Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - Тема 4

• 36 857
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте момичета и честита Коледа!Можете ли да ми кажете какво да очаквам от транзитен Сатурн в съвпад с нат. Нептун в 6ти дом? Нептун е управител на 10ти дом в радикса, а Сатурн на 7ми.

Бъди бдителна към здравето си,партньорствата,явните врагове.

# 676
  • SF
Аз този съвпад на тр. Сатурн и натален Нептун, го имах 3 пъти миналата година, защото Сатурн беше ретрограден през лятото. Подмина Нептун и пак се върна, за да го подмине още веднъж при директния ход.
Проблеми с работата съм имала. Фирмата, в която работех и много мразех, фалира. Радвах се и скачах от кеф, че вече няма да работя там. Точно при тези съвпади проблеми със здравето не съм имала. Те се появиха сега в края на годината, когато двете планети вече нямат нищо общо. Партньорства нямах и не мога да ти кажа как им се е отразило. Не съм създала нови, но бях изключително привлекателна за мъжете (говоря за последното лято - 3 пъти точно този съвпад). Явни врагове също нямам, така че и те не са засегнати. С други думи - свиркай си и чакай да мине. Peace

# 677
  • Sofia
Оох  в здравето ми е притеснението, преди 3 месеца минах през една операция дано не се появи друг проблем.Благодаря ви момичета за бързите отговори.

# 678
  • в 1001-та нощ
...Точно при тези съвпади проблеми със здравето не съм имала. ...

При нея ще бъде в 6 дом, затова се коментира здраве. При теб е другаде, при мен е сега в 9 дом. Съвпадът засяга всички от нашето поколение, само, че в различна област и има различна конфигурация с личните планети ... При мен и други родени около мен - лятото Сатурн ще се върне за нов съвпад с нат.Нептун, а тр. Нептун също ще е ретро и ще ги квадратира ...

# 679
  • SF
При мен този съвпад беше във 2-ри дом. Лятото ми беше безгрижно, пътувах, направих чудесен тен, видях се със стари приятели, нови градове, някакви мъже ме сваляха и всичко това по време на този съвпад. Това не е домът на здравето, а на парите, които пострадаха заради загубата на работа. Надявам се, Роси, да нямаш проблеми със здравето.

# 680
  • в 1001-та нощ
Добави и активните дирекции и пъзелът ще започне да се подрежда  Blush В твоя случай никак не са без значение  Blush Вторичните прогерсии също  Peace

# 681
  • SF
Ще ги добавя, ако мога Simple Smile Аз изобщо не разбирам от дирекции. Мога да "гадая" само по транзити и ми е по-лесно да погледна при даден транзит в минал период какво е било, отколкото да открия какво ме очаква в бъдещ. Когато чета в нета, пише 100 неща. Аз си избирам най-благоприятното или най-малкото зло. Нещо напасвам там, но не съм обективна, когато става въпрос за мене.

# 682
Здравейте,
Не съм много веща в астрологията ,но за сметка на това проявявам огромен интерес.
Имам едно такова запитване към по запознатите:В  наталната карта на сина ми липсва планета под влиянието на ,,въздух,, има и само една планета под ,,огън,, .Преобладава ,,вода,, основно (в 9 планети) и ,,земя,, (5 планети).
рождената дата е 07.11.2013 , 12:45 на обяд
Детето е на 2 години -не говори и има сложен характер.Общо взето-нито приема нито предава.Малко ми е притеснено и бих желала да разбера какво казва астрологията.
Ако някой може да ми каже нещо ще съм благодарна Simple Smile

Планета              Позиция              Дом
Слънце   15 /скорпион/- 11' 20"        9
Луна           07 /козирог/- 53' 46"      11
Меркурий   03 /скорпион/- 37' 35" R        9
Венера   02 /козирог/- 00' 41"      11
Марс     13 /дева/- 25' 59"                7
Юпитер   20 /рак/- 30' 39" R        6
Сатурн   14 /скорпион/- 21' 06"        9
Уран           09 /овен/- 14' 28" R        2
Нептун   02 /риби/- 35' 25" R        1
Плутон   09 /козирог/- 33' 52"      12
Хирон   09 /риби/- 11' 29" R        1
Лилит   16 /рак/- 51' 55"        6
True Node 07 /скорпион/- 44' 00" R        9
P. of Fortune 27 /риби/- 20' 53"        2
Vertex   04 дева/- 41' 39"        7

# 683
  • София
Summer Sun доста точно описание  Mr. Green казуса е малко странен, става въпрос че са двама човека с такава карта и разликата в проявяването на аспектите  Rolling Eyes
Съпруга на едната е бил с по-високо положение, на другата е точно обратното но е военен. За професията едната се занимава с изкуство, другата наистина е учила медицина но се е отказала и в последствие е била учителка. Според мен точно проявяването на тао квадратите ги прави различни, явно при едната са по отработени емоционално нещата. При едната е точно това като преиграване, поради натрупване на емоции, точно това за което казваш, докато при другата това е в доста по-малка степен и има повече загриженост и внимание  Rolling Eyes

# 684
И една не много обнадеждаваща прогноза за 2016:

http://irinadimitrovaastro21.blogspot.bg/search/label/%D0%9F%D0% … D0%9E%D0%97%D0%98

# 685
Какво мога да очаквам от транзитен Сатурн съвпад нат. Плутон в 2 дом? Транзитна Венера също ще мине през Плутон, а през това време ще имам и съвпад на транз. Слънце и Луна(новолуние) с нат. Венера в 3 дом. Rolling Eyes

# 686
И това:
http://irinadimitrovaastro21.blogspot.bg/2015/12/292015-252016_20.html

Брррр всичко звучи много страшно!  newsm45 smile3518 alert

# 687
  • София
Ли може и по-зле аз ще правя солар в този период  ooooh!

# 688
  • SF
По телевизията пък всички астролози, които прогнозираха, казаха, че 2016 ще бъде много по-добра от 2015!

4 пъти ретрограден Меркурий (1 път повече от 2015), ретрограден Марс, Сатурн - не знам кое ще й е по-доброто, но така казват.
Нека да е по-добра!
Да ми донесе хубава работа, на която да се чувствам добре и щастлива, с хубава заплата, с която да си купувам скъпи неща и да пътувам! Нека ми донесе любов с някой готин стегнат младеж, здраве за мене и още 10-ина човека, които обичам и весели емоции с вас!
На вас, момичета, желая същото, без гаджета за тези, които си имат семейства и са щастливи! Simple Smile

# 689
Тази астроложка ме грабна с уникалните си трактовки , стил и попадения. Не бях я срещала до сега. У - НИ -  КАЛ- НА  !!!
Четох няколко нейни публикации в посочения линк към блога й и съм повече от възторжено изумена. Някой има ли опит,  дали може да се направи лична консултация и контакт с тази астроложка? В блога й не можах да намеря инфо.

Общи условия

Активация на акаунт