Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - Тема 4

• 36 795
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • в 1001-та нощ
За кои картинки става въпрос?

# 31
Достойнства и изгнание на планетите и Зодиакалните знаци, управляващи отделните части на тялото

# 32
линковете с книги не работят
Елч, ако дадеш цитат на първата станица от старата тема, ще получиш  новата направо, само ще трябва да изтриеш първия и последния ред

едно интервю с Любомир Червенков
http://vchas.net/%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%B … %87/183654/?xjt=1

Добре де, моя СЛВ е в Риби, не че нещо ама на какво да се уча? На състрадателност, на емоции, чувства? Аз ги имам тези неща в изобилие, дори искам да се отърва от тях, защото ми пречат.  Tired  Понякога съм толкова емоционална, че чак се разкъсвам по шевовете.
тя рибата има и отрицателни черти - може да се учиш да не лъжеш, да не се изплъзваш от проблемите, да не интригантстваш. Рибите са и пасивни агресори - умеят да ти натряпят, че си виновен за нещо си. Нерешителни са, злопаметни.... има над какво да се работи, не е като да няма
Цитат
Риби: не могат да живеят без измама и подлост.
Увличат се обикновено до такава степен, че сами не могат да определят кое е истина и кое не. Рибата си противоречи сама на себе си, преиначавайки нещата непрекъснато, но без да има от това никаква изгода, постъпвайки според принципа изкуство заради самото изкуство. Освен това, Рибата много обича да се рови в мръсното бельо на другите, правейки се на домашен психоаналитик и след това да разнася чуждите тайни и откровения. Да работи и въобще да прави каквото и да било не обича и не умее.
от тук, отрицателни черти на всички зодии
http://zaedno.eu/forums/viewtopic.php?f=3&t=12841

# 33
 Mr. Green  малииии къф съм дзвер  hahaha Това сигурно са някакви много примитивни рибета тип хелер или гупа   Crazy   СЛВ и Луна в Дева - 3Д, може би са се погрижили да не развия тези "добродетели". 

Herzen   благодаря за статиите   bouquet

# 34
ама не ги приемай лично нещата  Laughing
моят като е в стрелец все едно да кажа 'ах, ама вижте ме каква съм умна, чаровна и космополитна, кое да махна?'  Laughing
по възела се работи и по дом, не само по знак, мисия на живота е това  Naughty

P.S. повечето линкове от първа страница не работят

# 35
Herzen, благодаря.

Ноо не се разпознавам в това описание. Супер много мразя лъжата и интригантстването и определено не мисля, че рибите не могат да живеят бе лъжа.  Naughty

Разбира се, всичко е много индиводуално, но аз лично не обичам споменатите по-горе неща.

# 36
Ааааа не лично, посмях се от сърце  Joy   Особено за Козирога ... предвид съвсем пресен пример и в работата, и в личния живот  Wink   

# 37
Моят СЛВ също е в риби, в 5-и дом. Това, което ти си написала е наболяла за мен тема напоследък. И цял живот, но напоследък много ме мъчи. Прочетох себе си. Давам много, получавам нищо, което е хубавия вариант. Защото често получавам и .... ритник по задника.

рибата е най-артистичната и творческа зодия, а 5ти дом е хобито и таланта
и с везни или скорпион на АЦ... нещо трябва да създаваш, да ти излезе от ръцете, от сърцето

# 38
  • София
Ааааа не лично, посмях се от сърце  Joy   Особено за Козирога ... предвид съвсем пресен пример и в работата, и в личния живот  Wink   

А Илита за Козата или хубаво или нищо  Joy нали прочете злопаметни и отмъстителни  Mr. Green
Аз пак да попитам за моя сатурнчо  Embarassed

# 39
Хаха, аз забравих също да добавя, че съм и злопаметна. Това е така  Laughing

Лейли, аз козите ги харесвам, жените са свестни. Майка ми и леля ми са "кози", макар че по характер не си приличат много ама тя и майка ми е с Луна в Риби.  ooooh!

Мъжете са ми странни и гледам да нямам много вземане-даване с тях, че са особени.

# 40
  • Някъде там...
Щях да падна като прочетох за козите. Ми не съм съгласна пък!  Crossing Arms С моя близнашки асцендент и слънце в 8ми дом с квадратура към Плутон в 5ти, хич не съм стандартна коза. Като добавим и Венера в Скорпион и Луна в Овен... Flutter

Последна редакция: сб, 24 окт 2015, 09:47 от Жабче

# 41
  • София
Хаха Жабче я кажи как се спрвяш с овенската Луна прави ли ти квадрат със слънцето,а скорпинска венера е интересна позиция  Mr. Green
Абе аз да си призная не е като да не виждам тези лоши качества в себе си, хубавото е че е крайност не природа, всеки понякога изпада в крайности Sad едиственоти което аз твърдях че съм, а се оказа че не съм е злопаметна и отмъстителна, оказа се че много бързо забравям какво са ми сторили, добре че поне помня, че не трябва повече да се доверям на тези хора  ooooh!
Без да искам да  обидя някой но и за останалите зодии има добри попадения  Mr. Green

Последна редакция: сб, 24 окт 2015, 11:27 от Lailah

# 42
  • Някъде там...
Не ми е лесно да я укротявам пустата Луна. В такова противоречие ми е със Слънцето... На моменти го надвива сериозно откъм липса на търпение, невъздържаност и импулсивност. Иначе се разминават за малко и не са в квадрат. Но пък Луната прави квадрат с Марс. Добре, че и той е в Козирог и това малко го смекчава, иначе положението щеше да бъде мнооого зле. А, той, горкият, освен с Луната, е в квадрат и с Плутон. С две думи, добре че Слънцето ми е в Козирог за да озаптява положението, но не му е никак лесно.  Mr. Green

Ето я цялата картинка:
Скрит текст:

# 43
  • София
Слънце съвпад марс също не е леко че и марса му е добре по дом и по-знак  Mr. Green

# 44
  • Някъде там...
Е, с това се справям, на ръководна позиция съм в службата. И вкъщи обичам да командоря. Mr. Green
Освен съвпада, Марс и Слънцето имат и тригон със Сатурн в дева, 4 дом.  Crazy

Последна редакция: сб, 24 окт 2015, 17:42 от Жабче

Общи условия

Активация на акаунт