Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 42

• 57 297
  • 760
  •   1
Отговори
# 210
Нова, Стефчо, чак ме стреснахте Shocked
Помислих, че съм качила някаква друга снимка, не на моя гардероб Laughing
Нито е хубав, нито е перфектен гардеробът ми. Единственото му хубаво нещо е този естествен дъбов фурнир. И това го установих, след като експериментирах и боядисах част от вътрешната му страна с боя. Ако го боядисам с боя, освен ръбат сандък, ще стане един съвършен боклук. Затова се насочвам да запазя фурнира, но ми се иска да го потъмня, а не изсветля. Ще ми се и да не е толкова скучен и ръбест, но ако му залепя някакви профили отгоре, то те ще имат различна структура на дървото, ще се оцветяват различно и може би няма да стане добре. Дръжките ще сменя при всички случаи. Трябва да му докарам богински вид на гардероба (Блу извинявай ако те дразни израза, но така ми е най-лесно да обясня какво искам Peace). Стаята ще бъде в "Богински стил по Ема"  Mr. Green

Раличка, честита детска! Много е просторна и свежа.

# 211
Нова, Стефчо, чак ме стреснахте ShockedПомислих, че съм качила някаква друга снимка, не на моя гардероб Laughing
.......................
Хайде сега, нищо му няма на гардероба ти! Хубав фурнир, запазен, можеш да си го правиш каквото пожелаеш Rolling Eyes!
Аз да ви се оплача, че покрай Шшшш и Дорис само тапети зяпам и като нищо ще си сложа в къщата, а преди не харесвах изобщо.

# 212
  • На брега
Ема, гардероба е ръбест за твоята вила, но е много хубав. И аз имам едни зарязани сандъци. Три броя Crazy. Моите са наистина ужасни! И аз заради ореховия фурнир се полакомих да ги прибера. Мислех ги за детската или за спалнята, докато не се сдобия с нещо по-семпло... Зарязах ги недоизшлайфани. Въобще не ги "виждам" и не знам какво да ги правя.

# 213
  • софия
Да ви запитам спешен въпрос, че не помня какво сте писали по темата. Латекс Дулукс или Левис?

# 214
  • София
Вие неуморно щлайфате, шкурите, боядисвате, омаслявате..., аз пък се оказах чистницата на форума  newsm28 newsm79  Joy Не беше по темата, но всичко, което ни помага е безценно да се знае
Stef4o, знам ги и тези, но мразя да мия пpoзоpци и си викам фиpма.
Тези дни говорихте за маси - да покажа и аз една. Може и да сте я виждали  Simple Smile

Shhh всеки ще ти похвали този, който е ползвал. Аз хваля Дулукс  Simple Smile

# 215
  • Варна
А отзиви за боите Jotun имате ли?

# 216
  • Варна
Да ви запитам спешен въпрос, че не помня какво сте писали по темата. Латекс Дулукс или Левис?
Аз ползвам Дулукс, досега не се е налагало да слагам 3-та ръка, не мога да дам мнение за Левис, ползвала съм само веднъж, но ми е скъпа.
Цвета на Левис за 2016 е Ochre Gold, много приятен и за Арчо е приложим:

# 217

Цвета на Левис за 2016 е Ochre Gold, много приятен и за Арчо е приложим:

Брей, в тренда съм значи  Laughing Точно това е неуспешната ми "горчица" в коридора  Joy

# 218
Емa, а с две огледала на вратите и малко полистеренови профили няма ли да го докараш?
http://pervazite.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82/ … 0%BD%D0%B0-px103/
Нещо такова, макар и по - скромно?
http://thewayweplay.se/wp-content/uploads/2014/10/33-1024x687.jpg
Относно боите - и Дулукд и Левис се държат добре. Хубавото на Дулукс е че почти няма разлика в цената независимо от наситеността на цвета (за тъмни цветове е доста изгодно). Левис съм ползвала само за едно много тъмно винено червено (~ 50 лв. /л. излезе), което Дулукс нямаха.

# 219
  • софия
Разликата в цената ми е 20 лв за единия цвят, но на Левис е миеща, на Дулукс не.
Горчицата е страхотна! Това щеше да ми е цветът първоначално, ако не бях залитнала в бозата  Laughing
Сега и боза няма да е, реших, че ще ми е тъмно, та бетер бабешко бежовко  Joy

# 220
Цитат на: Vayana
Тези дни говорихте за маси - да покажа и аз една. Може и да сте я виждали  Simple Smile

[img
https://cdn.bg-mamma.com/mNuG/59baf5e4.jpg[/img]

Shhh всеки ще ти похвали този, който е ползвал. Аз хваля Дулукс  Simple Smile

Къде продават такава маса?

# 221
И колко струва този Дулукс сравнен с някаква масово рекламирана (леко, млеко... как беше?)
Аз днес си ровичкам за тези интериорни врати. Нали не са ми ясни дори основните понятия, между другото много се възхищавам на Пепси, мисля си че работи като инженер или някаква друга "мъжка" професия Simple Smile и търся фирми и сравнявам цени, направих запитвания и  до момента най-евтин вариант който съм намерила е това. Следващата по-евтина е 310 лв, но не включва дори брава, но пък касата е с дебелина 35мм, само това и е по-различното. Кажете ми за този пълнеж "пчелна пита", да не би там да е уловката? На Карабулев например същите ли са? Защото там се нуждаят от 30 дни, а тук мисля е по-малко. Някъде дават 10 дневен срок за изпълнение.
Ваяна, тази маса е много готина. Аз заглеждах подобни крака с идеята да им сложа плот отгоре за таванското.

# 222
Пепси, ще стои евтино и бутафорно, мисля newsm78
Но приемам идеи Hug, все отнякъде ще изскочи заекът Simple Smile

Едно от "простичките" диванчета за Г-ца Димитрова.

Много е трудно да се намерят хубави неща на добра цена ooooh!

# 223
  • Варна
Разликата в цената ми е 20 лв за единия цвят, но на Левис е миеща, на Дулукс не.
Горчицата е страхотна! Това щеше да ми е цветът първоначално, ако не бях залитнала в бозата  Laughing
Сега и боза няма да е, реших, че ще ми е тъмно, та бетер бабешко бежовко  Joy

Дулукс имат една диамантена, миеща се.
Dulux Trade Diamond Matt
Професионална боя Диамантен Мат

Суперустойчива боя, 10 пъти по-здрава от стандартната акрилна боя. Устойчива е на много домакински петна и се почиства без това да води до гланциране на първоначалното матово покритие, запазвайки вида си на току що боядисана за по-дълго време.

# 224
  • Варна

Едно от "простичките" диванчета за Г-ца Димитрова.

Много е трудно да се намерят хубави неща на добра цена ooooh!

Ох,Ема, днес си много лоша  Laughing Вчера говорих с приятелката , дето прави супер възглавници за под, за диван, за всичко ...и има много хубава бяла пейка, ама не ще да се раздели с нея, но прие драмата ми при сърце и ми обеща, да ми направи такива" матраци " , с обещанието и най-грозната пейка да стане върхЪт !  Laughing
Тези  ми пеят на сърцето :
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт