Родените през септември са винаги засмени!

• 27 721
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
все гледаме да свършим нещо докато те спят, предполагам. Макар че, аз чистосърдечно си признавам, че се е случвало да си полегна и през дена - тъй, докъм 12, 12 и нещо, докато ми се събуди дзверо  Embarassed

# 286
Ами моето например спи докато суче, ама аз не мога да спя през това време. Също и спи на кратки интервали от по 40-50 минути с прекъсвания. Аз не мога да заспя с натискане на копче. Докато заспя и то се събуди, ревне, 15 минути докато го приспя обратно и после вече не мога да заспя, а и като знам, че след 20-30 минути пак ще се събуди, няма за кога да лягам, по-скоро нещо друго ще гледам да свърша.
Още повече, че покрай едно дете (пък ако са две още повече) има много домакинска работа по пране, простиране, готвене, подреждане, дето все в някой момент от деня трябва да се вмъкне.
А и не всички спят по 17 часа. Моето днес се събуди в 6:30 и заспа в 13:00. Използвах да излезем на разходка и тъкмо се прибрахме. Предполагам, че това ще му е спането за този ден и до довечера ще придремва само по време на кърмене, което при нас продължава по час.

Вечер спи от 20:00 до 22:00, когато се занимавам с каката. После се събужда и заспива чак към полунощ.
Нощем като легна към 12:00 и то се събужда към 3, кърмя го до 4 и после пак в 6:30.
Ето така се спи по 4-5 часа.

# 287
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Ами моето например спи докато суче, ама аз не мога да спя през това време. Също и спи на кратки интервали от по 40-50 минути с прекъсвания. Аз не мога да заспя с натискане на копче. Докато заспя и то се събуди, ревне, 15 минути докато го приспя обратно и после вече не мога да заспя, а и като знам, че след 20-30 минути пак ще се събуди, няма за кога да лягам, по-скоро нещо друго ще гледам да свърша.
Още повече, че покрай едно дете (пък ако са две още повече) има много домакинска работа по пране, простиране, готвене, подреждане, дето все в някой момент от деня трябва да се вмъкне.
А и не всички спят по 17 часа. Моето днес се събуди в 6:30 и заспа в 13:00. Използвах да излезем на разходка и тъкмо се прибрахме. Предполагам, че това ще му е спането за този ден и до довечера ще придремва само по време на кърмене, което при нас продължава по час.

Вечер спи от 20:00 до 22:00, когато се занимавам с каката. После се събужда и заспива чак към полунощ.
Нощем като легна към 12:00 и то се събужда към 3, кърмя го до 4 и после пак в 6:30.
Ето така се спи по 4-5 часа.

newsm10 newsm10 Много добре го описа!Точно така е!

# 288
От ден-два бебка има на главичката няколко бели пъпчици, които не знам дали трябва да ме тревожат. Някой забелязвал ли е такива при неговото бебче. newsm78

Моят още от раждането има тук таме едни малки бели точици, като пъпчици, но мисля че това е нормално. Вашите такива ли са?
Мисля, че не са същите. Тя също има бели точици по нослето, но тези са по-скоро като пъпчици и са само по главичката зад фунтанелката. 5-6 пъпчици само. Спокойни са, не са зачервени нещо. Надявам се, че е нещо бебешко и не е сериозно.

# 289
  • Северо=Западналия край
Момичета, извинявам се ако ви досаждам с този пост, но дайте съвет за една странична тема - вкъщи е бъкано от хлебарки.....нанесохме се в това жилище преди 5 месеца и още преди да направим основен ремонт викнах фирма да напръскат защото беше бъкано то тази гад, направихме основен ремонт, колко ли гадове не видях под мазилките, изчистихме, пак викнах след един месец фирмата да напръска, отделно през месеците и аз пръсках с разни препарати, но сега откакто е бебо не смея да пръскам с нищо. Днес за мой ужас видях хлебарка в кутията с АМ на детето....изхвърлих кутията щото и през ум не ми минава детето да яде това мляко където се е разхождала тази гад.....яд ме е на това жилище, а ще го изплащам 25 години... Четох тук във форума за препарати против тези гадини, насочих се към Айкън, но немога да намеря информация дали е безвреден за деца и дом. любимци. Ако някой се е справил с такива гадини моля споделете че днес направо чашата преля и ми иде да изляза на квартира и да се махна от вкъщи. Как може да има толко гад в този апартамент и нищо да не и действа newsm78

# 290
Poli, на нашата бебушана й бяха излезли такива зад фонтанелата, но сега май изчезнаха.
Лили, ако си от София - къде ходихте на дерматолог, че утре сме на консултация и мисля да искам направление заради дупето?
На мен лохиите ми спряха около 30 ден, нормално раждане, после  ми се стори, че имах нещо като цикъл, но леко и за един-два дена, гинеколожката ми каза, че не било цикъл.
Момичета , не е ли рано да носим бебетата в слинг, не трябва ли да си държат главата изправена и тогава?

# 291
Атето, разбери откъде идват - от мазето ли(решение - пръскане сч отрова в мазетата), от канала ли, от някоя незапушена дупчица ли...преди ги трепех с един пестицид Регент (прахче е), но го забраниха за продажба  в България, но може да е изостанал в някоя аграрна аптека.

