Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - Тема 4

• 36 842
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • София
При преминаване на транзитен Уран през МС започнах нова работа.Сега като е ретрограден отново се връща към МС...Какво да очаквам?

Случайно и ненадейно ли намери новата работа или дълго я търси, беше предварително подготвена, нагласена и очаквана?
Уран е планетата на внезапните събития - в тази връзка те питам.
В предишната ми работа стана много напрегнато...абе стана истински ад за мен...много страдах и много плаках...много се молих на Бог по цели нощи...Толкова силно исках да се махна от там,мислех,че няма да си намеря друга работа,защото съм на 40г.,а обявите са пълни с  изисквания до 30г.,език,стаж и т.н.Аз съм с 2 деца и сме с 2 кредита...И се чувствах толкова зле,че си мислех че ще ме хване някоя страшна болест заради терзанията ми...Всъщност така стигнах и до астрологията...щях да си правя картичка с желания...И наистина чудото се случи...случайно...писах на почти всички познати във Фейсбук и отговора дойде от непозната жена...

# 91
Аз се чудех защо не получавам известия, а то имало нова тема  ooooh!
Ама през така мелница минах, че изобщо не знам как оцелях.
Оплодиха се яйцеклетките, но спряха да се развиват и така и не ми ги върнаха.
Паралелно с това майка ми беше вкъщи след тежка операция, трудно се възстановяваше. Абе, беше някакъв ад.
Гледах, че стелиума сте коментирали Юпитер, Венера, Марс и СЛВ. На мен ми минават през Асцендента. Ами....определено кофти период.
Ооо, забравих и най-интересното, заради отсъствието ми от работа по време на опита, получавам заплахи за уволнение. Изобщо...кеффф
Сега съм решила преди следващ опит да се консултирам с астролог. Може ли да ми препоръчате някой? Може и на лични. Много ще съм ви благодарна  bouquet

Последна редакция: пт, 30 окт 2015, 16:28 от Lightworker

# 92
  • SF
Соларен СЛВ в съвпад с натален Плутон нещо вещае ли?
И соларен Сатурн в съвпад със соларния АС в Стрелец?

Последна редакция: пт, 30 окт 2015, 17:04 от Esmee

# 93
Транзитен СЛВ в съвпад с натален Плутон нещо вещае ли?

Есмее, аз имам този аспект в момента плюс транзитен Плутон в съвпад с натален СЛВ. Купсидите на 3ти и 6ти дом са мястото на тези съвпади.

# 94
  • SF
При мен натален и соларен СВЛ са в опозиция. Търся в нета някакви тълкувания.

# 95
При мен натален и соларен СВЛ са в опозиция. Търся в нета някакви тълкувания.

При мен са в квадратура.

# 96
  • в 1001-та нощ

Вещаят  Peace

# 97
И двата показателя  са трудни.  Peace

# 98
  • Някъде там...
Ооо, забравих и най-интересното, заради отсъствието ми от работа по време на опита, получавам заплахи за уволнение. Изобщо...кеффф

Нали знаеш, че има закон, който те защитава от уволнение.  Peace Информирай се какви документи трябва да представиш, за да си изпълнила условията и да нямат шанс да те уволнят. Ама че хора!
За несполучливия опит съжалявам. Гуш!  Hug Аз имам 2 броя ИКСИ, знам какво е...

# 99
  • Някъде там...
Здравейте и от мен.Новичка съм и ви чета с интерес.Може ли някой да ми каже няколко неща (синастрия) за теи данни аз-13.08.1986 в 00.30,той 16.11.1985 в 11.30..Много ще съм ви благодарна Simple Smile

Не си дала мястото на раждане. Сложих София. Не ме бива особено, но ще кажа какво виждам "на парче"...  Embarassed

Иначе виждам няколко хубави аспекта - съвпад на неговото Слънце с твоята Луна например. Когато Слънцето на единия партньор съвпада с Луната на другия, е налице идеално съчетание на очакванията и нуждите на Луната, които тя вижда осъществени и проявени от личността на партньора си.. Респективно може да се очаква, че самото му присъствие удовлетворява нейните подсъзнателни потребности , или че е налице усещането, че тази именно този партньор най-пълно и сигурно може да й гарантира стабилност. Хармония и разбирателство. Идеална възможност за Слънцето да се изявява неограничавано и влиянието му да бъде пълноценно възприемано и усвоявано. Този съвпад е добър знак за дългосрочна и хармонична връзка.
Съвпад Марс - Венера дава интензивно сексуално привличане.
Аспектите Луна-Марс могат да породят силни чувства, които често съчетават физическото и емоционалното нива. Този, чийто Марс участва в аспекта, поема инициативата в отношението, което е много увличащо за партньора с Луна в аспекта, поне в началото на връзката. Имате съвпад твой Марс с негова Луна. Когато Луната на единия партньор съвпада с Марс на другия, е налице силно взаимно привличане и сексуална съвместимост, при която потребностите на Луната се удовлетворяват по интензивен и директен начин от Марс. Съчетаване на представите за любовни партньори.
Твоята Луна пък съвпада с неговата Венера, което също е хубав аспект.
Имате обаче квадрат на Слънцата, което не е добре в дългосрочен аспект, тъй като всеки ще се опитва да утвърждава себе си. В един момент може целите ви да се разминат, да се отдалечите, да станете много различни, тъй като с времето хората се променят. Иначе в началото този аспект поражда по-скоро привличане... Имам същия аспект с мъжа ми - Козирог - Везни.  Mr. Green
Твоят Сатурн съвпада с неговото Слънце, това е предпоставка за дългосрочна връзка, за силна привързаност помежду ви, има взаимно влияние. Сатурн е и власт, така че когато той се свързва с личните планети на друг човек, може да се окаже, че човекът със Сатурн има силна власт над другия. А може и двамата заедно да се чувстват по-сигурни. Човекът със Сатурн е този, който диктува правилата – той носи отговорността, той планира и структурира. Той  внася респект и уважение.
Плутон в съвпад с Венера дава също интензивно сексуално привличане. Абе доста страст ми се струва, че има в тази синастрия.  Laughing

Не съм гледала домовете и знаците, а трябва и те да се видят, само аспектите погледнах... Има и други аспекти, които заслужават внимание, но трябва да слагам децата да спят.

# 100
  • София

Нали знаеш, че има закон, който те защитава от уволнение.  Peace Информирай се какви документи трябва да представиш, за да си изпълнила условията и да нямат шанс да те уволнят. Ама че хора!
За несполучливия опит съжалявам. Гуш!  Hug Аз имам 2 броя ИКСИ, знам какво е...
За съжаление този закон те пази от пункцията до теста, кофти е написан, ако не си бременна след опита може да изхвърчиш  Confused И на мен след третия опит ми бяха набрали ама се разминах  ooooh!
http://astrolady.wix.com/astrolady#!the-vertex-and-anti-vertex-in-synastry/c158o нещо малко по въпроса със синастриите  Mr. Green има един младеж чудя се що ми е влязал под кожата  Crazy
замислих се днес - има хора нищо забележително - не може да спреш да мислиш за тях, други са и добри и симпатични и мили и неистово те дразнят, не знам дали на някой от вас му се е случвало  ooooh!

# 101
  • Някъде там...
На мен, на мен.  Laughing Някои хора моментално ми влизат под кожата и не мога без тях. А други, колкото и да са мили, някак са ми безразлични. Много съм чувствителна към енергиите на хора и места като цяло. Някои хора са ми антипатични от пръв поглед, дори без да ги познавам или да съм говорила с тях... а други ме привличат като магнит и ги чувствам близки от първия миг. Странна работа...

Това за Вертекса е интересно, я да видим...

A aко вертексите на двамата съвпадат?  newsm78 Естествено в Скорпион, 6 дом.  Mr. Green Антивертексите в 12, Телец.

Последна редакция: нд, 01 ное 2015, 09:01 от Жабче

# 102
Здравейте и от мен.Новичка съм и ви чета с интерес.Може ли някой да ми каже няколко неща (синастрия) за теи данни аз-13.08.1986 в 00.30,той 16.11.1985 в 11.30..Много ще съм ви благодарна Simple Smile

Не си дала мястото на раждане. Сложих София. Не ме бива особено, но ще кажа какво виждам "на парче"...  Embarassed

Иначе виждам няколко хубави аспекта - съвпад на неговото Слънце с твоята Луна например. Когато Слънцето на единия партньор съвпада с Луната на другия, е налице идеално съчетание на очакванията и нуждите на Луната, които тя вижда осъществени и проявени от личността на партньора си.. Респективно може да се очаква, че самото му присъствие удовлетворява нейните подсъзнателни потребности , или че е налице усещането, че тази именно този партньор най-пълно и сигурно може да й гарантира стабилност. Хармония и разбирателство. Идеална възможност за Слънцето да се изявява неограничавано и влиянието му да бъде пълноценно възприемано и усвоявано. Този съвпад е добър знак за дългосрочна и хармонична връзка.
Съвпад Марс - Венера дава интензивно сексуално привличане.
Аспектите Луна-Марс могат да породят силни чувства, които често съчетават физическото и емоционалното нива. Този, чийто Марс участва в аспекта, поема инициативата в отношението, което е много увличащо за партньора с Луна в аспекта, поне в началото на връзката. Имате съвпад твой Марс с негова Луна. Когато Луната на единия партньор съвпада с Марс на другия, е налице силно взаимно привличане и сексуална съвместимост, при която потребностите на Луната се удовлетворяват по интензивен и директен начин от Марс. Съчетаване на представите за любовни партньори.
Твоята Луна пък съвпада с неговата Венера, което също е хубав аспект.
Имате обаче квадрат на Слънцата, което не е добре в дългосрочен аспект, тъй като всеки ще се опитва да утвърждава себе си. В един момент може целите ви да се разминат, да се отдалечите, да станете много различни, тъй като с времето хората се променят. Иначе в началото този аспект поражда по-скоро привличане... Имам същия аспект с мъжа ми - Козирог - Везни.  Mr. Green
Твоят Сатурн съвпада с неговото Слънце, това е предпоставка за дългосрочна връзка, за силна привързаност помежду ви, има взаимно влияние. Сатурн е и власт, така че когато той се свързва с личните планети на друг човек, може да се окаже, че човекът със Сатурн има силна власт над другия. А може и двамата заедно да се чувстват по-сигурни. Човекът със Сатурн е този, който диктува правилата – той носи отговорността, той планира и структурира. Той  внася респект и уважение.
Плутон в съвпад с Венера дава също интензивно сексуално привличане. Абе доста страст ми се струва, че има в тази синастрия.  Laughing

Не съм гледала домовете и знаците, а трябва и те да се видят, само аспектите погледнах... Има и други аспекти, които заслужават внимание, но трябва да слагам децата да спят.
Много ,много благодаря  Hug Hug Hug

# 103
  • в 1001-та нощ
На 3 ноември в 3:10 има съвпад на Марс и Венера в Дева (24 гр и 2 минути). При мен се пада в 7 дом точно на Вертекс Simple Smile

# 104
Жабче  Hug
За съжаление, да, законът те пази само докато си в процедура...
Днес съм на астролог, много се вълнувам Laughing Дано не остана разочарована.

Общи условия

Активация на акаунт