Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - Тема 4

• 36 795
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
ах, мамка му, омазала съм цялата тема. изобщо не съм се сетила за това с цирирането и съм ги цъкал един по един Sad очевидно съм ги и прецакала Sad
ако искате докато още може да се цитира предишната тема да пуснем следваща или аз не знам. искрено съжалявам Sad
аз няма да пипам повече де...никога. обещавам Sad

# 46
  • в 1001-та нощ
Е, нищо де, в пета тема ще е, както трябва  Peace

# 47
  • Някъде там...
И аз мисля, че няма значение. Просто следващият, който пуска тема, ще вземе инфото от предната.  Peace

# 48
Момичета, интервюто ми мина и понеж се чудех много какъв е този квадрат на транзитния Меркурий ( 3 дом)с транзитния Плутон и наталния северен възел (на купсидата на 6 дом),  ами интервюто беше на език който ползвам, но съм далеч от желаното ниво. И като е станало дума, много услужлива съм и много състрадателна, ама като преминат границата на добротата ми никаква луна в Риби не може да помогне, тогава иначе не силно изразената ми овнешка природа се проявява  Laughing

# 49
  • Някъде там...
Момичета, какво разбирате под плутонианец, говорехте за такъв тип хора в предната тема?
В нета намерих само, че това са хора със Слънце в Скорпион, Слънце в 8ми дом, аспектирани от Плутон Слънце, Луна, АС, МС...
Аз като съм със Слънце в 8ми дом + квадрат на Плутон към Слънце и Марс, Луната ми е в опозиция с Плутон, тригони на Плутон към АС и МС, хм, плутонианка ли съм?  Rolling Eyes Май ми е риторичен въпросът. Не че ще се учудя, като си знам колко трудно се случва всичко в живота ми и през колко житейски кризи минах дотук, включително и едва не се гътнах на 2 пъти...
Венера, Уран и Вертекса пък са ми в Скорпион, ако и това има значение.

Какво намерих, тест за влиянието на Плутон в наталната карта: https://skywriter.wordpress.com/2010/01/16/how-strong-is-your-pl … 80%99s-the-score/

Последна редакция: нд, 25 окт 2015, 18:54 от Жабче

# 50
  • София
Жабче, не знам дали това е показателно, според мен аз съм Плутонианец. Можеш да пробваш в астро-то Pullen astrology --> simple chart delineation. Това смята силата на планетите по позиция и аспекти. При мен така първи излиза Плутон. Аз пуснах твоята карта и водещ ти излиза Марс  Embarassed
Аз за това питах и за сайта който беше постнала Грийн като сайт за смятане и за това в астрото как човек да разбере кое е управляващото като различно излиза по различните системи, ама никой не ми каза  Tired
Елч не се притеснявай за темата, важното е че си се постарала  Hug

# 51
  • Някъде там...
Ей, намерих го най-накрая, трябваше да сменя на английски сайта, че съм на френски аз.  Laughing Вярно тук излиза Марс с 14%. И бая за четене има.  Mr. Green  Ей го на, изскочи Тао квадратура с пустия Плутон, това не го знаех. Марс, Луна, Плутон... T-Square    from Mar: 18Cap57'59" to  Moo: 28Ari28'44" and Plu: 19Lib09'16"  Отивам да чета сега и за това чудо.

# 52
  • SF
Жабче, за какво говориш?
Аз изчетох и си направих теста за Плутон - категоричен абсолютен плутонианец съм с над 30 точки.
Мислех си, че съм по-скоро Венера ориентирана. Ами не - скорпион с Плутон.
Луната ми е с по-слабо влияние - и този тест направих. А мислех, че съм и лунен тип.
Ще направя и останалите.
Не съм сатурнов тип. Много нисък резултат. Единствените точки са от това, че прави точна опозиция с наталното Слънце. Сатурн е в Телец. Няма да му се връзвам много на този Сатурн, въпреки че последните 3 години беше в Скорпион и ми съсипа здравето и семейството. Последното омазване, което сътвори беше да ме остави без работа и после си замина в Стрелец.

Радвам се, че моят абсолютен фаворит Мат Деймън е плутонианец като мен. Освен това е имал връзка з Уинона Райдър, която е родена на моята дата, а аз я обожавам. Преди години много си приличахме и често ни сравняваха. Но мен и с Бритни Спиърс ме оприличаваха, и със Сандра Бълок, така че.... Simple Smile Да се посмеем!

Много скоро транзитен Меркурий ще е в съвпад с натален Меркурий върху Асцендента ми. До седмица.

Последна редакция: пн, 26 окт 2015, 11:21 от Esmee

# 53
  • Sofia
Момичета, какво разбирате под плутонианец, говорехте за такъв тип хора в предната тема?
В нета намерих само, че това са хора със Слънце в Скорпион, Слънце в 8ми дом, аспектирани от Плутон Слънце, Луна, АС, МС...
Аз като съм със Слънце в 8ми дом + квадрат на Плутон към Слънце и Марс, Луната ми е в опозиция с Плутон, тригони на Плутон към АС и МС, хм, плутонианка ли съм?  Rolling Eyes Май ми е риторичен въпросът. Не че ще се учудя, като си знам колко трудно се случва всичко в живота ми и през колко житейски кризи минах дотук, включително и едва не се гътнах на 2 пъти...

Какво намерих, тест за влиянието на Плутон в наталната карта: https://skywriter.wordpress.com/2010/01/16/how-strong-is-your-pl … 80%99s-the-score/

Ей, мерси, Жабче, аз съм с цели 35 точки, значи съм си отвсякъде Плутонианка. Сега ще направя и теста за Уран. Защото се считам за силно Уранова личност.

# 54
  • Sofia

Ей, мерси, Жабче, аз съм с цели 35 точки, значи съм си отвсякъде Плутонианка. Сега ще направя и теста за Уран. Защото се считам за силно Уранова личност.

И правилно явно - Уран ми събра цели 42 точки! Е не е истина просто!  Crazy

Хм, тук става нещо - направих си и теста за Луната - 53 точки! Излиза, че съм силно лунна, силно уранова и силно плутонова /засега/. Възможно ли е това? Сега продължавам с теста за Меркурий, че ми стана любопитно...

Последна редакция: пн, 26 окт 2015, 13:11 от vihrogonche

# 55
  • Sofia
Добре де, възможно ли е, нормално ли е, да имам толкова много силно изявени планети в хороскопа си?

Ето, Меркурий отбеляза 43 точки. Значи и той ми е силен. Разбира се, чета и интерпретациите към резултатите. 1:1 се отнасят за мен. И информацията за Плутон, Уран, Луната, сега и Меркурий.

Като съм почнала, продължавам с Марс и с другите: Венера, Юпитер, Сатурн, да видя къде ще му излезе края при мен  newsm78

# 56
Може ли някой да ми обясни и на мен когато си видиш планетите и стихиите, накрая кое се отнася за личността ти най много? енергията на планетите или енергията на знаците?
при мен важни са везна и козирог като знаци (по равно0, назад е лъв. като планети - меркурий, слънце (по равно)  и по-далеч назад сатурн. Но слънцето ми и меркурият ми са в козирог ...меркуриев тип е по-скоро близнашки тип (моят асцендент). та не мога да се разбера какво съм що съм...
На мен учителят ми по рисуване в 8ми клас ми беше казал, че визуално съм меркуриево-сатурнов-слънчев типаж ...тогава нищо не знаех за астрология и даже не си знаех асцендента.  Crazy как ме е познал111

# 57
 Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 окт 2015, 07:08 от luliiii

# 58
  • София
Къде е този тест?О,намерих го... Stop

# 59
  • Sofia
Сатурн - 37 точки - силен.

Нептун - 42 точки - много силен.

Марс - 47 точки - много силен също.

Слънце - 73 точки - това направо изби рибата!

Освен това си изчислих, че съм воден тип - 49 точки общо.

Много интересни тестове!

А и си упражнявам английския  Grinning

Последна редакция: пн, 26 окт 2015, 16:40 от vihrogonche

Общи условия

Активация на акаунт