Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - Тема 4

• 36 889
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
# 616
Слънце - Рак
Луна - Овен

Слънце квадрат Луна
Слънце опозиция Уран
Слънце опозиция Сатурн
Слънце опозиция Нептун
Слънце тригон Плутон
Слънце полусекстил Марс

# 617
Мислите ли,че ако в едно запознанство е замесена Юноната,то ще бъде само временно увлечение? Thinking

# 618
Мислите ли,че ако в едно запознанство е замесена Юноната,то ще бъде само временно увлечение? Thinking

За влюбване - Венера/Марс и обратно Марс/Венера.

# 619
Marbeq благодаря ти!
В моята карта имам транзити- тригон м/у Венера и Юпитер и м/у Венера и Хирон,като самата тя прави съвпад с Плутон.
А в неговата карта Юпитер прави секстил към транз.Венера и тригон към натална,а самата Венера е в тригон с Хирон и съвпад с Юнона.
И тази Юнона ме кара да мисля,че е временно увлечение. Ще видим какво ще стане Grinning

# 620
Marbeq благодаря ти!
В моята карта имам транзити- тригон м/у Венера и Юпитер и м/у Венера и Хирон,като самата тя прави съвпад с Плутон.
А в неговата карта Юпитер прави секстил към транз.Венера и тригон към натална,а самата Венера е в тригон с Хирон и съвпад с Юнона.
И тази Юнона ме кара да мисля,че е временно увлечение. Ще видим какво ще стане Grinning

Погледни си прогресиите и дирекциите - Венера /Марс ,5 дом, господаря на 5 дом

# 621
Лелеее стана мешана скара.
Значи с прогресиите картинката за него е прогр. Венера и Марс съвпад с нат.Венера и Сатурн; В 5 дом Юпитер и СЛВ;
При мен прогр.Венера съвпад с натални Хирон и Марс; Прогр. Марс съвпад с Асц. И У5 (Плутон) съвпад с Десц.; Има ли надежда? newsm78

# 622
Лелеее стана мешана скара.
Значи с прогресиите картинката за него е прогр. Венера и Марс съвпад с нат.Венера и Сатурн; В 5 дом Юпитер и СЛВ;
При мен прогр.Венера съвпад с натални Хирон и Марс; Прогр. Марс съвпад с Асц. И У5 (Плутон) съвпад с Десц.; Има ли надежда? newsm78

Да,има.

# 623
Какво мислите за точен куинконс на Венера и Марс?

# 624
Разположение newsm78

# 625
Разположение newsm78
Венера на мъжът е в Лъв, а Марс на жената в Риби. Марс в Лъв на мъжът също прави куинконс с Венера в Козирог на жената, но има голяма разлика в градусите.

# 626
Разположение newsm78

Трудно задоволяване на желания.Не трябва да се жертва любовта и обичта в името на успеха.

# 627
Също да добавя: Слънце опозиция Слънце, Луна опозиция Луна, Слънце тригон Луна и при двамата. Мъжът има стелиум в Лъв, а жената във Водолей. Какво мислите?

Последна редакция: пт, 18 дек 2015, 22:53 от Sunlightt

# 628
  • SF
Управителят на моя 5 дом е Нептун. Намира се във втори, в Скорпион.
Прави тригон с МС и Лилит. При мен МС и Лилит са в съвпад.
Натален Нептун в секстил с натален Марс.
И прави тригон с Хирон.
Други аспекти няма управителят на моя 5-и дом.

Дали ми върви в любовта според вас? Ако тези аспекти не дават достатъчна яснота, попитайте ме и за други. Така ще научим които аспекти "говорят" за любов в хороскопите ни (като част от практическата игра, която започнахме миналата седмица, но бързо преустановихме). На въпроса, който ви задавам, имам ясен отговор, така че няма да остане мистерия.

# 629
Влиянието на Нептун във втори дом има ефекта на промяната на ценностната система. В тригон с МС има търсене на  духовно удовлетворение в кариерата или правене на корекции, които са необходими пак в тази сфера. Може да прекарваш повече време в планиране на бъдещето си или да направиш материални жертви, ако чувстваш, че финансови проблеми са взели твърде много от вниманието ти и си далеч от намирането на личното и духовното удовлетворение от работата си. Може да си по-съпричастна към нуждите на по-широката общественост или да се занимаваш с благотворителни цели, може да подкрепяш усилията на други хора да намерят по-голяма финансова сигурност в живота си.
При Нептун транзит към Лилит може да се стремиш да откриеш истината за това, какво се случва в живота ти, когато става въпрос за осъзнаване на тялото, физическото, сексуално изразяване, търсене на равенство във всички видове на взаимоотношениятa. Може Нептун да представлява "мъглата" през, която да търсиш/да се настройваш към истината; да те замъглява и да не можеш да се свържеш към това,което ти е вродено,т.е. не може повече да игнорираш инстинктите си.
Нептун тригон с Хирон ти придава много чувствителен характер. Също може да си много приспособена към невидимите сфери на съществуване, лесно да използваш възприятията си за разбиране и "лекуване". Това осъзнаване също така ти позволява да помагаш на другите, да ги улесняваш на в техните "лечебни процеси" и да ги запознаеш с духовните измерения.
Според мен ти върви в любовта,защото си състрадателна и разбираща другите,сигурно им помагаш по някакъв духовен начин и те се чувстват добре при теб.
Има ли нещо вярно или да си търся друго хоби  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт