MAC & Sephora - 33 тема

• 79 326
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Тази на NARS е страхотна, но всеки път, като видя цената й ме кара да се замислям дали си струва, разбира се неоснователно.  Mr. Green     Сега видях 125, която май я имаше и в "Wash & Dry" колекцията и ми хареса много, както и 163, която обаче не знам дали я имаме тук.  Епона , може ли да попитам дали си спомняш на каква цена е 125? Благодаря!  Hug

# 76
  • София
163 ми се струва не особено удачна. Не че не е направена именно затова, но космите й са твърди и къси и няма да преливат добре. Мое мнение, разбира се. Не ангажирам никого  Peace

# 77
  • гр. София
Друго предложение: 109 на Зоева и ми е мнооого любима четка
Скрит текст:

# 78
Аз подкрепям мнението на Ел за 163. И според мен блендването ще е много трудно заради късите и твърди косми.

Погледни Итабакето на Хакуходо. Като форма е същата като на НАРС, но според мен е с по-високо качество. Ако не си запозната с марката - това е японски производител на четки, един от най-големите и качествените, произвождат за други фирми, вкл. Мас.

Абсурд да се сетя цената на 125, съжалявам.

# 79
Вчера за първи път придобих четки на MAC и преди малко ги пробвах. За мое учудване, трудно се справих с 239. Купих я с препоръка, че е универсална четка за горен клепач, особено подходяща за пигменти. Да, обаче на мен ми се стори доста твърда, не разпредели равномерно пигмента. Така че се наложи да дооправям нещата с най-обикновена четка на Екотулс, с която по принцип се гримирам, включително и пигменти на МАК с нея съм нанасяла успешно. Втората, блендинг четка на МАК, която купих - 217, която всички много харесват тук, и на мен ми хареса - лесно, успешно ми блендва грима. Обаче с 239 се чудя какво да правя, хич не е евтина и ще ме е яд, ако не я ползвам.

# 80
239 е най-хубавата четка за очи на Мас за мен. Heart Eyes
Не знам защо не я харесваш. Дано свикнеш, защото прави чудеса.

# 81
Да, като много добра ми я препоръчаха. И аз вярвам, че е добра, просто явно не съм свикнала с твърди четки (поне по-твърди от досегашните ми). Ще трябва да свикна, няма къде да ходя, иначе са пари на вятъра.

От пигментите съм много доволна обаче; години наред не посмявах да ги купя, защото мислех, че много трудно се работи с тях; обаче се справям, дори са ми много по-интересни като цветове и наситеност от всички палитри, които притежавам. Откакто имам пигменти на МАК, никакви нови колекции не ме интересуват. Simple Smile

# 82
И аз получих метеоритите, но батерията на апарата ми падна и не можах да снимам за блога, та ги наченах вече. Наистина са по-нежни и не толкова бляскави, а аз точно това искам  Embarassed Доволна съм много, страхотно настроение носят - днес заради тях започнах и покупките на коледните декорации  Whistling Mr. Green  а между другото,  в Бз ми казаха, че я очакват колекцията тук след 15.11

червилото също ми хареса, но нещо долавям аромат на роза, което не ми харесва  #2gunfire Опаковката е  Heart Eyes Утре ще тествам обстойно. Засега ми се струва меко, приятно за разнасяне, но не е нещо must have, освен опаковката, де  Embarassed

# 83
  • София
Холи, ти от къде ги поръча?

# 84
От УК, моя приятелка се прибра днес, та тя ми беше превозвача един вид.  Mr. Green  Интернетът ми е ужасен и дори не мога да се върна на предната страница да видя линка, който беше постнала, дали е същият сайт  #Cussing out

# 85
Кой търсеше червилото на Герлен - Тонка Империал?

http://www.feelunique.com/p/GUERLAIN-Summer-Collection-Rouge-Aut … nka-Imperiale-35g

# 86
И аз не издържах и поръчах метеоритите. Не ми трябват, но са разкошни. От снощи съм с пръст на бутона за плащане. Много се издразних на ФЮ понеже ти дават да си избереш някакви тестери към поръчката, но тях ще ми ги пратят в отделен пакет. Аз плащам евро за доставката до вратата ми и те златни ми идват тези тестери Sad И предния път два продукта ми ги пратиха в два пакета. До сега не е било така, а постоянно поръчвам от тях.

# 87
От УК, моя приятелка се прибра днес, та тя ми беше превозвача един вид.  Mr. Green  Интернетът ми е ужасен и дори не мога да се върна на предната страница да видя линка, който беше постнала, дали е същият сайт  #Cussing out
Може ли да дадеш снимка на червилото и Метеоритите, защото аз днес тях ще ги взема, но много се колебая на червилото?!

# 88
  • София
И аз искам да помоля за снимка на червилото, Холи.

# 89
  • гр. София

Мисля че в гримовата тема се търсеше.

Общи условия

Активация на акаунт