MAC & Sephora - 33 тема

• 79 332
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • София
При мен разликата е огромна и щом един продукт е създаден - то има защо да е Simple Smile

Аз от около месец ползвам Too Faced Lip priemer,но моят е по-различен от показания от теб на снимката,пак е син,но със златна капачка и множество сърчица, и съм доволна.Не съм го пробвала под глос, не ми е идвало наум даже,защото с глосовете няма проблеми,но с червило ми харесва доста - например с тези автоматичните на Герлен, които са с блестящи частички, с тази база са по-дълготрайни.
В този ред на мисли някой пробвал ли е базата за устни на Герлен http://www.guerlain.com/int/en-int/makeup/lips/lipstick-base/kis … tick-primer-stick и какви са впечатленията от употребата?

# 496
  • в 1001-та нощ
Благодаря, че ми обърна внимание за тази база - с удоволствие бих я пробвала Wink Очаквам да ма стресира цената  Mr. Green Имаш ли идея колко струва?

# 497
  • София
Благодаря, че ми обърна внимание за тази база - с удоволствие бих я пробвала Wink Очаквам да ма стресира цената  Mr. Green Имаш ли идея колко струва?

Не, нямам представа.Аз мога да стоя 2 часа на щанд на Герлен и да не видя нито една цена,освен на продукта, който ме интересува.  Joy

# 498
  • София
Тази база на Герлен една приятелка я пробва пред мен и леко като коректор седеше. В смисъл поизтри цвета на устните  Thinking

# 499
  • в 1001-та нощ
На ТФ също леко ги забелва и ги прави матови  Rolling Eyes На МАС не толкова Simple Smile

Ами - ще гледам да мина през Сефора и да я пробвам Simple Smile То се е видяло  Heart Eyes

# 500
  • София
При мен разликата е огромна и щом един продукт е създаден - то има защо да е Simple Smile

Аз от около месец ползвам Too Faced Lip priemer,но моят е по-различен от показания от теб на снимката,пак е син,но със златна капачка и множество сърчица, и съм доволна.Не съм го пробвала под глос, не ми е идвало наум даже,защото с глосовете няма проблеми,но с червило ми харесва доста - например с тези автоматичните на Герлен, които са с блестящи частички, с тази база са по-дълготрайни.
В този ред на мисли някой пробвал ли е базата за устни на Герлен http://www.guerlain.com/int/en-int/makeup/lips/lipstick-base/kis … tick-primer-stick и какви са впечатленията от употребата?
Аз я имам и ползвам тази база на Герлен. Но, не съм ползвала и даже пробвала други бази, освен една на Кларанс преди доста време, но нея не я харесах изобщо. Базата не Герлен ми е много полезна, намирам огромна разлика с нея и без. Особено с коледния червен глос от миналата година, който е прекрасен, но за мен е доста нетраен глос.

# 501
  • в 1001-та нощ
О, благодаря, че се включи Simple Smile Още повече ме разпали да я пробвам Simple Smile

Пък и черни петъци идват Simple Smile

# 502
  • София
Тази база на Герлен една приятелка я пробва пред мен и леко като коректор седеше. В смисъл поизтри цвета на устните  Thinking
А, да, и това ги има, но за мен така цвета на червилото става леко по-ярък и интензивен. А може и да си въобразявам, разбира се  Blush Беше ми  обяснено да я ползвам и съвсем леко извън контура на устните, за да пречи на разтичането и наистина има ефект този трик.

# 503
  • София
Щом помага за неразтичането на червилата - това вече звучи интересно  Peace

# 504
Момичета, какво ви е мнението за течните червила тип лак на Шанел? Интересува ме този от коледната колекция, но първо искам да чуя ваше мнение  Hug
И също така за коректора на ЕЛ Дабъл Уеър 
извинявам се, че повтарям, но наистина мнението ви е миродаено за мен и ми трябва

# 505
  • София
Щом помага за неразтичането на червилата - това вече звучи интересно  Peace
На мен лично много ми помага, но аз не ползвам никога молив за устни. Също и много бързо изяждам всички червила. Какво да се прави, бъбрива съм  hahaha
Нанасям базата малко извън очертанията и после червилото по очертанията на устните и така  Peace Консултантът ми обясни така и беше прав  Peace

# 506
  • София
Аз точно с цел неразтичане обмислям да си взема някой от безцветните моливи. Диор и не помня кой още имаха такива, но може и да пробвам с тази база  Thinking

# 507
  • София
Момичета, какво ви е мнението за течните червила тип лак на Шанел? Интересува ме този от коледната колекция, но първо искам да чуя ваше мнение  Hug
извинявам се, че повтарям, но наистина мнението ви е миродаено за мен и ми трябва
Любими са ми, мнооого трайни, прекрасни цветове, наситени и ярки. Аз имам номера 12, 13 и 18 и си ги нося с кеф. Но, свършват сравнително бързо  Peace

# 508
  • София
Аз точно с цел неразтичане обмислям да си взема някой от безцветните моливи. Диор и не помня кой още имаха такива, но може и да пробвам с тази база  Thinking
И МАК имат, но на мен не ми е удобно да вадя от чантата и подновявам и молив освен всичко друго, затова си го спестявам  Peace

# 509
  • в 1001-та нощ

Аз нямам опит с тях, затова нищо не коментирам Simple Smile Иначе видях питането Simple Smile

Имам само едно от новите, но нещо не ми е на дневен ред Simple Smile Може би и не е редно да го задържам  Blush

Общи условия

Активация на акаунт