MAC & Sephora - 33 тема

• 79 334
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Веси, сутринта, след като купих моето имаше 1бр. в Сефора в Парадайз.

# 466

Мерси, Лодки  Hug Ще пообиколя тук-там и ще видя...Между другото вчера бях в Ринг мол и в Нотос въобще не бяха пристигали коледни колекции. Много странно ми се видя  Thinking Дали ще дойдат по-късно или там въобще не ги зареждат (което също ми е странно  newsm78)

# 467
  • София

Мерси, Лодки  Hug Ще пообиколя тук-там и ще видя...Между другото вчера бях в Ринг мол и в Нотос въобще не бяха пристигали коледни колекции. Много странно ми се видя  Thinking Дали ще дойдат по-късно или там въобще не ги зареждат (което също ми е странно  newsm78)
И аз бях в Нотос, Ринг мол вчера, изобщо няма да зареждат коледната на Герлен и на Шанел, според инфо от една консултантка.  Точно за тях се бях запътила. И на мен ми се видя много странно, но тя беше много убедителна, че няма да ги има  newsm78

# 468
  • в белята
Здравейте,
Искам да си запазя час за Mac за урок по грим, имали там някой от гримьорите, при който непременно да се запиша или всичките стават? Става дума за магазина им в the mall

# 469
Герлен там няма да бъде зареден със сигурност, но за Шанел съм много изненадана. Peace Те обикновено винаги зареждат в Нотос новите си колекции. А в БЗ Ринг проверихте ли за Герлен?

Червило на Герлен мисля, че имаше вчера в БЗ Мол София. Весе, обади се и попитай.
Сините сенки с напръскана в фикс плюс четка стават идеално за очна линия и то отгоре и отдолу. Без Фикс обаче ми се разрониха по бузите.
Червилото на Мас е много хубаво, но аз имам наистина много червила и най-вероятно ще го пропусна. А и за мата вече писах, просто ми разбиват устата.
 Искам луксозни, меки, маслени червила с блясък, за да ми напояват устните и като говоря или правя нещо да ми се пързалят една върху друга, а не постоянно да се облизвам и да ми гори устата. Просто ме побърква мата, буквално ме докарва до лудост. Знам, че е супер модерен обаче зарежи ти мода, като не е комфортно и трябва да мисля за устата си и червилото си навън или когато имам важна работа. Twisted Evil

Последна редакция: нд, 22 ное 2015, 15:21 от densi

# 470
Бихте ли ми препоръчали основа за сенки, която да е подходяща за мазен клепач? Цената и марката са без значение. Благодаря Simple Smile

# 471
Базите на Мас Пейнт Пот и другите, както и базата на Никс.

# 472
  • София
На мазен клепач Пейнт потовете се събират в сгъвката на клепача.

По-добро от базата на UD,  досега не съм срещала.
http://www.feelunique.com/p/Urban-Decay-Eyeshadow-Primer-Potion-10ml

# 473
  • Германия
На мазен клепач Пейнт потовете се събират в сгъвката на клепача.

По-добро от базата на UD,  досега не съм срещала.
http://www.feelunique.com/p/Urban-Decay-Eyeshadow-Primer-Potion-10ml
+1  Peace
Аз използвам в нюанс Eden.

# 474
Аз съм с много мазен клепач и на мен не ми се събират Пейнт потовете.

# 475
  • София
Нито на мен.
На мен базата на УД и Никс ми се събират ужасно! Там е все едно да сложа течен коректор на клепача. Същият успех. Wink

# 476
  • София
Аз съм с много мазен клепач и на мен не ми се събират Пейнт потовете.

Тази тема, колко сме я нищили, явно е до клепач  Joy Joy Joy Joy
Забелязала съм, че различните цветове на пейнт потовете са различно трайни, при мен Пейнтърли е най-нетраен, след 3-4 часа трябава да си оправям грима, което никога не се е случвало УД.

Базата на Никс с апликатора, така и не я разбрах, много трудно се нанся. От евтините, тази ми хареса много.
http://www.eyeslipsface.co.uk/products.asp?parent_id=0&dept_id=6043

# 477
Гримирали са ме в МАС и с "painterly", и със "soft ochre". Второто се събра в гънките буквално след час. Мислех, че нещо на мен не ми е наред, но явно и на други се е случвало. Grinning Извинявам се за глупавия въпрос - от базата на UD "eden" ли е най-близо като нюанс до ''painterly"?

# 478
  • София
Гримирали са ме в МАС и с "painterly", и със "soft ochre". Второто се събра в гънките буквално след час. Мислех, че нещо на мен не ми е наред, но явно и на други се е случвало. Grinning Извинявам се за глупавия въпрос - от базата на UD "eden" ли е най-близо като нюанс до ''painterly"?

По-скоро Original. Реално, цвят на клепача има само Sin. Original е на практика безцветен Еден има леко пудрен завършек, но отново е незабележим.

# 479
Здравейте момичета, аз също исках да питам за хубава основа за сенки, защото след 6-7 часа Painterly ми се събира ужасно и съм много разочарована. Имам и базата на Too Faced, тя също се събира след известно време.  Sad
На черния петък в  Bulgaria mall консултантката на The Balm каза, че тяхната база е най-хубава и най-издръжлива, но не знаех нищо за нея и реших първо да я проуча Grinning Имате ли мнение за нея, мисля, че беше тази?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт