Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - Тема 4

• 36 893
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Лайт дано се върнеш с хубави новини  Hug
Жабче може от козирога да е това  Rolling Eyes
Алена на мен съвпада ми се пада баш на върха на 8 дом правят ми секстил с луната. Това какво ще рече секс и приятни чувства  newsm78

# 106
  • в 1001-та нощ
Нали часът е 8:35?

Не е точно на К8 - на 3 градуса след него, но да - близо е Simple Smile

Обмисляла ли си нещо да учиш?

# 107
  • София
Нали часът е 8:35?

Не е точно на К8 - на 3 градуса след него, но да - близо е Simple Smile

Обмисляла ли си нещо да учиш?
Да това е часът  Joy поне последния на който съм се спряла  ooooh!
Това с ученето го обмислям от години но нещо все не си намирам точно това което искам, не че много търся или знам какво искам  ooooh!
А защо учене и 8 дом ?

# 108
  • в 1001-та нощ
Във връзка с това какво управляват Марс и Венера Simple Smile Иначе в 8 дом - Венера е в падение, а Марс тронов Simple Smile

Една великолепна статия по темата - намерих много от себе си в нея Simple Smile http://lioncheto.blogspot.bg/2015/10/blog-post_3.html?spref=fb

# 109
  • София
Добре де а така както е при мен за няколко секунди, 9 дом марс или Венера го управлява  newsm78
Да се редактирам че глупост съм написала  Embarassed добре прочетох статията малко ми се изясни с други думи след 3 ноември любовните чудения и стмнения ще трябва или да приключат или да минат на нов етап  newsm78
Аз цикля върху една синастрия  в този ред на мисли  ooooh!

Последна редакция: нд, 01 ное 2015, 13:05 от Lailah

# 110
  • в 1001-та нощ
Идеите за реформулиране на връзката започват още с предния съвпад, когато Венера беше ретроградна. Всичко, което е описано в двете статии - при мен се случиха 1:1 Simple Smile Сега при новия съвпад - всички неясноти и колебания трябва да са изчистени и да има ясна визия - какво искаш и как да го постигнеш Simple Smile

За наталната ти домофикация - ако помниш аз бях категорична, че си с АС във Водолей, а не в Козирог Simple Smile Ако искаш драсни ми на лични пак датите на онези значими събития да видим дали може нещо да се донамести Simple Smile Макар, че - предполагам  Илиана е била прецизна Simple Smile

Иначе би трябвало и двата знака да оказват влияние Simple Smile

Предстои ти Марсов възврат - напрегнато ли ти е? Марс в изгнание, Венера на трон... Напрегнато ли ти е?

# 111
  • София
Алена пиша на лични  Mr. Green
Ами при мен чак таково съвпадение няма, но все пак съм с ретро венера в натала та на мен би трябвало по-различно да ми влияе  newsm78

# 112
  • SF
Съвпадът е в моя 11-и натален дом в съвпад с натален Плутон. Я значи, я не значи нещо.

# 113
При мен съвпадът е в 3 Д. Прави опозиция с нат- Слънце с орбис 1,45*  Тези дни съм доста притеснена и изнервена. В главата ми е тотален хаос  Tired  Не знам има ли връзка с този аспект.

# 114
Изпуснах ви. Но май влизам точно на време преди утрешния съвпад между Марс и Венера.

# 115
  • в 1001-та нощ
На мен снощи с гръм и трясък ми влетя един субект в личното пространство  Mr. Green

# 116
Алена, да кажеш какво ти се е случило с този съвпад, че на Вертекс.  newsm78
При мен ако няма пак някви леки скандалчета па на!!! Че досега спекти между Марс и Венера все имаше някакви сцени във връзката ми, скандали, разяснителни разговори и какво ли още не. Да видим утре какво ще ми се поднесе!!!

# 117
  • в 1001-та нощ
Би следвало да е имало събития през лятото, от които в края на август да си направиш равносметки и сега да имаш избистрена идея - какво искаш, как да го постигнеш и т.н.  Blush

# 118
Ходих на астролога ( Анелия в Стрелбище ), обаче нищо не можа да ми кажа, кога да започвам следващ опит. Пууу, много съм разочарована  Tired Когато има благоприятни аспекти, има и такива, които забавят процеса, когато се разминат забавящите аспекти пък, няма благоприятни и така... ще действам на късмет, пък каквото такова.
Отделно от темата, вчера забелязах, че прогресивната ми Луна е кацнала върху Слънцето в Овен, и съм такава скалданджийка станала, че наталната ми Луна в Риби не може въздух да си вземе  Joy

# 119
  • София
Значи при мен само нищо не носи тоз съвпад  Crossing Arms септемврийския хем в 7 дом имах и юпитер на вертекса и нищооо  ooooh!
Може да е някоя тайна любов дет утре ще изкочи  Joy
Почвам сериозно да се депресирам че Илиана е права че любов за мене няма  Cry

Общи условия

Активация на акаунт