Родените през септември са винаги засмени!

• 27 713
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Ооо, да. Лапа. Винаги са й мокри ръцете и ръкавите и е съпроводено с озвучаване. Много е смешна Simple Smile))

# 586
Озвучаване - имаш предвид мляс=мляс нали Wink) даа, много са сладички.

За памперсите, които пропускат - мисля, че вероятно са й умалели, затова така. Пробвай с по-големия номер. И аз съм с памперс номер 2, но с нетърпение чакам да свърши пакета, за да взема номер 3. Смятам, че са ни на ръба да бъдат малки, затова по-често пропускат.

За заглавията на темите - е няма такъв кеф, много са забавни. Мога да добавя нещо, свързано с батковците -

Помощ! Батковците ми искат да си играят с жива кукла - тоест с МЕН! Как да накарам момченца да си играят с камиончета?

# 587
  • Пловдив
Точно мляс-мляс. Чувам го още от коридора Simple Smile))

# 588
Привет Simple Smile

Как успявате да стигнете с бебетата в точен час някъде? Аз бая се препотявам. Вчера имахме час за консултация за поставяне на ваксина и се наложи да прекъсна яденето на средата, защото не можах да я събудя, че да започне да яде на време. После тъкмо смених памперса и я сложих в количката, се наака и пак трябваше да се събличаме, преобуваме  Crazy

Изрично се бях разбрала с докторката да идем в час, в който няма да се налага да чакам с болни пред вратата, но къде ти  Rolling Eyes Един куп деца, кой кашля, кой с температура... Чаках поне един час.
Много се притеснявам като се слага ваксина да сме в контакт с болни, защото голямата ми дъщеря навремето така се зарази с грип пред кабинета, докато чакахме за ваксина. Изкара го много тежко.
Та сега се притеснявам. Ако мога бих отложила ваксините чак за на пролет, когато тълпите пред кабинета ще намалеят.

Иначе съм много доволна от мерките и теглилките. 5 кг/61 см. Качила е 800 гр втория месец.

Каката я побърква от тормоз  Joy Наистина си мисли, че си има жива кукла. Постоянно иска да я носи на ръце и се дразни, че вървя след нея и повтарям да внимава да не я изпусне. Пее ѝ, разиграва ѝ театри и повече я стряска с резки движения и звуци, но поне я забавлява. Ако интересът се задържи и за в бъдеще, ще си имам безплатна ентусиазирана детегледачка  Laughing

С първото бебе внимавахме да лежи само по гръб, да е на равна и твърда повърхност, защото така препоръчваха ортопедите, че е най-добре за гръбнака. Това бебе обаче е само на ръце и подпряно в най-различни пози, особено когато какато го разнася и държи. Малко се притеснявам да не му се отрази по някакъв начин на гръбнака.

# 589
Хаха и аз много се смях.Евала на този,който го е измислил.За акитата ми стана любопитно дали и другите бебета са така,а и мъжа ми се чуди дали е нормално да ака толково много представете си колко се осира милото.Сред това става супер весела хвърля едни големи усмивки.Щом е така значи всичко е наред.Мир и разбирателство да има Simple Smile

# 590
Момичета, дайте ми съвет какво АМ да ползвам. От болницата ми казаха, че Хипп комбиотик е най-доброто (аз това и взех), а педиатърката пък смята, че това важи за Лактана био. Ние досега сме дохранвали няколко пъти, но май ще зачестяваме и се чудя кое е най-доброто  и дали да го сменя.

# 591
  • Пловдив
 Ако си доволна от това, което си ползвала, какъв е смисълът да го сменяш? Щом бебето го понася добре, значи всичко е ок. Не виждам смисъл да експериментираш. Няма най-добро. Ние сме с фризолак. Чувала съм добри отзиви от НАН.

# 592
Майчета, днес има промоция 25%  на всички налични стоки в Хиполенд  Party
Също така Пуфис са на промоция в Т-Маркет, а Памперс Премиум в Хипермаркет Хит в Младост.
Относно ушенцата-като е легнала и си обърне главата настрани, понякога ушето й се прегъва на две, към главичката, та се притеснявам дали няма да й щръкнат ушите.
Аз дохранвам рядко, преди по-често с Нан 1 и съм доволна.
Относно коледните бебешки дрешки - откъде?

# 593
Относно ушенцата-като е легнала и си обърне главата настрани, понякога ушето й се прегъва на две, към главичката, та се притеснявам дали няма да й щръкнат ушите.
Възможно е. Дъщеря ми така си подгъваше едното ухо и накрая то ѝ стана доста по-щръкнало от другото. Не е само до ген, но и механично може да се получи. Не я оставяй да си го подгъва.

# 594
  • София
Хубави коледни дрехи има в Некст, те имат и доставка до България, нещата идват много бързо. Mothercare също имат много сладки артикули за Коледа.

# 595
Хубави коледни дрехи има в Некст, те имат и доставка до България, нещата идват много бързо. Mothercare също имат много сладки артикули за Коледа.
Биби, ще дадеш ли сайта , моля

# 596
Момичета, изпотяват ли се главичките на бебенцата ви отгоре докато сучат?

# 597
В Джъмбо миналата година беше фраш с такива бебешки дрехи. Тази не съм ходила да проверя.
Lucile5 мерси за инфото за промоциите! bouquet Какво ще кажете да превърнем това в традиция? Много полезно би било ако споделяме информация за големи намаления, особено за памперси, които така или иначе ежедневно ни трябват! Simple Smile

# 598
  • Северо=Западналия край
Момичета, дайте ми съвет какво АМ да ползвам. От болницата ми казаха, че Хипп комбиотик е най-доброто (аз това и взех), а педиатърката пък смята, че това важи за Лактана био. Ние досега сме дохранвали няколко пъти, но май ще зачестяваме и се чудя кое е най-доброто  и дали да го сменя.
Ние първия месец бяхме на НАН и се измъчихме, нямаше акане! От както минахме на ХИП Комбиотик нямаме никакви проблеми, хубаво мляко е и ако детето ти го понася не го сменяй. Лекарите въртят търговия и затова препоръчват други млека без причина. А и Лактаната мисля че е по скъпа.

# 599
  • Драгоман
Момичета, изпотяват ли се главичките на бебенцата ви отгоре докато сучат?
Да, ПолиТ  Simple Smile Това е нещо нормално, защото се напрягат, за да сучат, изморително им е, а бебетата винаги се изпотяват през глават. Спокой дишай и бъди по-спокойна  Hug ти се притесняваш за всичко!

Общи условия

Активация на акаунт