MAC & Sephora - 33 тема

• 79 319
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Не само ми харесва коледната колекция на Герлен, а и вече си чакам метеоритите   Heart Eyes

# 31
Никой все още не знае кога точно ще дойде Коледната колекция на Герлен тук. Peace

# 32
  • на последния етаж
Благодаря, densiSimple Smile
Дано все пак ги заредят по-скоро! Много коледно настроение ми създават тези звездички! Heart Eyes

# 33
  • София
22.10 - 08.11 - 3 за 2 на продукти с марка Сефора. СМС получих сега, но не мога да видя допълнителните условия какви са.

http://i.imgur.com/AXPLFHv.jpg  Sunglasses

# 34
  • Пловдив
За Герлен ми казаха от Douglas, че трябва да пристигне в средата на Ноември. Аз нямам търпение за метеоритите  Crazy

# 35
  • Бургас
И на мен ми харесват как изглеждат коледните метеорити и с голямо желание искам да ги видя. Няма да поръчвам да се надявам , че ще ги видя в Дъглас и пробвам . Искам да ги видя първо защото няма само да ги гледам, а ще ги ползвам , ох и лака ми харесва ... Другото пропускам от колекцията , имам миналогодишната палитра .

# 36
  • Бургас
Имам път към моловете и ще питам за колекцията,влюбих се в червилата Heart Eyes,ще грабна май и едно лакче,харесаха ми и гланцовете,метеоритите ще ги пропусна имам си Heart Eyes

# 37
Лаковете на Герлен не се внасят в нас и съм сигурна, че и този няма да го видим тук. Peace
Пресованата, бяла пудра предвид цената и може би също.

# 38
mimes, на кое от двете червила искаш снимка?
Иначе ги взех като бях в Лондон и двете. Има ги в Harrods и он-лайн.

На червилото на София Лорен. Чудя се дали някъде в Солун няма да го има червилото?

# 39
  • София
Ще пусна снимки тези дни. В Сефора в Солун има D&G, но не знам как са с лимитираните продукти  Thinking

# 40
Ел  Praynig пиши днес като пробваш метеоритите  Hug
Някой беше писал в темата с покупките че ги нанася като хайлайтър,
аз ще ги взема само ако стават за цялото лице.За другите неща от колекцията съм пас.

# 41
  • София
Момичета, опитах се да ги пробвам, но не става. Тоест имам толкова неща върху лицето, че въобще не мога да преценя става ли нещо с новите Метеорити. Отделно, 30 гр. са и трябва много да бъркам, за да стигна до натрупалите се прашинки на дъното. Искам да ги раздрусам, за да се разпрашат повече, но пък още не съм ги снимала за блога.

Та, утре ще успея да дам повече впечатления, като ги пробвам на чисто лице. Ъ, тоест на лице само с фдт, без всички останали екстри.

Струва ми се, че формулата не им е така нежна, както е при последните и не се раздробяват чак толкова Thinking При цялото клатушкане от УК, в кутията ми има много малко прашинки.

# 42
Здравейте! Не знам къде другаде да си задам въпроса, надявам се да не е проблем,че го правя тук. Издирвам Радмила от МАС, защото ми казаха, че вече работи на друго място, но не разбрах къде, а много искам да ме гримира. Има ли тук някой, който да разполага с координатите й? Благодаря!

# 43
  • София
Здравейте! Не знам къде другаде да си задам въпроса, надявам се да не е проблем,че го правя тук. Издирвам Радмила от МАС, защото ми казаха, че вече работи на друго място, но не разбрах къде, а много искам да ме гримира. Има ли тук някой, който да разполага с координатите й? Благодаря!

Заповядай Simple Smile https://www.facebook.com/badovaart?fref=ts

# 44
Ел  -Мерси.Ще чакам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт