Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 42

• 56 927
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
Човекът внесъл цвят в черно-белия ти апартамент, пък ти недоволна Rolling Eyes Претенции... Joy

# 616
  • София
Сега и аз се  Joy, ама тогава...Колко съм се чудила с какво да я съчетавам - с пердета ли отсреща, с покривки на масата ли, с розови цветя и т.н...
Той гордо ми каза че е направил " уникат ", че нищо не разбирам и така обиден се оттегли, че чак телефона си смени  Joy

# 617
  • Варна
Ваяна има време, може да те променим по отношение на паркета.

Аз как започнах да приемам бял лак? Стои страхотно на хубав паркет  Joy

Може лекинко да боядисаш фугата с латекс, с четка за рисуване. (ако не искаш уникат)
В момента имам и ламинат Sad
Е в сравнение със стария 60 годишен паркет стои като мукава и носи усещане на картон и ми е неприятно да стъпвам боса по него, обута още повече. А избирах да е по-дебел 12мм, сложих подложка 5мм, все тая.

Pep_si разказвала съм за този паркет, преживял е какво ли не, в това число наводнения от пералня, боядисване с блажна боя... Цикленето го оправя, ламината нищо не може да го оправи, виждала съм поражения дори от стол с колелца.

# 618
Той гордо ми каза че е направил " уникат ", че нищо не разбирам и така обиден се оттегли, че чак телефона си смени  Joy
тези естетите са най-опасни.
аз цял живот съм живяла на паркет и съм много ''за''. В най-общия случай не харесвам подове с плочки, а имам на целия първи етаж и не ги понасям, макар че не са лоши, мъча се но тц, все плочки.

това с боядисването на фугата е рисковано, че лесно се докарва ефект на механа, но Ваяна има художник в къщи та може да има начин.

# 619
  • София
Може, може - за някой екзотичен паркет, който ще струва половин апартамент  Wink
Засега ще си запазя униката - срещу него имам подарен гигантски розов антуриум, та аз съм си се съчетала, чак сега се сетих  Simple Smile

# 620
тези естетите са най-опасни.
Laughing (смях през сълзи)

# 621
  • На брега
Ако направим една рубрика Майсторски недоразумения Twisted Evil...

# 622
  • София
Ами да направим Simple Smile Ще е начин за самоутешаване, че има и по-зле от моето  Joy

# 623
Колежки по хоби,  другарки по съдба моят прекрасен котарак работи за мен и и за подмяна на мебелите. Изпишка се върху дивана и сега точа зъбки да се снабдиме с мечтания честърфилд. Ако имате съвети как да въздействам върху съпруга, че това е точния диван ще съм ви много признателна.

Иначе при мен нищо ново. Едно викторианско столче за крака и много дамаски, които една добра жена ми подари. Искаше да ми даде и още, но просто трябваше да спра да събирам и да трупам. А, и едно не знам как се казва на български- tree skirt  за Коледното дърво.. Рапорт даден! Отивам да видя где що има останала снимка.

# 624
  • София
Ема да помага - тя има честърфилд и дар слово  Simple Smile

# 625
Ако имате съвети как да въздействам върху съпруга
С жартиери довечера в спалнята Grinning

# 626
  • София
ММ го е пробвал, ей тук: http://www.astiregnatia.com/photo-gallery/the-hotel.html и е най-запаленият фен на Честърфийлда у нас.

# 627
Цената, цената ме тормози мен.

Аз освен, че искам такъв диван, искам и да са два. Да, да знам каква виолетка съм. Mr. Green

http://www.anthropologie.com/anthro/product/home-furniture-sofa/33998840.jsp#/

Дали ще стане само с жартиери, а? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 628
 Титина да каже, тя няма отказ на мебел и ремонт. не знам какви са и жартиерите. И други в темата да не се скатават, а да помагат да не ги изправяме пред строя.  Laughing Laughing

# 629
Той още не знае, че всичко е отдавна решено. Mr. Green съвсем не подозира с какви пъклени планове се занимаваме в мамата. Трябва си някакъв точен подход, при който да не успее да ми откаже по никакъв начин. Титина, казвай! Со кротко, со благо, со кютек. Joy

Общи условия

Активация на акаунт