В момента чета...42

• 64 130
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Аз съм от вечните фенове на Джейн Остин - много ми допада ироничното, леко хапливо чувство за хумор, еманципацията, които лъхат от романите й, и разбира се - неподражаемото извайване на образите.
Що се отнася до Съмърсет Моъм - нищо не съм чела от него, мислех да поправя този пропуск. И много се учудих, когато в "Търси се" Кинг твърди, че американските ученици не знаят кой е той.

# 691
  • на североизток от Рая
.........И толкова разговори се водеха за тази книга, че дано не стане пак така. Чак пък.  Stop
Що така, Нелко  Sad? И аз я харесах много и ми е приятно да си разговарям за тази книга. Даже ми бяха и са ми интересни мненията на всички, на които не се хареса.

О, Вени, не да не се коментира, не, не. Нали някои сега я четат, редно е да има коментари. Друга беше мисълта ми. Една лека нападка чувствах върху себе си, не искам да ми се случи отново, това исках да кажа с коментара си. Дано не съм те огорчила!  Praynig Hug

Бела, то е ясно, че е третото му име, ама сега ли се сетиха да го допълват.  Joy

# 692
  • София
Аха, разбирам, Нели! И аз сама не си повярвах, че ще имаш предвид да не коментираме книга, която и да е тя.
Да ти кажа, миналият път и аз усетих разговора като нападка, но с обратен знак - към тези, които са я харесали. Вижте какво, докато не се сбием, мисля че всичко е под контрол  hahaha.

# 693
Ау, Вени, аз като участник в онзи разговор от страната на нехаресалите сега се размислих. Ако някой се е почувствал нападнат тогава съжалявам.
Нооо викам сега да спретнем качестввн въргал, не мелета някакви само  Mr. Green

# 694
  • София
Това явно е много полемична книга, та ще я дочета най-малкото за да разбера защо са толкова разнопосочни мненията Simple Smile

# 695
Вижте какво, докато не се сбием, мисля че всичко е под контрол  hahaha.
Joy Joy Joy
Нека бъдем честни Peace Когато харесаш някоя книга, ама наистина я харесаш, реагираш малко по- ...  Thinking емоционално и логично е да я защитаваш. Нели сигурна съм, случвало ти се е със Стайнбек, или с Балада за Георг Хених, например. Нали?
И в това няма нищо лошо Wink Много обичам даже като се завъртят такива дискусии Grinning

# 696
Според мен Дикер има талант и искрено се надявам, че всичките овации, които обра за тази книга, няма да му направят мечешка услуга. Мога да повторя мнението си, но ще изчакам твоето, Маграт, и тогава може да се включа Simple Smile

# 697
  • София
Кости, много си права, както винаги  Heart Eyes.
Ули, моля ти се, нищо лично! По-скоро усещането е това, за което пише Кости - иска ти се да защитиш автора  Grinning. Плюс това с теб се знаем сме се виждали, пръст не съм ти размахвала, дори не сме се скубали и плюли  hahaha Hug.

# 698
Lust, сподели после как ти се е сторила книгата за Стив Джобс. Аз все още се чудя дали да си я купя Thinking

Mometo*, аз лично смятах Моъм за автор, който трудно се чете, но всъщност не е така. Аз приключих "Цветният воал" и определено книгата ми допадна. Смятам да си закупя и нещо друго от автора, та да видя дали и някоя друга негова книга ще ми хареса.

В момента съм започнала "Колибата" на Уилям Пол Иънг, засега в началото не е лоша, но чак роман сензация, както го определят...продължавам да чета, нищо чудно да ме изненада по - нататък hahaha

# 699
Приключих "Семейно родословие" на Барбара Делински - книгата ми допадна, бързо и леко си чете.
Започнах "Макбет" на Шекспир.

# 700
Нека бъдем честни Peace Когато харесаш някоя книга, ама наистина я харесаш, реагираш малко по- ...  Thinking емоционално и логично е да я защитаваш.

Точно така е! Wink
И обикновено получаваш отговори от рода на "Е, какво пък толкова се палиш, всеки си има вкус..." и т.н., и т.н.  Laughing

# 701
Нека бъдем честни Peace Когато харесаш някоя книга, ама наистина я харесаш, реагираш малко по- ...  Thinking емоционално и логично е да я защитаваш.

Точно така е! Wink
И обикновено получаваш отговори от рода на "Е, какво пък толкова се палиш, всеки си има вкус..." и т.н., и т.н.  Laughing
Ама какво толкова се палите
 hahaha

Вени, хайде на айрян, че съм се затъжила за пръста ти Simple Smile

# 702
Аз така рязко съм си променяла мнението за хората след спор относно "Нюансите"  Mr. Green

# 703
  • София
Разспамихме се, сори  Mr. Green!

Вени, хайде на айрян, че съм се затъжила за пръста ти Simple Smile
Ще взема и точилката!  Joy

# 704
Плюс това с теб се знаем сме се виждали, пръст не съм ти размахвала, дори не сме се скубали и плюли  hahaha Hug.
Ами време е  Mr. Green Освен това Ули не харесва Хари К. Naughty
Скрит текст:
Ули, шегичка  Hug

Айде да не е само спам ...
Зачетох две хубави и силни книги - Пазителките на гълъбиците и Калуня-каля, но нещо не ми вървяха. Затова ги оставих и почнах нещо по-блудкаво - Другоземец, в началото ми харесваше, вече взе да ми писва, не бях съобразила, че книгата е 900 страници ooooh! Като цяло става за разпускане, но не бих подхванала следващата от поредицата Peace
Хубавото е, че вече съм в настроение да се върна към предишните две Grinning

Общи условия

Активация на акаунт