Весели съпруги от 2015

• 79 784
  • 448
  •   1
Отговори
# 300
Ааа, Зайче, и аз си купих бански  Laughing Наядявам се баба ти вече да е добре, а двата месеца до срещата с любимия да отлетят като миг.

Сега остава и аз да поотслабна. Малко успях да сваля, но има още какво да се желае... Ама с този пуст мързел сигурно няма да е скоро  Joy

Аз утре ще работя, та не ми е много празнично. Много работа имам и ми е зор, обаче пък и съм доволна Simple Smile Събота и неделя, особено ако е такова времето, ще има въргаляне из леглото само Simple Smile

# 301
Сеа, радвам се, че сте добре с малката бебка. Дано скоро и времето се оправи, за да се разхождате.  Simple Smile

Зая, дано бързо мине времето и при теб, за да сте отново заедно с любимия.  Hug

Благородно ви завиждам за банските. Значи на море ще ходите... На нас ще ни се размине това лято, а толкова много го обичам.  Confused

# 302
Здравейте и от мен ☺☺
Първо Сея честито бебенце ! Да е жива и здрава ! Относно коликите цяла книга мога да напиша аз за тях . При нас бяха денонощни с повръщатне цели 3 месеца. Какво ли не пробвах накрая Инфакол беше нашето спасение. Но и това ще мине.
Аз под пара гази седмица нали ви казах че на 14 сме кумове. Тоалетите са готови и чакат , ама пусто време само го мисля 😤
Иначе новото при мен е ,че започнах работа най  - после . Сега съм си залегнала парцалите на учене яко , защото постът е в държавна служба и няма право на издънка . Та така при мен.
Относно банските аз пък се мъча да напълнея ей тиь 45 кг ме мъчат. Като ходещ скелетон съм. Направо не се понасям. Ям все боклуци калорични и нищо. Даже се замислих да си направя един вега тест да видя от кои храни ще напълнея да наблягам на тях. Вече ме е срам все в детските колекции да пазарувам

# 303
  • София
Здравейте и от мен ☺☺
Първо Сея честито бебенце ! Да е жива и здрава ! Относно коликите цяла книга мога да напиша аз за тях . При нас бяха денонощни с повръщатне цели 3 месеца. Какво ли не пробвах накрая Инфакол беше нашето спасение. Но и това ще мине.
Аз под пара гази седмица нали ви казах че на 14 сме кумове. Тоалетите са готови и чакат , ама пусто време само го мисля 😤
Иначе новото при мен е ,че започнах работа най  - после . Сега съм си залегнала парцалите на учене яко , защото постът е в държавна служба и няма право на издънка . Та така при мен.
Относно банските аз пък се мъча да напълнея ей тиь 45 кг ме мъчат. Като ходещ скелетон съм. Направо не се понасям. Ям все боклуци калорични и нищо. Даже се замислих да си направя един вега тест да видя от кои храни ще напълнея да наблягам на тях. Вече ме е срам все в детските колекции да пазарувам

Искам да имам като твоите проблеми с килограмите  Confused Simple Smile Иначе при нас коликите май не са толкова силни за сега,вечер до към 2 плаче повече,но много се свива, докато спи,дано не се задържат дълго.

# 304
Здравейтеее, нямах време да се ключвам покрай сватбата която беше на 8ми май, но искам да ви кажа че беше страхотно, ще ви разказвам по-късно!

# 305
Здравейте, все се каня да се включа да ви разкажа как мина сватбата, ами това е една приказка сбъдната мечта, как искам да се повтори. Та така, една седмица преди големия ден беше много голяма лудница, леко напрежение, тичане насам-натам. Деня преди сватбата си приготвих нещата и отидох да спя при мама, бях си приготвила валериан, тъй като мислех,че ще ми е много нервно и много ще плача. Е ето, че се събудих сутринта на 08.05.2016 в 7:30 и бях изключително спокойна. Дойде фризьорката в 8:30, аз я още даже не се бях изкъпала и я настаних да пийне кафенце. Започнахме с прическата, дойде фотографа,в 11:00 отидохме на грим. През цялото време се лигавих, плезех и забавлявах, снимките са ми все с някакви муцунки и лиготии. Прибрахме се, през това време майка и сестра ми се бяха върнали от грим и бяха започнали с фризьорката. Мама беше мн нервна. Дойдоха шаферките, облякох роклята и започнахме снимки. Към 2 ММ пристигна. Изпратих 2 шаферки долу с 2 нарязани лимона, трябваше да изяде всичко, иначе нямаше да го пуснат(а той мрази лимони), но трябваше да усети колко ще му е кисел живота Grinning Другите 2 шаферки и приятели затискаха горе. Влезнаха в крайна сметка, от там трябваше да търсят не 1, а 2 обувки. Намериха ги, като видеооператора реши да покаже мъжка солидарност и му подсказваше. Тръгнахме за църквата, тя беше от 15:30, през църквата направихме снимки, кадри. Венчаха ни и тръгнахме за фотосесия. Бяхме си приготвили и тениски на любимите футболни отбори, единия на ботев, др на локо, на моята пише 8 номер Пенева, а на неговата 8 номер Хубенов, като той задраска Пенева и написа Хубенова( на дрр ден след сватбата имаше статия във вестника "Деница от Локото взе Кристиан от Ботев"). След фотосесията пристигнахме в ресторанта, където от 19:00 беше изнесения ритуал. Той ме настъпа, а аз взех по-голямото парче питка. Пред ресторанта гостите ни поздравяваха и се снимахме с тях. Влезнахме, счупихме чашите, ритнах менчето бая силно, казаха ми че ставам за футболистка хаха. Настанихме и започна речта на кума, имаше изненада, че след неговата реч той прехвърли топката на много добър приятел на ММ, който не очакваше, естествено малко се притесни. Започна първия сватбен танц с песента на Lana Del Rey -  young and beautiful, след това песента на кумовете, която е от тяхната сватба. Започнаха хора и щури танци.Дойде време за тортата от която бях очарована ( Таня бейкъри) страхотна изработка, 1 към 1 с това което исках до най-малкото ръбче, а аз точно на тях държах. След това хвърлянето на букета. Трябваше първо да се танцува, като на мен ми пуснаха Pretty women, тъй като аз съм  била най-красивата жена, а на момичетата single lady's. Една от шаферките ми го хвана. Дойде време за жартиера. ММ излезна с манта " Автомонтьор - супер разбирач" Кума с една количка и гаечни ключове го вкарва под роклята, сменяха ключове няколко пъти, беше много забавно и накрая го свали и хвърли. Продължихме с танците. Имах танц с баща ми на Нели Рангелова- писмо до татко, после 2ри сватбен танц Celine Dion - Because you love me. След това бяхме подготвили танц на шаферите и шаферките, където те трябваше да се състезават на различни жанрове - танцов батъл, отново много смях. От там купона продължи на макс, цяла вечер не успях нито да пийна, нито да хапна, танциии само.Приключихме към 4 и се качихме в стаята капнали, бях прегладняла и ядох фъстъци от мини бара хаха. Беше изключително забавно и весело, нямаше 1 нормален човек, никой не го слушаше главата и се получи страхотно. Хората които се погрижиха за това са: Иван Славов фотограф, с помощници Пейо Пеев студио Allure и Трифон Паскалев, Димитър Димитров студио 1 видео, Сватбена Агенция Белисима - Мариана и Соня, Бутик за цветя Гардения - Надежда Михайлова, рокля от Princess Fashion София, Бижута MozArt Jewelry, Фризьор Таня Кибарева, Грим Слави Стоянов, костюм Andrews, както и на нашите родители, кумове, шафери и всички приятели и близки. Сватбеният ден постави началото на нашата приказка и бе една сбъдната мечта до най-малкия детаил. Всичко беше перфектно, без никакви грешки и гафове. Беше истински красиво и ви пожелавам бъдещи булки и да се отдадете изцяло на невероятната емоция и всичко да протече по вода.
това е линк на сватбения ни трейлър https://www.youtube.com/watch?v=ItK-Ql9IuyM

# 306
penny2208 изгледах трейлъра, супер сте! Simple Smile изглеждаш страхотно! Simple Smile Бъдете щастливи Simple Smile

# 307
Пени, прекрасни сте!  Heart Eyes Много щастлив семеен живот!

# 308
Благодаря ви и да ви се връщаааа, много щастие и разбирателство.

# 309
Пени, ще ме извиняваш колко време не ти отразих прекрасния пост.  Трейлърът е страхотен, въобще явно си имала мечтаната сватба! Дано така да продължава и съвместния ви живот - като на филм Heart Eyes
С ММ имахме леки сътресения по разните теми около пазене, бебе и ремонт. Бях някаква ужасна. За щастие отшумя и всичко вече е мирно,тихо и влюбено. Честичко ме натоварват коментари на хора от 2та фронта "Айде няма ли.. preggo"  и "Айде ремонта кога ще почвал, че ей на минала годината". Направо ми смачкват кефа покрай такива важни моменти от живота. Гледам да отговарям с достойнство, но ми се отразява в отношенията вкъщи.
Вие как сте?

# 310
Благодаря ти. Ем то е така, когато сте гаджета започват въпросите няма ли да има сватба, след сватбата започват айде бебе...е ужасно е, или като кажеш, че се жениш "ооо ама да не си бременна?" малеееееее избеснявах

# 311
Mariq91, по една случайност видях линийката ти за бебчето. Как си, всичко наред ли е? Много ни замря темата, коя накъде издуха вятъра....

# 312
Еееей, Шоколадче, честито! Лека и безпроблемна до финал  baby_neutral
Много хубаво, пълни ни се темичката с бебоци  Heart Eyes

Аз освен да се отчета с много работа... Лятото ни е силен сезон и зорът е голям.
Ходихме на море, ама все едно не е било, така ме завъртя въртележката   Laughing

# 313
Честито Шоколадче, лека бременност ти желая! Simple Smile

# 314
Благодаря, момичета! Ето на, дето ме заплашваха не ставало от 1 път - е става понякога. Но като всяко преодоляно притеснение, изскачат нови - дали всичко е и ще е наред и т.н. надявам се Мария скоро да се включи също с радостна вест passifier

Общи условия

Активация на акаунт