Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - Тема 4

• 36 795
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
# 16
  • София
Ето ме и мен  Party
Елч мерси за темичката  Hug
Като сте се заговорили за тоз ми ти стелиум Венера/Марс/Юпитер при мен се подвизават в 7 дом  Whistling правят ми тригон със Слънцето (У7) - "и питам, питам где е любовта"  Joy Транзитна Венера ми прави и секстил с нат Юпитер, все хубави неща ама сушааа  Crossing Arms
Венера ми е У4 и У9, Юпитер е У2 и У11 и Марс е У3 и У10.
Иначе транзитен Плутон е на 6 градуса от Слънцето в момента квадратира натален Марс  Rolling Eyes
Венера ми е У4 и У9, Юпитер е У2 и У11 и Марс е У3 и У10. В този ред на мисли какво смятате за мойте Сатурно-уранови терзания от вчера  Embarassed

# 17
Lailah  всъщност Венера е в падение, а Юпитер в заточение. Изхождайки от това днес се чудех, дали този така спряган стелиум всъщност не е въздух под налягане  Tired
Някой запознат да сподели идеи, моля  newsm78

# 18
  • София
Ами не знам но принципно транзитна венера и юпитер тригон У7 на мен ми звучи като на любоФ ама дефакто като поставиш така разгледаш позициите им явно не съвсем  ooooh!

# 19
Запис и от мен!

Благодаря, Елч!  Hug

Вихрогонче, много ти благодаря за милите думи и за това, че си отделила време да пишеш по-подробно.  bouquet

СЛВ ми е в 7Д, да и Слънцето, и Луната са там.  ooooh!

Чувствителна съм до безобразие, състрадателна, емоционална, в същото време съм раздразнителна и непокорна личност.  Обичам аз да диктувам правилата.
Както писах и снощи, имам и всичките качества на Девата - много аналитична и анализираща личност съм, че чак е досадно. Винаги в главата ми е: "ама защо така? ама как пък сега? ама това какво значи? хммм, каква конспирация се крие тука?!", разбираш ли? Това е УМОРИТЕЛНО!

Аз по-скоро си мисля, че така наречената ми мисия в живота, е да се науча да балансирам между себе си и половинката. Защо? Ами защото заради тоя Сатурн в 4Д и управител на 5, се вкопчвам до такава степен, че и да виждам, че нещата не са ок, пак стоя!  ooooh!

Последната ми връзка беше точно такава - абе виждам аз от километри, че тоя човек изобщо не е за мене, че нямам абсолютно никакво бъдеще с него, но като "тръгнахме" и асз се привързах и после стой та гледай как се откачих едва, едва.  ooooh!

Отделно ревността! Ей, Бога ми, това нещо ми съсипа живота (опозиция Венера - Плутон, отделно квадрат Слънце-Сатурн).  Crazy

И не на последно място, НЕ СЪМ спокойна като цяло. Винаги нещо мисля и премислям, не помня от кога не съм успявала просто да се оставя в ръцете на съдбата и все съм нащрек.
Е, до кога питам аз, ще е така?? Уморих се вече, наистина! Sad А, най-лошото е,че ми предстоят по-трудни аспекти, само при мисълта и вече искам да си заровя главата в пясъка ....

Последна редакция: чт, 22 окт 2015, 22:44 от Adriana11

# 20
  • в 1001-та нощ
Мушшшшш и аз в темата Simple Smile Напоследък съм малко в други посоки, но си изследвам разни свои си неща  Blush

Най-голямата ми тема е 27.10 - преглед, връщане на работа, пълнолуние ....

# 21
  • София близо до Витоша
 Laughing

Адриана интересно ми е да кажеш- само към партньорите ли си ревнива или и към приятелите?

