Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - Тема 4

• 36 835
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • в 1001-та нощ
Бил е на 30г. тогава - всички планети се завъртат с 30 градуса Simple Smile И всеки на 30г го преживява Simple Smile Но, колко се развеждат от това Simple Smile И сатурново завръщане е имал Simple Smile

Гледай дали една дирекционна планета прави аспект към друга натална Simple Smile

# 76
  • София
Да на ясно съм, че всеки го има това в картата около 30-те. Ама не е и точно така  Rolling Eyes сатурновия възврат му е бил 2 год по-рано, докато мен още ме е тресял. В момента в който при мен отминава този семисекстил в дирекциите при него започва. Имаме 5 месеца разлика, той е по-голям от мен, чак такова голямо разминаване и да е случайно  newsm78
Иначе има и съвпад дирекционен марс със слънцето (У5) и дирекционно слънце секстил с марс (У7), дирекционна венера секстил слънце. Венера е У1, везни и овен са инсептесирани, та венера и марс управляват по 1 знак  Rolling Eyes хич не ми звучи като на раздяла  newsm78

# 77
Нещо много ви изпуснах края  Wink Новата тема даже съм пропуснала...
Между другото намерих нещо интересно, някои от вас може и да са го чели, аз не бях.
    Основни теми за тълкуване на хороскопа  

или въобще
Лекции по астрология на Ц. Николов - адаптация

От теста за
Слънце - 75 точки
Плутон - 57
Меркурий - 53
Венера - 48
Сатурн - 43
Нептун - 42
Луна - 36
Уран - 30  Sad
Юпитер - 25
Хирон - 22
Марс - 17

Последна редакция: ср, 28 окт 2015, 10:54 от Пит

# 78
Къде ви попада стелиумът Венера, Юпитер, Марс + тригон Плутон?
Стелиума ми се мотае на върха на 12ти дом. А транзитен Плутон гони върха на четвърти. Хич не знам. Няма ме в интерпретацията.

# 79
Пит, може ли пак да качиш линковете от предния ти пост, че не се отварят  Peace

# 80
Пит, може ли пак да качиш линковете от предния ти пост, че не се отварят  Peace
Не знам защо не се отварят, вярно съм ги написала. Хм...

http://anesway.info/out/index.php
http://anesway.info/out/ank_temi.htm

От вчерашното пълнолуние по-интересното е че транзитно слънце ми съвпада под 1* с натален Уран, а транзитна Луна с натален Хирон.

# 81
Пит, може ли пак да качиш линковете от предния ти пост, че не се отварят  Peace
Не знам защо не се отварят, вярно съм ги написала. Хм...

http://anesway.info/out/index.php
http://anesway.info/out/ank_temi.htm

От вчерашното пълнолуние по-интересното е че транзитно слънце ми съвпада под 1* с натален Уран, а транзитна Луна с натален Хирон.
От едно поколение сте със съпруга ми. Днеска при първа проба на уред, купен е последните дни на ретроградие на меркурий, получихме дефект.

# 82
Запис в темата и от мен.

# 83
  • Sofia
Направих си и другите тестове. При различните планети обаче точкуването има различна тежест. Ето например при Хирон над 25 точки, той се смята за висок, за силно изявен в картата. И така, ето моите резултати:

Слънце - 73 точки /много силно/
Луна - 53 точки /много силна/
Венера - 53 точки /много силна/
Марс - 47 точки /много силен/
Меркурий - 43 точки /много силен/
Уран - 42 точки /много силен/
Нептун - 42 точки /много силен/
Сатурн - 37 точки /силен/
Плутон - 35 точки /много силен, защото е над 30/
Хирон - 27 точки /силен, защото е над 25/
Юпитер - 25 точки /умерен/

Направих си и тестовете за модалност: излязох силно мутабилна /40 точки/, средно неподвижна /30 точки/ и средно кардинална /24 точки/.

След малко ще направя и тестовете за стихиите, че продължава да ми е интересно да се изследвам по този начин от този сайт  bouquet

# 84
# 85
  • Sofia
Аленка, мерси за статиите! Вторият и третият линк са еднакви обаче.

# 86
  • София
При преминаване на транзитен Уран през МС започнах нова работа.Сега като е ретрограден отново се връща към МС...Какво да очаквам?

# 87
Здравейте и от мен.Новичка съм и ви чета с интерес.Може ли някой да ми каже няколко неща (синастрия) за теи данни аз-13.08.1986 в 00.30,той 16.11.1985 в 11.30..Много ще съм ви благодарна Simple Smile

# 88
  • SF
При преминаване на транзитен Уран през МС започнах нова работа.Сега като е ретрограден отново се връща към МС...Какво да очаквам?

Случайно и ненадейно ли намери новата работа или дълго я търси, беше предварително подготвена, нагласена и очаквана?
Уран е планетата на внезапните събития - в тази връзка те питам.

# 89
  • в 1001-та нощ

Уран не се движи бързо, а в твоя случай ще стане директен и преди да стигне до МС  Peace

Внимавай до края на годината, ако работиш в партньорство с някого - не си подливай вода Simple Smile

Важното е, че няма да пресече МС Simple Smile

Аз днес си записах час при психолог. После погледнах картата за тогава и гледам, че транзитни Сатурн и Меркурий са в съвпад и  на няколко градуса от натален Нептун в 9 дом в Стрелец Simple Smile

Доста умувах как точно ще се изяви съвпада на Сатурн с Нептун - очевидно по много хубав начин Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт