Весели съпруги от 2015

• 78 823
  • 448
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро, момичета! Честит празник!

Силвушка, много добра идея!

Ние снощи празнувахме стабилно. Весело се получи партито, само дето не можах да стигна до дискотеката, но здраве да е  Laughing

Последна редакция: пн, 02 ное 2015, 12:14 от Алечка

# 91
Здравейте и от мен Simple Smile
Хайде и аз да се отбележа в новата темичка.
Честито на бъдещите мами Simple Smile
При нас няма нищо ново освен, че от два месеца сме в грандиозен ремонт и кочинката е пълна  ooooh! Една камара изпилени нерви, заради несериозни хора и сега сме в очакване на новата кухня и слагаме край за тази година.
По отношение за здравната каса.Там мисля че съм с новата фамилия, понеже след сватбата си смених личната лекарка и тя ме вписа с новите адрес и фамилия.
Покрай сватбата и аз се стопих (не че имаше какво), но нещо не мога да си върна килограмите.Станала съм 41-42кг. и хич не ми е комфортно.Отделно, че като тръгнем да се боричкаме с ММ кой да е от външната старана на леглото винаги губя  Joy Не мога да съм му конкуренция в борбата за място  Joy

Последна редакция: пн, 02 ное 2015, 11:34 от skailes

# 92
Добро утро, има ли желаещи за едно кафенце.Днес е на джезве и е много ароматно Simple Smile

Момичета,аз тази седмица си чакам снимките от сватбата и кръщенето на малкия и нямам търпение вече да  ги видя.

Скай, успех с ремонта! Simple Smile

# 93
Илейн, хубава е такава тръпка да усетиш пак момента. Аз още си чакам албума... добре, че поне снимките видяхме.
Скайлес, благородно завиждам за ремонта ви. Дано завърши скоро. Ние чак догодина бихме почнали....къде е тя април-май да се стопли, а ми е едно нетърпеливо.

# 94
Шоколадче и аз бях така нетърпелива с ремонта. Вече ми се иска да приключва че година време сме в приключения . Направо ми омръзна да ставам и лягам с мисълта за ламинат, гранитогрес и подобни. Но вижда му се края. Тайничко се надявам за Коледа живот и здраве да я отпразнуваме там.

# 95
Благодаря Simple Smile
Лека полека му се вижда края.Искам вече всичко да приключва, че ми омръзна честно казано

# 96
Здравейте момичета Simple Smile

Илейн, благодаря ти за сутрешното кафе. Наистина е било много ароматно.  Hug

Блазе ви за ремонтите. Предпочитам това да ми е на главата, от колкото още да не сме решили какво да правим. Искаме да се отделим да сме си само двамата. Голяма дилема, голямо чудо ви казвам.  Rolling Eyes

Вие извадихте ли си снимки от сватбата, направихте ли албуми?
Ние още не сме, а ме е срам, че мина доста време. Чудим се още какви албуми да си направим, дали обикновени или фотокниги. newsm78

# 97
Здравейте  Grinning

Мария, ние не сме правили албум още, защото разпространихме снимки за най-близките. На нашите даже на електронна рамка ги сложихме. Иначе все се каня да разпечатам, защото имаме страхотен ръчно правен албум (от кумата) Laughing

# 98
Мария,ние мислим за нас да си направим фотоалбум, а за близките дискове и  флашки- на кой каквото му е удобно,че с тия съвременни технологии .... Смятай щом баба и дядо искат флашка, да си гледат на двд-то .....Simple Smile
На кумовете ще им направя по един подарък фотоалбум и родителите,ако искат и на тях.То за кумовете имам и диск от фотографа.Между другото той днеска ми се обади,че ми е пуснал дисковете и чакам.... нямам търпение вече.Ние си бяхме взели само фото за сватбата и сега малко съжаляваме честно казано, но здраве да.Приятели и брат му на мъжа ми са снимали клипчета и ще си гледаме тях. Simple Smile

# 99
Ние си направихме фото книга, имаше хубави оферти в грабо. Не сме вадили още снимки на хартия, несериозни сме малко...

За ремонти не ми се говори вече, постоянно нещо се чопли из дома... На пролет баня, кухнята трябва да си доподредим... Много ми е писнало на шапката вече. Ама сме си самички и съм доволна.

# 100
При нас офертата на фотографа включваше и фотокнига. Показа ни негови за други двойки, харесах ги, но аз и без това бях убедена, че фотокнигата е някак по-интересен и оригинален вариант. Ще си извадим иначе няколко снимки от както сме заедно, че ни подариха от големите пана с много рамки. Иначе на някои приятели(че нямаме време за всички) пратихме снимки.
Аз да ви се похваля съм в кулинарен вихър. Приготвяме октопод - по няколко пъти варене, охлаждане и накрая в една много богата марината. Утре ще се запържи на тигана и дано да облизваме пръстите. прилагам фото от нета да илюстрирам мерака.

Никога не сме опитвали такова нещо, ама нали си падаме кулинарни авантюристи chef

# 101
  • София
Аз мисля да направя подарък на нашите, свекърите и кумовете по една фотокнига, ама за всички трябва да избирам различни снимки и още не съм го направила, пък трябва и си избера от къде да ги поръчам  ooooh!
П.П.: ако някой е поръчвал от някой сайт и е доволен приемам съвети  Grinning

# 102
Пепи, аз правих от Фуджи фото, беше 50 лв. с ваучера.  Най-голямата, с твърди корици. Хубава стана, само дето загубих сто часа да си я направя сама, а се оказа, че дизайна ми е включен в цената и хората ми я направиха много хубава. Ама аз нямам нерви да се занимавам сама, Скай си направи нейната и стана разкошна. Оглеждай се за оферти, пускат периодично.

Редактирам се - и сега имат оферта: http://grabo.bg/fotokniga-0m8bhv

# 103
При нас офертата на фотографа включваше и фотокнига.
И при нас така. Показвахме я на колеги и приятели вече - всички са направо във възторг, толкова много я харесаха. Даже едни приятели, дето се жениха 2011, я разглеждаха тази събота и мъжа казва на жена си "айде да вземем да си направим и ние една такава, гледай колко е хубава"  Joy
Иначе и ние не сме извадили още снимки. Искахме да направим по една фотокнига и за кумовете и родителите, но офертата при нашия фотограф много не ни допадна  Embarassed Алечка, благодаря за идеята - ще погледна и в сайтовете за групово пазаруване, не се бях сетила за там.
Отделно от книгата мислим да си правим и албум, но все не остава време да седнем и да подберем снимки. А отделно имаме и ние подарък ръчно изработен албум и за там трябва да подберем, че там размерите на снимките са по-малки и индивидуални.

П.П.: ако някой е поръчвал от някой сайт и е доволен приемам съвети  Grinning
Пепи, ние сме си вадили снимки от снимкитеви.ком (надявам се да не се приеме като реклама). Сега пак от там мислим да ги поръчаме  Peace

# 104
  • София
Пепи, аз правих от Фуджи фото, беше 50 лв. с ваучера.  Най-голямата, с твърди корици. Хубава стана, само дето загубих сто часа да си я направя сама, а се оказа, че дизайна ми е включен в цената и хората ми я направиха много хубава. Ама аз нямам нерви да се занимавам сама, Скай си направи нейната и стана разкошна. Оглеждай се за оферти, пускат периодично.

Редактирам се - и сега имат оферта: http://grabo.bg/fotokniga-0m8bhv

Много е добре като цена и супер че правят дизайн , много те моля качи някоя снимка на твоята книга да видя какъв дизайн са ти измислили, в сайта не видях снимки на направени от тях книги. Пише че на тази голямата има снимка и на предна и задна корица , което много ми харесва. И друго което не разбрах 200x300 кое е вертикала кое хоризонтала. Аааа и като ти направят дизайна пращат ли ти го за одобрение, или то за тази цена чак толкова да не се надявам  Joy

Общи условия

Активация на акаунт