# 22
  • Варна
 Да се запиша и аз .
 vihrogonche в края на предната тема сподели статия за Сатурн.
Моят Сатурн е в 8 ми дом , в рак . Какви ли високи постижения ме чакат . Grinning

Последна редакция: пт, 23 окт 2015, 00:44 от LeoVita

# 23
  • SF
Добре де, моя СЛВ е в Риби, не че нещо ама на какво да се уча? На състрадателност, на емоции, чувства? Аз ги имам тези неща в изобилие, дори искам да се отърва от тях, защото ми пречат.  Tired  Понякога съм толкова емоционална, че чак се разкъсвам по шевовете.

Моят СЛВ също е в риби, в 5-и дом. Това, което ти си написала е наболяла за мен тема напоследък. И цял живот, но напоследък много ме мъчи. Прочетох себе си. Давам много, получавам нищо, което е хубавия вариант. Защото често получавам и .... ритник по задника.

Много ми е мъчно, когато вместо "благодаря", чувам "ами да не си го правила".

А на въпроса: стелиумът ми попада в 11 дом - дева. Там е и транзитен СЛВ.
Стелиумът е в опозиция на натален СЛВ и квадрат с натална Луна в 8-и дом.

Венера е У12 и У8.
Марс е У6, а Юпитер е У3.
За информация: тъп, нерадостен момент за мен, кофти период.

Последна редакция: пт, 23 окт 2015, 01:15 от Esmee

# 24
Laughing

Адриана интересно ми е да кажеш- само към партньорите ли си ревнива или и към приятелите?

Предимно към партньорите, там е най-зле.

Добре де, моя СЛВ е в Риби, не че нещо ама на какво да се уча? На състрадателност, на емоции, чувства? Аз ги имам тези неща в изобилие, дори искам да се отърва от тях, защото ми пречат.  Tired  Понякога съм толкова емоционална, че чак се разкъсвам по шевовете.

Моят СЛВ също е в риби, в 5-и дом. Това, което ти си написала е наболяла за мен тема напоследък. И цял живот, но напоследък много ме мъчи. Прочетох себе си. Давам много, получавам нищо, което е хубавия вариант. Защото често получавам и .... ритник по задника.

Много ми е мъчно, когато вместо "благодаря", чувам "ами да не си го правила".

Много е трудно, нали?
Предполагам, че за много хора е трудно да разберат какво точно искам да кажа, но вярвайте ми, страшно изтощително и изцеждащо е.

Изглежда малко като: "абе тази какво се оплаква, ми да се промени като иска", но и това не е лесно.
Едно е да осъзнаваш кое е правилно, съвсем друго е да можеш да го проектираш върху себе си.

# 25
  • София
Адри  Hug
Нашите карти нямат много общо като положения и аспекти на планетите ама как така си приличаме ми е много любопитно  Whistling

# 26
Адри  Hug
Нашите карти нямат много общо като положения и аспекти на планетите ама как така си приличаме ми е много любопитно  Whistling

Hug

Ами приличаме си по мислене и ценности, предполагам. Каквото и да си говорим всеки има трудности и неща, с които трябва да се бори. За един е едно, за друг - друго.
Но просто идва един момент, в който малко ти писва и си казваш, е, до кога?  ooooh!
 Аз не знам моята карта толкова ли е сложна за разчитане, но всеки ми казва различни неща и ставам разногледа.  Crazy

# 27
при мен стелиумът се пада в 3 дом и тези дни рязко ме напъна да пиша по дисертацията, може и от него да е Simple Smile

п.п. извинявам се, че в темата има малко грешки, но полудявам - не мога да ги оправя, не знам защо така се получават Sad

алена, може ли да ми пратиш двете картинки, мила?

# 28
  • в 1001-та нощ
Те са линкове в предната тема, не са локално при мен Simple Smile Вземи ги от там, като линк или ги свали, но ще трябва да ги качиш някъде Wink

# 29
прецъках всички статии, но точно тези картинки не ги намирам. само подобни. Sad

Последна редакция: пт, 23 окт 2015, 11:12 от Елч

Общи условия

Активация на акаунт