Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - Тема 4

• 36 800
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • Някъде там...
Аз съм с 68 точки за Плутон.  Mr. Green

# 61
  • Sofia
Аз съм с 68 точки за Плутон.  Mr. Green

Ох, успокои ме! Има и други с високи резултати явно. Жабче, а другите планети как са ти застъпени?

# 62
  • SF
Аз направих само за Луна, Плутон и Сатурн. Има ли Венера? Пуснете един линк, ако има. Не съм и уранов тип.

# 63
  • Варна
Аз направих само за Луна, Плутон и Сатурн. Има ли Венера? Пуснете един линк, ако има. Не съм и уранов тип.
Venus

96 точки за Слънце . Явно много слънчев    Laughing човек съм .

# 64
  • София
Плутон - 70
Венера - 37
Луна - 72
Сатурн - 70
Уран - 51
Слънце - 62
Юпитер - 31
Марс - 40
Меркурий - 29
Хмм според този сайт всичко ми е силно или извън границите без Нептун  newsm78 много разнопосочно животно ще да съм  Mr. Green
Нещо не е като хората  Thinking
Ха и да се допълня в сайта на урановия тип пише че ако случайно имаш и много силен плутон господ да ти е на помощ, какво ли става и със силни Сатурн, луна и слънце  Whistling

Последна редакция: вт, 27 окт 2015, 00:06 от Lailah

# 65
Записче!

# 66
  • SF
Меркурий - 68
Венера - 64
Марс - 52
Юпитер - 50
Луна - 46
Плутон - 38

И по-слабо проявените са
Сатурн - 25
Слънце и Уран с 20 и Нептун с 19 точки - moderate.

При изчисленията на планетите не съм изчислявала аспектите с Хирон. Обаче самият Хирон е силен, та силен - 43 точки.

Скрит текст:
Преди години имах съвпад на натален Хирон и транзитен Уран, който се позадържа заради ретрограден ход на Уран. Тогава се сблъсках с много лоша болест.

Намирам, че тълкуванията напълно съответстват на моето описание. Аз повече мисля, творя и разсъждавам, отколкото действам.

Последна редакция: вт, 27 окт 2015, 12:13 от Esmee

# 67
  • в 1001-та нощ
Да не забравите, че днес е пълнолуние  Mr. Green

При мене по оста 2/8 дом Wink Тази сутрин имах час при хирурга - много се надявах да ми свали конците вече!!! И, о - да Wink Асцендент при манипулацията в 8 дом в Скорпион, в съвпад с Венера и СЛВ.  Mr. Green

А Слънцето в съвапд с Фортуна в 8 дом, в Скорион - ами доволна съм  Grinning

И на 2 градуса от нат.Уран - влизам в офиса и ха ха - нов лаптоп с всички инсталации  smile3508 smile3508 smile3508

Е .... успявам иначе да мълча успешно  Mr. Green Но тъкмо защото съм се върнала на работа - визита от стар колега, с когото имам огромното желание да се видя, но как по дяволите да си отворя устата да кажа нещо  ooooh! ooooh! ooooh! Покана за обяд, оффффф!!! Ще гледам умно и ще слушам  Mr. Green Ще си взема супа - за да имам оправдание да не говоря (с пълна уста)  Twisted Evil

# 68
Намирам го за приятно четиво. Линкът ще е активен до колкото разбрах до 2 ноември, така че ако представлява интерес си го запишете на файл направо

http://www.thedarkpixieastrology.com/uploads/6/7/0/1/6701702/_th … ologyworkbook.pdf

# 69
Здравейте,а какво е мнението ви за астролог Силва Дончева,случайно попаднах на нея,обаче не виждам мнения?

# 70
  • Sofia
Плутон - 70
Венера - 37
Луна - 72
Сатурн - 70
Уран - 51
Слънце - 62
Юпитер - 31
Марс - 40
Меркурий - 29
Хмм според този сайт всичко ми е силно или извън границите без Нептун  newsm78 много разнопосочно животно ще да съм  Mr. Green
Ха и да се допълня в сайта на урановия тип пише че ако случайно имаш и много силен плутон господ да ти е на помощ, какво ли става и със силни Сатурн, луна и слънце  Whistling

Колко ти е Нептун, че не видях по-горе?
А и Юпитер и Меркурий са ти нормални стойности, не са чак толкова високи, си мисля!
Венера също ти е под 40.

# 71
.

Последна редакция: вт, 27 окт 2015, 23:30 от Aallexa

# 72
Момичета, имам една молба, тъй като съм боса в това отношение. Става дума за физическо и ментално здраве на човека. Моля ви, погледнете картата и си кажете мнението. В момента е в болница - днес влезе, но се опасявам че само физически ще се справи, но не и психически. Слагам данните в скрит текст.
Благодаря ви  bouquet

Скрит текст:
01.04.1969 Ловеч часът е приблизителен - 17:40

# 73
  • София
Плутон - 70
Венера - 37
Луна - 72
Сатурн - 70
Уран - 51
Слънце - 62
Юпитер - 31
Марс - 40
Меркурий - 29

Колко ти е Нептун, че не видях по-горе?
А и Юпитер и Меркурий са ти нормални стойности, не са чак толкова високи, си мисля!
Венера също ти е под 40.
Венера е по-нисичка да. Меркурий е нисичък да което ме учудва от предните сайтове излизаше най-силната ми или втората по-сила планета следван от  Венера. Според човека писал тестове всички тези са strong / of the chart  Mr. Green Нептун е доста слаб при мен.

# 74
  • София
Аз съм с едно питане пак  Embarassed
Рових се за минали събития, и погледнах дирекците за датата на която сме се разделили с бившия в неговата карта и абсолютно всяка планета има полусекстил със своята натална, не знам дали има някакво значение ама странно ми се видя. То ясно че на някакви определени години ще го има това, някой да може да ми помогне със значението обаче  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт