Отзиви за фитнес гривни и smart watches

• 177 673
  • 1 260
  •   2
Отговори
# 855
  • София
Май вече писах за броенето на крачките от личен опит при Mi Band 7 - която в момента е на промоция в Кауфланд -  и Mi Smart Band 8 (слагам и картинка, защото междувременно ги преименуваха и се бъркат с другите смарт гривни на Xiaomi). При 7 наистина не се отчитат крачките в поредици до 7-8, докато при Mi Smart Band 8 се отчита всяка една крачка.
Както са отбелязали по-горе обаче, 8 е само с новото много по-куцо и недружелюбно приложение, докато 7 работи със Zepp Life, което е много приятно.

# 856
  • На изток от Ада
Поръчах на ММ, ми банд от К. Аз съм имала ми банд 3 и 5 ...

# 857
7 може и с едното, и с другото приложение, въпросът е че на мен и двете не ми харесват достатъчно Grinning

# 858
  • Там...
Скоро не си бях търсила телефона чрез часовника и днес с изненада установих, че телефонът не звъни при стартиране на търсенето. Попрегледах набързо настройките и на двете устройства, но не намерих това, което ми е нужно. Ще съм благодарна, ако ме насочите къде точно да погледна. Надявам се, че не е някакъв бъг след последните актуализации, не помня да съм променяла някакви настройки. Часовникът е Самсунг Галакси класик 4, телефонът 22+

# 859
  • Козлодуй
Моля за отзиви за GArmin Lili - мъжа ми ми го е поръчал и аз сега не зная да се радвам ли или да викам Simple Smile

# 860
  • 1st floor
Моля за отзиви за GArmin Lili - мъжа ми ми го е поръчал и аз сега не зная да се радвам ли или да викам Simple Smile
Много е симпатичен, но зависи за какво ти трябва. Нямаше всички функции, които исках аз.

# 861
  • Козлодуй
Получих го - подранил подарък - много е малък, красив единствения му недостатък е че няма автоматично отчитане на качване по стълби а ние живеем в сграда без асансьор, а стария ми Гармин има - ще ги нося и на двете ръце Joy
Ето го - лилав е макар от снимката да не личи - лилавото е моя цвят и е спорт, а не класик - има доста функции Simple Smile

НеПоКоРнА, на теб кои функции ти липсваха?

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 07:49 от pvacheva

# 862
  • София
Какво е смарт аларма?
Започва да следи фазите на съня известно време преди заложения час за събуждане. Със сегашното е 10 минути, на предишното ми приложение и по половин час съм слагала. "Дебне" в този период фаза на лек сън и те буди тогава. Естествено, ако не засече подходящ момент докато стане време, просто ще се включи алармата в указания час, но досега поне не съм имала такъв случай. Много държа на това нещо, супер лесно се събуждам така и по-малко ми тежи ставането сутрин.
На мен пък ми е супер объркваща смарт алармата и съм я изключила. Като вибрира, не знам реално време за ставане ли е, или "предупредителна" аларма. Даже съм се чудила защо я има тази опция и кой я ползва. Satisfied

Относно батериите - вече повече от година съм с Amazfit GTS4, все така си го зареждам веднъж седмично. Simple Smile

# 863
Е как да не е време за ставане? Аз нали затова съм сложила аларма? Grinning
Не го разбирам това с "предупредителната аларма", говорим за минути разлика. Които обаче ми гарантират лесно събуждане. Абсолютно съм навита да стана няколко минути по-рано но да е като от лека дрямка и да съм адекватна, когато алтернативата е буквално да се блъскам в стените. Защото при мен средно положение няма, винаги е едно от тези двете. Предпочитам да си гарантирам че ще е първото.
Така де, тя не е задължителна за ползване такава аларма, ако с нищо не ми помагаше и аз нямаше да я ползвам.

# 864
  • Козлодуй
Аз не го нося през нощта, боли ме китката вечно да е вързана - всичко свалям от мен веднага щом вляза в къщи Simple Smile

# 865
  • 1st floor
Рvacheva, държах на силови, плуване и туризъм. Не помня какво нямаше. Също анимираните тренировки.

# 866
Здравейте имам нужда от помощ ,
търся смарт часовник за съпруга ми
Бих се радвала да чуя вашите впечатление,
бюджета ми е около 300лв
Ще се радвам да пледложите и нещо дамско, и аз се замислям за такава покупка за себе си 😃

# 867
Здравей, препоръчвам ти да търсиш часовник, същата марка като телефона му. Двете устройства, от една и съща марка се свързват бързо и лесно, всички функции и екстри ще работят без проблем.

# 868
Здравейте отново може ли мнение  за смарт часовник HUAWEI WATCH GT3 ACTIVE  или Samsung galaxy watch 4
Отчита ли правилно крачките , да не отчита когато си в автомобила и да отброява
Общо взето ако може какви са плюсовете и минусите за модела

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 23:17 от Kleopatra94

# 869
  • На изток от Ада
Самсунг watch 4 не препоръчвам. То трябва на ден ден и малко да се зарежда. Сънят не се отчита правилно ,лежа си то отчита като сън. За крачките ги брои правилно...
 Надрах си стъклото,имах на предвид!
Каишката ми направи обрив ...

Общи условия

Активация на акаунт