След 2 седмици отидох то повече ме болеше, не уцелил с лекарствата явно. Пита ме за какво ме е изследвал, казах за нищо и най-сетне ме прати на нещо-за ревматизъм. Скъпичко изследване, но се оказах без този проблем. Спрях да го посещавам и си охках до пролетта. Следващата зима пак почнаха болки, но този път в китката, рамото и коляно. При това често чифта китки,рамене и колене ме боляха.Избрах на ревматолог да ида. Измислих си да пия Артростоп, че имаше месец да запазения час- бях доволна. Лекарката после каза, че нещо съединителната тъкан май била по-еластична
. Артроза запомних. Лошото е,че вече не само зимата ме боли, ако е така и с мъжа ти.... може да е подобно. Препоръча ми Реновакс, капсули 120 бр. 27 лв са. Доволна съм пия по 2 хапчета на ден, почнах септември тази година и сега съм 6. Понякога 4-максимума на хапчета, ако нещо прищрака повече след тежък раб.ден.. Отказах се от всякакъв тежък фитнес, но вече се радвам да спя спокойно и да си вдигам вилицата, че и това ми беше трудно по едно време. Само ме притеснява не се пиели при бременност, аз как ще се откажа не знам... 

Препоръчани теми