MAC & Sephora - 33 тема

• 79 319
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
И на мен ми се върти нещо такова в главата като цена  Laughing Joy миналата година палитрата беше 125лв  или май повече  Thinking та тези метеорити с тези звездички и кутийка ...  Mr. Green към 130лв . Сега прочетох за черния петък в Бургас ще бъде отново смешен БЗ с -15%  Joy човек как да НЕ се възползва .

# 61
Ел  Hug много обнадеждаващо ревю (тайничко се надявах това да напишеш  Mr. Green )
сега остава да видя от къде е най-изгодно да ги поръчам  Grinning

# 62
  • София
Hug

Цялата колекция на Герлен е най-евтина тук - http://www.escentual.com/guerlain/make-up/christmas-look/

Метеоритите са 45 лири и са с безплатна доставка до УК адрес. Тоест може да се ползва превозвач срещу 2 лв. горе-долу.

# 63
  • Бургас
Имам някакъв код от 15% от ФЮ и излизат на сметка метеоритите Simple Smile  Crazy и се чудя цяла седмица какво да го правя  Laughing

# 64
  • София
ФЮ умеят да съблазняват с кодове Simple Smile

MAC & Dita Von Teese

# 65
Веси, и аз го имам, но не иска да хване метеоритите  Thinking

# 66
Издирвам скинфинишът вдясно. Случайно да знаете кой е? : ))
Скрит текст:

# 67
Hug

Цялата колекция на Герлен е най-евтина тук - http://www.escentual.com/guerlain/make-up/christmas-look/

Метеоритите са 45 лири и са с безплатна доставка до УК адрес. Тоест може да се ползва превозвач срещу 2 лв. горе-долу.

bouquet и аз за този сайт си мислех  Peace имам там и няколко паунда в акаунта от предишни поръчки  Mr. Green

# 68
На Soft and Gentle ми прилича newsm78

# 69
И на мен.

# 70
  • гр. София
A на мен на  Cheeky Bronze.

Отляво на дясно: Perfect topping / Soft & gentle / Global glow / Cheeky Bronze / Gold deposit

1. Със светкавица

Скрит текст:

2. Без светкавица

Скрит текст:

# 71
Момичета, коя според Вас е най-добрата четка на МАС за контуриране?

П.С. В предишната тема Elle-même показа страхотно червило на D&G (Sophia Loren), което много харесах, но не успях да издиря и в крайна сметка намерих и взех компромисен вариант от МАС , така че просто го споделям за тези от Вас, които решат, че им харесва и го искат. Peace

# 72
  • гр. София
Момичета, коя според Вас е най-добрата четка на МАС за контуриране?

Аз ползвам 168,  Flutter

# 73
  • София
Аз 109 за по-силен контур. За изключително естествен - 137. Това й е едно от малкото приложения, но пък е страхотно добра тази област.

Иначе, не на МАК, най-любима ми е ITA на NARS  Peace

# 74
На МАС за контур харесвам127 и 125. Обаче най-доброто за контуриране според мен е Itabake на Хакуходо - уникална четка!

Общи условия

Активация на акаунт