MAC & Sephora - 33 тема

• 79 319
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Момичета,в голяма дилема съм с моля за съвет-кое червило от новите на Диор да взема Be Dior или  Lucky? Днес седях 30 минути в бюти зон и не мога да взема решение. Tired

# 46
  • гр. София
Мисля че Ради вече работи тук: https://www.facebook.com/Make-Up-Studio-456551934459280/

# 47
Точно така е.

Мила, случайна среща със съфорумка и приятелка в Мас, и аз си взех най-тъмното червило от матовата серия. Страхотно боровинково. Heart Eyes
Пробвах и отровно синьо-лилавото от същата серия, ама не ми хареса как ми стои и пропуснах. Добре че не го купих, както обикновено правя без да го пробвам. Става само за Хелоуин, ама аз си имам синьо за тогава.
Взех си и един парфюм, новия Ноар Том Форд за жени.

# 48
  • гр. София
Аз пък пак съм болна покрай мъничето и не съм ходила до мола. Ако любимчето се съгласи да ме закара по-късно ще отида да си взема спиралка от БЗ и от МАК да търся моливче и каквото още на момента ми хрумне.  Crazy

# 49
Денси, благодаря за новата тема  bouquet
От зимната колекция на Герлен ще взема метеоритите, та каквото ще да става  Embarassed много ми харесват
Може ли линк за сайта, който сравняваше ФДТ? Какво ви е мнението за Студиот Фикс /фдт/? В момента ползвам Дабъл Уеър на Ел цвят Фреско.

# 50
  • гр. София
Между другото само в събота ще има в МАC The mall пак - 20 % ( не влиза Вива Глем ).

# 51
  • София
Между другото само в събота ще има в МАC The mall пак - 20 % ( не влиза Вива Глем ).

Това вече няма да пропусна  Laughing

# 52
  • Пловдив
Момичета,има ли някакъв нов ВВ или СС крем? Не търся покривност,само леко изравняване на лицето. В момента привършвам СС-то на Шанел,но не ми е любим,така и не можах да свикна с тежкото усещане което ми оставяше по лицето..

Новите звездички на Герлен запалиха и мен! Heart Eyes

# 53
  • София
А, момичета, в Мол София от днес до събота е -20 процента, нали? Мисля утре да се разходя до там, но тъй като ще излезна само заради това не ми се иска да се разкарвам напразно и в този студ  Thinking

# 54
Момичета ,вчера си взех от МАС молив  Fluidline Eye Pencil , автоматичен.
Сутринта след като го ползвах се опитах да го завъртя да излезе още малко графит , но това стана много трудно и след доста въртене.Прибиране пък изобщо не може да се получи,почна да скърца и ме достраша да не го счупя.
Ползвали ли сте такъв молив и така ли им е механизма?
Нани, намалението е от 22 до 24 октомври и реално е малко по-малко от 20%, защото ДДС- то е 1/6 от стойността.

# 55
  • София

Това вече няма да пропусна  Laughing

Супер си, шоколадче. Спести ми ходенето днес до мол София в такъв случай.

# 56
  • София
Така, пробвах Метеоритите. Първо ги пробвах с четката за Метеорити на Герлен, после с едно кабуки на МАК и накрая със 116 на МАК. С първите две не беше успешно, защото имат розови и бели косми и ми се струваше, че нищо не слагам. 116 е с черни косми и вече беше видно, че взимам прах с нея. Нанесох много, мноооого обилно. Видях ефект като на обикновените, бели Метеорити. Тоест нищо прекалено оцветяващо, нищо блестящо. Говоря за ефект в стая с естествена светлина, към момента малко тъмна. След това отидох в банята, за да видя как седят на изкуствена светлина. Погледаното отдалече също не видях някаква разлика. Когато се вгледах от близо видях, че лицето ми е покрито с много миниатюрни блестящи частички. Не брокати, а много малки, фини частици, дискретни и нежни.

За мен определено и категорично тези Метеорити са за цяло лице и могат да се носят ежедневно без проблем. Разбира се, ще очаквам и Вашите впечатления и проби с различни четки.

Суочнах на ръка отделните топчета и звездички, за да видя коя какво прави. Звездичката трудно изкарва цвят, предполагам че са я сложили за разкош. Златните топчета са си със златен, фин блясък. Другите са интензивно бели и с блясък.

Смесено всичко обаче при мен дава горни резултат - съвсем носими, ежедневни Метеорити с блясък, видим на изкуствена светлина. Е, ако има слънце може също да е видим, но няма как да разбера към момента  hahaha

# 57
Супер, благодаря. Много готин отзив. Искам да си ги ползвам, а не да са супер блестящи и да висят да ги нося само по празници. Hug

# 58
  • Бургас
Знам че не внасят лаковете на Герлен, ще го взема по другия начин онлайн . Точно затова искам да ги видя на живо първо, защото другите ми метеорити са на привършване и искам всеки ден да ги ползвам .
Ел мерси  Hug , полезна информация е . А каква ли ще бъде цената им в България ? Thinking

# 59
  • София
Залагам на 123 лв. или 132 лв., не ме питайте защо. Идея си нямам  Joy

Общи условия

Активация на акаунт