MAC & Sephora - 33 тема

• 79 399
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
  • гр. София
Не, няма го. Ако някой го мерне в европейски сайт, ще се радвам да сподели линк, за да го поръчам и аз.

# 346
В Сефора са заредени Коледните сетове и има намаление -20%. Идеален момент за купуване на Коледни подаръци е.
Аз си взех Коледната палитра, която е намалена от 110 лв на 88 лв. Взех и много подаръци.

# 347
Само тази ли я има в Сефора или има и too faced le maison ?

# 348
  • София
Няма как да я има, нали е ексклузивна за Ulta  newsm78

# 349
  • Пловдив
Случайно да знаете дали има комплекти на Ланком с крем Визионер и каква цена е?

# 350
Случайно да знаете дали има комплекти на Ланком с крем Визионер и каква цена е?
Мисля че има. Обади се и попитай.

# 351
Здравейте,
искам да ви попитам http://www.sephora.com/purity-made-simple-P7109 това нещо дали го има в нашата Сефора? Не мисля, че съм го виждала, но аз не ходя много често. Ако го има, някой ползвал ли го е, защото в тюба много го обичат ми се струва и съм любопитна.
 Crazy

Аз съм използвала продукта, но не ме впечатли. Нито забелязах особена промяна в кожата си, нито като моментно действие беше нещо невиждано.

# 352
  • Пловдив
Момичета,Шанел два вида СС крем ли имат или аз нещо се обърках ?

# 353
  • гр. София
Има комплекти с Визионер и по спомен са на цена колкото кремчето с помпичка - около 160 -170 лева без отстъпката.

# 354
  • Бургас / София
Има ли комплекти на Том Форд Noir ?

# 355
# 356
  • София
Ох, червилото е прелестно и е в един от най-любимите ми нюанси. Чудя се какво ли му се чудя  Grinning Laughing Честито, densi!

# 357
Благодаря! Не му се чуди страхотно е! Heart Eyes Само цената е разкъртваща, обаче щом мъжа ми се впечатли и го разглежда, а не е като да не е виждал червила в нас..... Whistling

Аз пък се чудя на матовия глос от колекцията. Много е красив! Ел е виновна! Матови червила и пигменти, красоти, ала-бала...... Mr. Green Heart Eyes
И аз понеже не нося много матови продукти на устните си, освен червилата на Мас и Шанел нямам такива течни и глосове, и сега се чудя. Обаче идва колекцията и на Шанел, която е просто невероятно готина за мен и ще купя доста неща от нея, та ми идва в повече. Голямо разорение с тези прекрасни Коледни колекции.

# 358
Няма как да я има, нали е ексклузивна за Ulta  newsm78
Незнаех 😕а много я исках

# 359
  • в 1001-та нощ
Матов глос на Герлен? Е, това е вече изненада - и двата ли са матови?

Каква е цената на червилото?

Общи условия

Активация на акаунт