някак си и той няма много желание а и излиза в 7ч а се прибира в 18-20ч. Добре че е мама, застъпва сутрин към 9ч. и си тръгва следобед, така успявам да свърша по нещо и да наглеждам и баткото, че с тия уроци е ужас. Ние днес бяхме на консултация, качи ли сме пак 1100 гр. и 4см., вече сме 4 500гр.
Сложиха ни и двете ваксини, ужас.......това дете не съм го чула така да се дере никога! Половин час не мога да го успокоя, милото то, не му беше лесно, сега спи вече два часа но се стряска от време на време. Педито ми каза да му залепя лепенките куул пач отсрани на крачетата, не на боднатото място, гледам вие бяхте ги слагали върху ваксините, знам ли, послушах я пък дано няма реакции от тез ваксини. Почваме гимнастика и масажи. Каза да му навесим играчки за да се опитва да ги хваща, що ли ми се струва че е още рано да може да хваща, но ще видим. Засега махаме хаотично с ръце и тук там удари някоя играчка с ръка. Но пък как сладко гукаме и се усмихваме
За храненето ми препоръчва да махнем нощното, ама.......на мама и се спиииииии и засега ще папкаме.Лошото е че навън застудя и разходките намаляват, какво ли ще правя като падне сняг, моя само да помирише че е навън и заспива.

Като се изцедиш гърдата омеква ли? Слагаш ли топли компреси или бани? Също е добре да слагаш бебето в различни пози да суче, защото така променя ъгъла на захапване и се разпушват различни канали. След кърмене можеш да слагаш зелево листо на бучката или обелен разрязан картоф. Не допускай гърдата да е твърда, само АБ няма да оправи нещата!!! Ако не искаш да послушаш мен най-добле се обади на консултант по кърмене от Ла Лече Лига, за да ти дадат най-добри инструкции и да имаш успешно кърмене! 
до тук класирахме 3 татковци. Така ли остава класацията? Макар че класацията беше за татковци, които помагат конкретно за бебенцето - да го вземат на ръце и да го полюлеят, или да го позалисват или нещо такова. С големите и нашият татко помага, но то не се брои много - примерно - Иди моето момче, и си поиграй с легото, че майка ти е заета сега