# 292
Момичета , не е ли рано да носим бебетата в слинг, не трябва ли да си държат главата изправена и тогава?
Има различни пози, някои са точно за легнали бебета. Даже може да се кърми както си е в слинга.

ateto, ние имахме много по едно време, извикахме фирма и от тогава редовно се пръска в целия вход и в мазето. Знам какъв ад е  Confused Кошмари сънувах...

# 293
Освен Тобрадекса лекарката каза да давам и витамин ц. Това ще продължи 7 дни, после 2-3 нищо и пак секрет ще вземем.
Прегледа го, нищо му няма, и така.

Лохии имах към месец някъде, МЦ ми се сля с тях и беше доста обилен. Като ми свърши отидох на преглед. Басейни, вани и всякакви такива от години не ползвам. Много рядко мога да се прежаля да вляза в минерален басейн, но след това задължително си правя микробиология, да не съм завъдила някоя гад. Peace
За спането, ми той заспива най-късно в 22,30, аз до 23 часа оправям и лягам. Буди се към 1,30-2-3,30, храня го и пак заспива, и аз също. И сутрин обикновено към 7-8 ставаме. Та засега не се оплаквам много, денем спи по много само навън, днес например до обяд мрънка, чак до рев стигаше. Придремва за 15 минути, събужда се и почва да мрънка. А не беше такъв, стоеше си кротко в леглото или шезлонга и си гледаше. Какво му стана сега? newsm78

# 294
Моето по цял ден будува, а вечер най - много през 4 часа ме буди за да яде. Спи ми се като на идиот.

Лохии имах около 20 дни, но слаби накрая. Цикъл още нямам, но съм чувала, че може да е по - различен, например обилен или дълъг.

Пъпки по лицето имаше, бебешко акне, миех му лицето с преварена вода, мажех пъпките с физ.разтвор и крем здраве - минаха.

По тялото получи 2 пъти след мазане с олио  - поради запарване. Минаха си сами.

За хлебарките знам какво е, но ние бяхме на квартира и сменихме квартирата, не се издържаше. Нищо не помогна.
Извикайте фирма да пръска и направете ремонт, където е нужно, откъдето може да влизат.
Айкъна не е безвреден, но ако се проветри хубаво е ок за вас и бебо, само домашни любимци ако има е опасно, да не ближат пода.

# 295
Ох, публикувал ми се е два пъти отговорът. Ще взема да купя един слинг тогава... А какъв ще ми препоръчате, видях, че има с халки и т.н..... Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 05 ное 2015, 18:07 от Lucile5

# 296
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Момичета, извинявам се ако ви досаждам с този пост, но дайте съвет за една странична тема - вкъщи е бъкано от хлебарки.....нанесохме се в това жилище преди 5 месеца и още преди да направим основен ремонт викнах фирма да напръскат защото беше бъкано то тази гад, направихме основен ремонт, колко ли гадове не видях под мазилките, изчистихме, пак викнах след един месец фирмата да напръска, отделно през месеците и аз пръсках с разни препарати, но сега откакто е бебо не смея да пръскам с нищо. Днес за мой ужас видях хлебарка в кутията с АМ на детето....изхвърлих кутията щото и през ум не ми минава детето да яде това мляко където се е разхождала тази гад.....яд ме е на това жилище, а ще го изплащам 25 години... Четох тук във форума за препарати против тези гадини, насочих се към Айкън, но немога да намеря информация дали е безвреден за деца и дом. любимци. Ако някой се е справил с такива гадини моля споделете че днес направо чашата преля и ми иде да изляза на квартира и да се махна от вкъщи. Как може да има толко гад в този апартамент и нищо да не и действа newsm78

Знам какъв ад е.Аз от преди заради котката ползвам Фендона - разтвор.
Купувам си от аграрна аптека флакончета с течност и разтварям в пулверизатор и пръскам навсякъде.Това се оказа най-ефикасното, което съм ползвала за хлебарки,мравки и бълхи.
Нямам идея обаче как ще е с бебето.Да чукна на дърво да не ни се налага да разберем.
Освен това има едни кубчета като с тебешир вътре и съм пръснала за всеки случай из ъгли и тъмни места.

# 297
За хлебарките и ние сме използвали фендона - имаше ефект първият път , намаляха драстично, но още имаше и бързо бързо се размножиха и второ и трето пръскане с фендона вече нямаше почти никакъв ефект, явно новото поколение бяха станали резистентни #Cussing out Майка с години се мъчеше да ги изгони , накрая направиха ремонт на хола и те изчезнаха, но при вас щом и след ремонта си стоят...при нас бяха от кафявите, а има едни големи черни като бръмбари, те се размножават по - малко и са по - мудни , а тези кафявите постоянно се множат и много бързо бягат, бяха ми казали , че ако си взема от черните , те ще изгонят кафявите...

# 298
Пантерих и на мен ми дойде първия цикъл и първите три дни ми тече много бях във къщи с гащи памперс защото нищо не ставаше с превръзки.

# 299
Ох благодаря ви за отговора!
Аз се притесних много,защото 2дни адски много кръв ,през ноща даже превръзката беше абсолютно подгизнала преляла и бях се омазала до ушите,дето се вика...
Лохиите ми спряха преди 2 седмици и половина и това което си дойде е като цикъл ,но страшно много.

Общи условия

Активация на акаунт