Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 42

• 57 304
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
Аз от друга страна да си кажа, че черни рамки на снимките на децата не слагам, няма да ви казвам защо, явно съм суеверна  ooooh!.
и аз така Embarassed жегва ме нещо.

# 436
  • Варна
Богиня се явява по служба!  smile3548
Почти нищо не видях - само на Лейди разкошната гледка и килим. Моля те, не го разкарвай, чудесен е.

Постранствах малко из  Барселона. Нося 6 гигабайта снимки. Богиньов стоически търпя постоянните ми внезапни спирания: "Само да снимам за интериорките. Момент, още една секунда задръж." Дори нахлух е един празен антиквариат с намерението за грабеж  Embarassed Мноооого ми хареса един бюфет. И две лампи Embarassed Embarassed Пълна съм с антисоциални прояви.

# 437
А дали би споделила нещо от снимковия материал? Много ще е интересно.

# 438
Лейди, килимът ти не го бивало ли?  Wink
Скрит текст:

# 439
  • софия
Разкош!

# 440
Мноооого ми хареса един бюфет. И две лампи Embarassed Embarassed Пълна съм с антисоциални прояви.
А какво си купи......обувкииииии Twisted Evil
Познах ли Joy

# 441
Има ли значение, според мен е хубаво да смесиш цветове и форма - черни и бели и други...
ако държиш само на един цвят аз гласувам за черни.
И аз мисля така.

Аз имам купени от два месеца черни и бели рамки за снимки на детето за стената между спалните ,но чак сега им дойде времето когато е боядисано вече.

# 442
  • софия
Богиня, добре си си дошла!
Барба, тенкю!
Рамки бих сложила бели или цветни, или дървени.

# 443
  • На брега
Лейди, килимът ти не го бивало ли?  Wink
Скрит текст:

Имам отбелязани за наблюдение няколко такива с винтидж ефект в Амазон. БозАви. Както и един куп други. И аз ги харесван тези изтърканите. До килима да стигна.
Скрит текст:

Свежа, свежа... колко дълго ще е свежа тази инсталация от филц на стената? И с нафатлин трябва да я минават от време на време. Оклепах им дизайнерския труд с домакински забележки.  Laughing

# 444
Лейди, стават нещата. килима е хубав.

# 445
Мноооого ми хареса един бюфет. И две лампи Embarassed Embarassed Пълна съм с антисоциални прояви.
А какво си купи......обувкииииии Twisted Evil
Познах ли Joy

Да не би да е показала храма и аз да съм го пропуснала?

# 446
  • Варна

Свежа, свежа... колко дълго ще е свежа тази инсталация от филц на стената? И с нафатлин трябва да я минават от време на време. Оклепах им дизайнерския труд с домакински забележки.  Laughing
Ще е свежа колкото всяко друго покритие, че и малко повече, защото може частично да се ремонтира, което с латекс или тапет няма как да се случи. И чак пък нафталин... Навремето имаше нещо подобно велтер ли беше деколин ли беше масово използван по коридорите.
Абе няма вечен дизайн, не може цял живот да не се подмени.

# 447
Ееее, опасни сте! Разкандардисахте ме за черните рамки! Не, че съм суеверна, ама и друго на ръка, че сега се връщам от Икея и нищо в черно не ме грабна. Серията Риба ми идват много дебели, другите ми се сториха, че сякаш евтинеят и на живо, белите рамките повече ми харесаха!
На Лейдито гледката е разкош, а с един нов, хубав, изчистен, едноцветен  диван, който десенът няма да се бие с десена на килима, той  ще изглежда по съвсем друг начин!
Боги, не се ослушвай, ами пускай снимки!

# 448
"Нова тема, и аз ги харесвам такива килими, но....ММ рече, "ти луда ли си, че и два" и след 2 дни си купи тонклони....що ли не го изненадам с два килима та да имаме равновясие.
Майтапа на страна, но размерите които ми трябват, са доста скъпи (поне това, което аз съм намерила и харесала)

# 449
И на мен много ми харесват  и все повече се убеждавам, че една чипровска пътечка ще ми заспи в коридора!

Общи условия

Активация на акаунт