Родените през септември са винаги засмени!

• 27 713
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря ти, Аллана! Ох, ще пробвам да не я оставям да си прегъва ушетата тогава..
Жулиета, идеята е много добра  :lol Simple Smile на мен например за промото в Хиполенд ми каза една мама, с която си разхождаме бебетата и много се зарадвах, защото и без това искам да взема активна гимнастика на малката. Би било полезно да споделяме подобни неща.
Не знаех, че имало коледни дрешки в Джъмбо, ще гледам да ида до края на месеца и ще пиша дали има, пишете и вие ,ако ходите до там, моля bouquet

# 601
Момичета, изпотяват ли се главичките на бебенцата ви отгоре докато сучат?
Да, ПолиТ  Simple Smile Това е нещо нормално, защото се напрягат, за да сучат, изморително им е, а бебетата винаги се изпотяват през глават. Спокой дишай и бъди по-спокойна  Hug ти се притесняваш за всичко!
[/quote
Права си, че се притеснявам, но съм благодарна, че ви има вас да ме успокоявате  Heart Eyes bouquet

# 602
мисля, че намислих подарък за моето малко коледно джудженце Wink Ще му направя гипсов отпечатък на ръчичката и крачето - и на нас останалите. И като порастне ще го пазя за него. С батковците не успях, но също сега ще взема тетрадка с твърди корици, или нещо по-луксозно - в което ще записвам бисерите като почне да ги ръси. Искам нещо, което ще свърже след години със спомените, както сме ги видяли ние. Все едно е изкарал една пълноценна Коледа с нас, Големите Wink))

# 603
  • София
Хубави коледни дрехи има в Некст, те имат и доставка до България, нещата идват много бързо. Mothercare също имат много сладки артикули за Коледа.
Биби, ще дадеш ли сайта , моля
nextdirect.com
Аз често пазарувам от там и за двете деца. Дрехите им са много хубави.

# 604
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
В Хиполенд тук беше лудница от сутринта.Ние купувахме шезлонг и други дреболии.
Не знам колко от вас ползват еднократни подложки за преповиване, но спрямо ДМ и Лили най-изгодно излизат от Кауфланд.
Коледни костюмчета и аксесоари има вече в Джъмбо.Ние ще правим малкия джудже  Mr. Green
Качеството им не е кой знае какво, но при положение, че ще го облече един-два пъти не мисля, че има смисъл от нещо скъпо.

Не знам как спят вашите бебовци, но моят последните две седмици е супер неспокоен.Спи 15-20 минути и като разпери ръцете се събужда... голям ужас.Нито е толкова превъзбуден, нито има какво да го плаши, ама вече не знам с това неспане.

# 605
Румка мн добра идея.

Момичета, чудех се, сега като вече нямаме да даваме повече болнични, как се изплаща майчинството. Кога се превеждат парите от тук нататък. На някакво определено число ли и това ли бяха вс документи необходими за задействането на изплащането?

# 606
В Хиполенд тук беше лудница от сутринта.Ние купувахме шезлонг и други дреболии.
Не знам колко от вас ползват еднократни подложки за преповиване, но спрямо ДМ и Лили най-изгодно излизат от Кауфланд.
Коледни костюмчета и аксесоари има вече в Джъмбо.Ние ще правим малкия джудже  Mr. Green
Качеството им не е кой знае какво, но при положение, че ще го облече един-два пъти не мисля, че има смисъл от нещо скъпо.

Не знам как спят вашите бебовци, но моят последните две седмици е супер неспокоен.Спи 15-20 минути и като разпери ръцете се събужда... голям ужас.Нито е толкова превъзбуден, нито има какво да го плаши, ама вече не знам с това неспане.

И нашата бебка така предрямва. Изключение прави времето, в което сме на разходка с количката. Но това е нормално. Те се променят с всеки ден. Стават все по-активни, променя се и нервната им система. Стават си големи човечета Simple Smile

# 607
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Момичета, чудех се, сега като вече нямаме да даваме повече болнични, как се изплаща майчинството. Кога се превеждат парите от тук нататък. На някакво определено число ли и това ли бяха вс документи необходими за задействането на изплащането?

След болничният от педиатъра се попълва приложение 2 от сайта на НОИ и го представяте в счетоводството.То важи от 135 до 410-я ден.След изтичането му се подава ново приложение и започват сумите от 340лв за втората година.

PoliT , за мой ужас вече и в количката така започна да спи.Преди поне в нея беше като "пън", но сега щом спра на едно място и веднага се буди.  Crazy

# 608
Направих грешката да отида в Хиполенд днес, не заради намалението, а защото трябва да купя подарък за дете с рожден ден.
Чух за промоцията и реших да ида рано, малко след отварянето на магазина с идеята, че тогава ще има по-малко хора. Не бях подготвена за това, което видях  Laughing Изобщо не можах да се добера до повечето рафтове, за да разгледам каквото и да било, всичко беше задръстено с хора, бутащи пазарски колички, пълни с пакети, пакети... На касата чакаха на опашка сигурно 50 души.
Просто си излязох. То и аз бях с количката с бебка и съвсем нямаше как да се движа между рафтовете, още по-малко да чакам един час на опашка на касата.
Подарък ще купувам утре в последния момент, дано да не са изпразнили магазина съвсем  Laughing

# 609

След болничният от педиатъра се попълва приложение 2 от сайта на НОИ и го представяте в счетоводството.То важи от 135 до 410-я ден.След изтичането му се подава ново приложение и започват сумите от 340лв за втората година.

PoliT , за мой ужас вече и в количката така започна да спи.Преди поне в нея беше като "пън", но сега щом спра на едно място и веднага се буди.  Crazy

При нас количката все още върши работа. Даже в момента сме се прибрали от разходка, защото трябваше да се кърмим към 15.30, но я съблякох само и тя продължи да си спи и още спи в нея.

# 610
значи изводът е: Няма Хиполенд, няма проблеми, има Хиполенд - има проблеми Wink
Ние у наше село си нямаме ХепиЛенд, и нямам проблеми

# 611
Към кърмещите майки хранели ли сте бебетата навън и дали това ви е притеснавало.Лично аз си я кърмя малката навън когато се наложи.Първия път ми беше кофти,но след това взе да не ми пука.Наметвам нещо отгоре,даже не се разбира,че има бебе.Понеже ми разказваха за една майка която всеки път се прибирала и не излизала надалеч.Та реших да ви попитам вас Simple Smile

# 612
Към кърмещите майки хранели ли сте бебетата навън и дали това ви е притеснавало.Лично аз си я кърмя малката навън когато се наложи.Първия път ми беше кофти,но след това взе да не ми пука.Наметвам нещо отгоре,даже не се разбира,че има бебе.Понеже ми разказваха за една майка която всеки път се прибирала и не излизала надалеч.Та реших да ви попитам вас Simple Smile

Аз също си кърмя навън, даже веднъж и без шал си го кърмих но не бяхме на мн външна алея. Няма как да се съобразявам само заради него да се прибирам вкъщи.  Peace

# 613

Мерси, пантера666, да, това ме интересуваше. Аз вече съм го предала това приложение. То отива в НОИ, нали така? И после започват всеки месец да ми изплащат парите нали така?  newsm78

# 614
Пантера, а 410 ден откога се смята, деня на раждането 1-ви и така ли броим?
Да не вземем да го пропуснем. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт