В момента чета...42

• 64 179
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
това чета в момента.
Интересна е и ми върви леко.

Моля, да споделиш повече впечатления от книгата - отдавна съм я набелязала bouquet

#Crazy  Shocked

А аз прочетох 50 страници и дотам. Не се чувствах комфортно, имах нужда от гугъл или куп енциклопедии, за да разбирам всичко, което чета, а тъй като така или иначе не разбирах всичко, реших, че е твърде висока топка за мен. Аз също бих се радвала да споделиш след прочитане, за да знам дали съм сбъркала и да дам втори шанс, защото бях с много големи очаквания и с голямо желание я започнах... толкова голямо, колкото желанието да я зарежа после Peace

# 556
"Лято без мъже" също не ми хареса.
Започвам "Втори шанс" на М. Леви

# 557
  • No Line On The Horizon
Започвам Стоунър. Дано да си заслужава, че не обичам когато една книга е прехвалена.

# 558
  • Ямбол

Симпатична книжка. Нийл Геймън не ми е любимец, но историята е приятна и добре разказана. Но не спирам да си мисля колко по-добре би звучала, разказана от сър Тери Пратчет.

# 559
Започвам Стоунър. Дано да си заслужава, че не обичам когато една книга е прехвалена.

За мен историята беше много семпла. Дадох три звезди в Goodreads, само заради стила на автора. Добър разказвач, слаб сюжет.

# 560
  • No Line On The Horizon
Да, историята е четивна.

# 561
Някой похвали Сандра Браун - "Буря", и тъй като явно съм на любовна вълнА, реших да я пробвам - дълбоко съжалявам за което. Да, чете се бързо, но това й е единственото предимство - нито любовната история е качествена, нито криминалната - едно голямо нищо. Неубедителни диалози, герои, ситуации. Зле!
Та в този ред на мисли, някой би ли ми препоръчал нещо качествено и електронно в жанра?  Crazy

# 562
  • на североизток от Рая

За мен историята беше много семпла. Дадох три звезди в Goodreads, само заради стила на автора. Добър разказвач, слаб сюжет.

Колко сме различни. На мен И сюжетът ми хареса + всичко останало. Това е една от най-хубавите книги, които прочетох през годината.

# 563
  • Чукарландия
Някой чел ли е нещо от Дона Тарт? Да ми препоръчате нещо? Hug

# 564
  • на североизток от Рая

Щиглецът се коментира доста и все с хубави отзиви. Е, имаше и някои, които не са я харесали съвсем, но по принцип е харесвана книга. На мен ми предстои да я прочета скоро. Също и Тайната история, Бела.  Hug

# 565
Майтап ли си правиш Laughing
"Щиглецът" е по-добра от "Тайната история" Peace "Малкият приятел" не съм я чела

# 566
  • Чукарландия
Хич не е майтап даже! Намерих ги изгодно, ще си ги купя направо. Благодаря, момичета! bouquet

# 567
Майтап ли си правиш Laughing
"Щиглецът" е по-добра от "Тайната история" Peace "Малкият приятел" не съм я чела
И двете книги на Дона Тарт са наистина литература.

# 568
  • Belgium
Хич не е майтап даже! Намерих ги изгодно, ще си ги купя направо. Благодаря, момичета! bouquet

Взимай ги, няма да съжаляваш  Laughing
Но наистина имай предвид, че са сериозни и ангажиращи четива. И ако не си в настроение за такива, по-добре изчакай подходящия момент за четенето им.

# 569
Приключих с "Вуду в черепа". Не е това което очаквах, но не мога да кажа, че не ми хареса. Малко мудно се развива действието, но книгата е подробна и с доста подробности относно Вудуту и Сантерията. Бруталностите са умерени, което също ми допадна.

Започвам:

Общи условия

Активация на акаунт