В момента чета...42

• 64 125
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
Kosty, не съм чела романа, но определено ще се поправя в скоро време. Иначе не съм съгласна, че епизод с изнасилването не подхожда на любовен роман. Един роман, колкото и целта на една книга да е да те откъсне от ежедневието, би трябвало да описва реални моменти от него или възможността нещо да се случи в реала, иначе би трябвало да клони към фантастиката. В живота е така: има болка, любов, омраза. Следователно има ги и в книгите!   Peace

# 736
Точно в този роман и точно на този герой е неуместно Sick Съгласна съм с това, което пишеш, чела съм къде по-брутални и гнусни неща, но тук този епизод никак не ми се връзва Naughty Peace 
Може би след като прочетеш романа пак да го обсъдим Wink

# 737
Ок, имам една книжка заредена и след нея го почвам!  Peace

# 738
Кости, за съжаление лошите неща се случват и на хубавите хора  Laughing Това като закачка, иначе те разбирам какви са ти възраженията, въпреки че аз съм с една идея по-благосклонна към книгата.
Не сме ли за нова тема?

# 739
Точно в този роман и точно на този герой е неуместно Sick Съгласна съм с това, което пишеш, чела съм къде по-брутални и гнусни неща, но тук този епизод никак не ми се връзва Naughty Peace 
Може би след като прочетеш романа пак да го обсъдим Wink

Kosty, съгласна съм напълно.  Peace Аз останах с впечатлението, че това е жанра на книгата. За мен героинята е мазохистка, опиянява се от насилието и дори предизвиква ситуациите нарочно. Две книги прочетох, докато се усетих, че това е жанр, който не е за мен.
Отврати ме това, че насилието е търсено, а не осъждано. Във втората книга особено си личеше.
Чета Джордж Мартин и Стивън Ериксън, има страшно тежки неща, но Друговремец ме отврати. Знам, че съм малцинство, поредицата е доста харесвана.

# 740
Кости, за съжаление лошите неща се случват и на хубавите хора  Laughing
Ха-ха Crossing Arms
Скрит текст:
Laughing Hug

Да ти кажа честно почувствах се като 5-годишно момиченце, на което току-що са му казали, че са обръснали главата на любимата и Барби.  Laughing

# 741
  • Пловдив
Нова тема Simple Smile има същия облик като тази, но през телефона нямах възможност да се заиграя повече.

http://bg-mamma.com/index.php?topic=891717.new#new

Общи условия

Активация на акаунт