много червено, нито розово, исках плътен женствен цвят. Не вампирски, не нахален, не цикламен. Искам ежедневно, носимо и очеприятно червило!
Как може да стане такова объркване не доумявам!
Сега ще бъде поредното ми МАК червило, което нося с голямо усилие и мъка! ooooh! Sunglasses

Ел, показвай Софията, да видим цвета! Heart Eyes Hug

# 107
О Копче, това се случва много често в Мас. Аз затова винаги задължително проверявам на касата какво са ми сложили. Онзи ден при мила среща със приятелка съфорумка и казах веднага щом платих преди нея, да провери какво има вътре в кутийките, които взе и да го прави винаги и тя потвърди, че знае и го прави.
А са ти дали точно това червило най-вероятно, защото е новия форумски хит и продажбите му по време на намалението на дами от форума са много сериозни. Сигурно са го подредили най-отпред, защото всеки пита за него и просто са грабнали една бройка и са ти я занесли на касата.
По време на намаления и празници в магазините на Мас има страшно много хора и момичета са изморени и разсеяни и е просто задължителна проверката на всичко. Peace
Затова и не разрешават продажби по телефона, просто защото не могат да се справят и да пращат поради големия брой хора и продажби, а малкото персонал, който на всичкото отгоре постоянно гримира на будоарите.

# 108
И на мен ми е вече като навик да проверявам покупките си. Касовите бележки винаги без значение дали съм пазарувала в Била, купила съм си спирт от аптека или съм дала голяма сума в Сефора. Мн хора ми се чудят, но се спестява мн време, нерви и пари така. Винаги си проверявам вс гримови продукти след покупка.
Мн неприятно, Копче Sad
Радвам се, че имаше намаление в Мак, защото е веднъж на високосна година, НО искам да споделя нещо. Не е коректно да питам в магазина вчера колко процента е намалението... да ми отговорят 20% и накрая на касовата бележка като си го изчисля сама да се окаже... по-малко от 17% Wink
Само в бутика на ЕЛ и Клиник имаше огромни надписи с коректно изписаните условия.
Иначе не бях виждала толкова мн хора в Мола на Стамболийски от години Crazy

# 109
Вече два пъти чета за намалението и реших да поясня. Намаление 20% и намаление ДДС не е едно и също. Без ДДС, означава цената на стоката преди да се добави данъка. Може да се намери, като се раздели цената преди намалението на 1,2. Друг начин е на намалената цена да добавите 20% и ще се получи цена без намаление. Peace За тези, които знаят това, разочарование няма Hug Сметките на магазина са верни, не се съмнявайте  Peace

# 110
  • София
В дъ мол бяха коректни и казаха, че отстъпката е ддс-то. За мол София си беше обявено. И аз като копчето имам проблем с червилата на Мак и все ги разменям, ама защото на тяхната светлина не мога да ги преценя. Вчера купих faux, правим опити да се харесаме Simple Smile Взех си и няколко други неща, които харесвам и за жалост забравих да си купя strobe крема.

# 111
  • гр. София
Смятам, че е некоректно обвинението към МАС относно процента на отстъпката. В целият Mall of Sofia течеше кампания за отстъпка в размера на ДДС, а и sms-a от МАС за 2-та магазина гласи:

Samo na 24.10 pazaruvaite s otstupka ravna na razmera na DDS v magazinite na MAC. Ochakvame Vi s mnogo iznenadi i vulnuvashti novosti! Ne propuskaite!

А за бъркането на продукти съм съгласна, че понякога се получават грешки и аз лично винаги проверявам какво съм взела преди да напусна магазина.

# 112
С никого няма и не искам да споря Hug.
Миналата година, когато имаше подобна кампания такива скандали се случваха пред мен с клиенти в БЗ. Точно заради 20%, ДДС.  бтв, точно миналата година в Х и М в същата тази кампания купих неща с 20% намаление.
Вчера в Мак имаше две консултантки: едно по-младо тъмнокосо момиче и една малко по-възрастна руса дама. Точно момичето попитах: Колко процента е намалението? не съм я питала ДДС ли е,  ББС ли е. Тя ми каза 20%. Моите 20 и нейните 20 са явно различни.

Направи ми впечатление състоянието на тестерите на червилата. Някои бяха направо разтопени и едва се крепяха в гилзата. Много неприятно, заради топлината в магазина. Най-зле беше при амплифайд серията.

# 113
  • гр. София
Много неприятно.

# 114
Аз в МОЛа на Стамболийски отидох направо със списък  Mr. Green беше лудница, Абсурд е в такъв момент да си избера нещо-то нямаше въздух в магазина.
При мен всичко беше точно но ги гледах в ръцете да не объркат нещо.На касата смотолевиха че намалението не е точно 20% и че цял ден преподавали математика-явно доста клиенти са били недоволни.
Шоколадче -взех базата дето я хвалиш  Hug не съм я пробвала-дано се разберем.

Копче няма ли да го сменят ако не е ползвано червилото newsm78

# 115
  • гр. София
Мишел, надявам се да ти допадне.

# 116
  • Бургас
Давала и давам (вече по умерено) много пари за козметика, но такива некоректни ситуации ме демотивират .Тези трикове с намаленията ,ддс, черни петъци общо взето ми писнаха . Точно и ясно е написано ДДС, което за хората по принцип значи 20% , но видиш ли за магазините не е толкова ДДС и става малко разминаване . Всички може да сметнем +- ДДС , въпроса е че неговата стойност е някаква самосиндикална, и не ти обясняват защо. Както и да е поне Мак участваха с някакво намаление , от което и мен ме чака нещо благодарение на Biancaneve.  Hug Hug Hug
Това с друго червило на Шанел ми се е случвало преди години и от тогава винаги следя абсолютно всичко, прибирам касовата бележка дори и от плод и зеленчук магазина  Wink .

# 117
  • София
Денси, винаги проверявам какво вземам и никога не вземам торбичка. Винаги отказвам. Защото виждам продуктите и ги прибирам в чантата ми директно.
Този път с щерката се отплеснах, че и дадох тя да вземе торбичката, даже!
Просто....! С деца... не съм аз! ooooh! Joy
Нямаше никой в 11-11:30 в дъ Мол. Една клиентка имаше на касата и дамата, с оранжевата коса, която е винаги там, ме обслужваше, даже пробва всички цветове на ръката си, които посочих. Обърна внимание и на дъщеря ми дори, защото тя ми избираше отделно червила- като Хероин, примерно. Mr. Green
Та време и внимание не липсваха в този един момент.
Но може би си права, че явно е било търсено червилото и инерцията е била водеща в случаят. Wink

Копче няма ли да го сменят ако не е ползвано червилото newsm78
Тъпото, че аз не тествах нищо в магазина, с идеята да бъде харесване от пръв поглед и това в гилзата, което гледах беше най-близо до желанието ми. В къщи се червисах обстойно с новото червило и се втрещих, какво съм взела! Shocked
Ама здраве да е! Хубаво е да има такива намаления от време на време.

Жалкото е, че молив за устни забравих и не си взех.
Илли ти какъв автоматичен си беше взела за устни? Thinking

Последна редакция: нд, 25 окт 2015, 19:49 от kopche

# 118
  • София
Нямам автоматичен, острят се моите.
Единият е от vamplify колекцията, pro longwear в цвят posy perfect, а другият е от класическите им моливи- soar.  Simple Smile

# 119
  • София
О. Аз останах с впечатление, че автоматичен си взе. Ама така, е като чета всичко наведнъж. Joy
Аз дървен молив на Буржуа имам прекрасен. По твоя препоръка купуван Hug. Много си го харесвам, но забравям, пусто да го остря и стои в чантата ми и когато реша да го ползвам, попадам на....дърво. Joy

Общи условия

Активация на акаунт