Весели съпруги от 2015

• 81 425
  • 448
  •   1
Отговори
# 105
Пепи, ще я снимам довечера и ще ти я покажа. Аз си избрах на място какъв да е фонът, обясних какво очаквам и бях подредила снимките по папки с номерца и текстове където има. Не съм ходила да я одобрявам, защото много ми беше писнало вече, правих я около 6 пъти и не исках да виждам ни снимки ни дявол  Laughing Можеш да си я направиш и сама и те само да я отпечатат, има софтуеъра и опътването на сайта им. Уж не е сложно, ма аз нещо не направих като хората  Laughing Иначе книгата е с дебели корици и страниците са от дебела хартия, не е кофти изпълнението. Абе за 50 лв. е супер.

# 106
  • София
Е мен ме грабна че ще направят дизайн  Mr. Green аз трябва да направя три различни и не ми се занимава да подреждам 200 снимки, е за тях ще ги номерирам ама само толкова  Grinning Иначе изтеглих софтуера от сайта им ама не съм го разглеждала

# 107
Ааа, три са много  Mr. Green и аз не бих се хванала. Можеш примерно да си харесаш от програмата три дизайна и да им направиш по една примерна страничка, за да ги насочиш, но не вярвам и да ти откажат да ти покажат книгите преди да ги отпечатат.

# 108
Добро утро! Simple Smile
Слагам кафето. Simple Smile

Алечка, ще се радвам и аз да видя фотокнигата, офертата наистина е изгодна.Иначе нашият фотограф каза,че ще ни направи, но цената за отпечатване е към 150 лева.А ако тези се справят добре за тази цена ще направя и по една книга и на кумувете.

# 109
Добро утро!
Илейн, мерси за кафето.

Момичета, извинявайте, снощи нямах възможност да я снимам, че имахме гости и беше лудница. Довечера, обещавам!

# 110
Добро утро!

Алечка успя ли д снимаш албумчето?

# 111
  • София
Аз купих вчера 4 ваучера за фотокниги, само дето още не съм си взела снимките от фотографа  hahaha Щеше да изтече офертата и да ме е яд че не съм взела а и трябваше да взема снимките тази седмица, та се надявам скоро да се случи

# 112
Добро утро, момичета!
Качих снимки на книгата в албумчето. Аз моята реших да е цветна и да има повечко снимки, по-скоро като албум, в който има всички моменти от сватбата. Може да се композира съвсем различно, с по - големи, по - малко на брой снимки, с по-изчистен дизайн. Зависи каква е идеята.

Аз нещо се разболявам. Снощи нищо ми нямаше, тази сутрин гърлобол, кашлица, отпаднало ми е... Добре, че е петък.

# 113
Здравейте, момичета. Hug

Илейн, страхотно кафе си предложила.  Simple Smile

Пепи, а ти ще покажеш ли твоите албумчета?  Simple Smile

Алечка, ще погледна и твоите,когато се прибера, защото сега пиша от телефона. Simple Smile

Ние тъкмо се наканихме да си избираме снимки и ни се скапа зарядното за лаптопа. Днес ни е пристигнало новото.
Петъчно ми е, но като се сетя какво ме чака, когато се прибера. Rolling Eyes
Днес ни докараха дървата за огрев и трябва да ги прибираме. #Crazy

# 114
Добро утро! Simple Smile

Алечка, благодаря за снимките!  Heart Eyes Как си днес?
 И аз май ще се възползвам от ваучерите, ама да видим как ще станат нещата с изпращането на снимки и избирането на дизайн по интернет.
Марийче, на дървата ли си вече?  Grinning Я мини от тука да пийнеш първо едно кафенце! Simple Smile
И мене ме чака голям зор в неделя.Тази седмица ни изчистиха половината двор с фадромата, защото не беше възможно на ръка да се свърши.Но другата част от двора не е толкова зле, понеже е била работена и сме решили да си я изчистим ние.Та в неделя ще се заемем и като знам колко е много лошо ми става, но щом сме се хванали ще го оправим.Важното е, че имаме мерак.  Wink И май това ще ни е за тази годна.До година сме решили да стартираме с оградата,че сега всичко махнахме сега.

# 115
Добро утро!
Тъкмо пийвам кафенце  Laughing
Илейн, можеш да си свалиш програмата от сайта им и да си избереш дизайн. Пращаш им примерно корицата със снимка и една страница да могат да се ориентират кой дизайн искаш и как да са разпределени снимките. После разделяш всички снимки по папки - корица - вътре снимката, която искаш + текст ако искаш. После папка за  стр. 1 и вътре снимките, които искаш. Аз ги бях номерирала и снимките, за да знаят поредността, в която да ги редят. И така за всяка страница. Занимавка е, ама става много хубаво накрая Simple Smile  В къща ли сте? Завиждамм, въпреки, че е много работа.

Ние след малко пак ще имаме майстор да довърши кумина... Аман вече. Още ме боли гърлото, но поне не ставам по-зле.

# 116
Алечка,благодаря за полезната информация, ще се възползвам!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Не сме в къща за сега,купихме я преди сватбата,защото много искахме къща.Но за сега ще я стягаме полека лека, защото много финанси се изискват и в един момент като я направим ще се изместим там. Наистина много работа е, но си заслужава удоволствието. Simple Smile

# 117
И ние мислим за къща за в бъдеще. В някое близко село.  Не мога да си представя да живея в апартамента... Имаме мнооого кофти съседи, кварталът ни е много отдалечен, та дали тук или на село... По - добре в къща. Но си е сериозна инвестиция, та за това е проект все още Simple Smile

# 118
Здравейте  Hug

Свърших с домакинската работа. След малко отивам на разходка с приятелка, защото е приятно времето.
Чакам си мъжлето да се прибере от работа и после ще се виждаме с кумовете.  Simple Smile

Илейн, пак си сервирала кафето, благодаря! Heart Eyes
Дървата още снощи ги оправихме. След няколко дена чакаме следващата партида.  Rolling Eyes

Алечка, албумите ви са много хубави.  Hug

Блазе ви за къщите. Това си е мечта на почти всеки човек. Наистина си е сериозна инвестиция, първо да се купи и после да се постегне.
Толкова много искам вече да се отделим с ММ. Embarassed

# 119
Здравейте и от мен  Hug

Къщата е най-прекрасното място, където може да се живее. Казвам го като живяла 23 г в къща, която се превърна в жилищна кооперация. Не съжалявам за което, така се стекоха обсоятелствата. Съседите ми са пълни задници също така. Истината е, че усещането е неповторимо когато си в къща, но поддръжката й освен първоначалното стягане е голяма. Надявам се някой ден да имам възможността да подредя своя! Сега, когато ще поживеем разделени докато трайно се установим ще трябва да създадем наш дом от А и Б отново. Поне имаме тренинг- вече 7 години живеем заедно и знаем какво искаме от дизайна на бъдещото място.

Оф да идва края на работния ден вече!!!

Хубава съботна вечер на всички!!! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт