Отговори
# 105
Привет и от мен момичета Hug
Прекрасен петък 13-ти ви пожелавам Hug

Лили много хубава премяна - то се знае - нашто гардже най-хубаво Heart Eyes
Керем ни е писал : "Предизвикателствата са, които правят живота интересен и тяхното преодоляване е което прави живота смислен"
Дани Много хубаво си описала нашият екип Hug Радвам се ,че ви срещнах Kissing Heart
и разбира се поздрав Laughing Laughing

# 106
Елена, Hug благодаря за превода  bouquet bouquetи за страхотния музикален поздрав, както винаги направо в десятката.. Peace Peace
Дани,  Hug Hugи аз много се радвам, че ви има в темата Heart Eyes Heart Eyes

Според написаното тук Серка и Керем ще заминат за три месеца в Америка, още подробности в интервюто със Серка утре..

Ето тука  е била заснета фотосесията на Мави за пролетно-лятната колекция..

От Мави са писали, че ще има и снапчат включване.. Peace Peace

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 107
Момичета! Hug Heart Eyes bouquet Благодаря на всички ви, за всичко! Laughing bouquet Heart Eyes

Керем е неповторим в Грация! Е, както винаги! Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Правя опити да се сдобия със списанието, но явно и този път ще пропусна. Confused Mr. Green Иначе феновете веднага направиха хаштаг в Туитър, беше много хубаво ...

Значи Керем и Серенай дълго ще почиват в Америка - супер! Heart Eyes Донякъде е зле това, че няма да видим скоро Керем в проект, аз като почитателка на Серенай - гадно ми е, че и нея няма да я видя скоро в проект, но се надявам след дългата почивка това да се промени. Peace А и явно сега снимат реклама, да не забравяме и филма ... Party

Лили Hug Heart Eyes, първо да ти кажа - страшна премяна! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Извини ме, както и всички тук, че понякога не успявам да преведа нещата на време, но всъщност понякога нямам време и да прочета всичко Sad , а и не бих казала, че съм чак толкова добра с преводите, със сигурност момичетата тук знаят много повече от мен. Grinning Hug Hug Благодаря на Ели Hug Heart Eyes за помощта! bouquet Видях, че е превела туита на Керем! Peace Както и на Дани Hug Heart Eyes ...

Последна редакция: пт, 13 ное 2015, 16:57 от Анонимен

# 108
Нова, пусната от Бужин Peace Peace

A moment of pain is worth a lifetime of glory е искал да напише, който го е писал, ама е изпуснал of. Един миг на болка струва цял живот слава. Или Цял живот слава си струва един миг на болка.

Последна редакция: пт, 13 ное 2015, 16:50 от Дданни

# 109
Нова, пусната от Бужин Peace Peace

A moment of pain is worth a lifetime of glory е искал да напише, който го е писал, ама е изпуснал of. Един миг на болка струва цял живот слава. Или Цял живот слава си струва един миг на болка.

Забелязах го, но помислих, че аз греша. Сега, смисълът на преведеното от мен вече се промени. Благодаря за по-точния превод! Hug Heart Eyes

# 110
Габи,  Hug

Нашето момче явно обича моментите с болка, предстои му цял живот слава. Сега и скален катерач ще става. Да гледа да не падне, че...

Ох, много дълго ще скитат из Америката. Ама поне ще си починат от папараци, които няма да ги питат за пари ли се разхождат като влюбени.

# 111
ДаниHug Heart EyesГаби Hug Heart Eyes

Утре ще пуснат бекстейджа на фотосесията Peace Peace

https://www.youtube.com/watch?v=1AiZIsQMGGI&feature=youtu.be&a

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 112

Дани Hug Heart Eyes, Лили Hug Heart Eyes
Очаквам бекстейджа с нетърпение! Peace Party

Днес освен петък 13 е и световен ден на добротата! Hug

# 113
# 114
Hadi bakalım! Много обичам да гледам бекстейдж видеа.
А пък след малко минавам на вълна Баръш Ардуч и Любов под наем! Добре че се появи след Зейкерчетата, че както ме бяха хвърлили на романтична вълна, какво щях да правя!

# 115
Добро утро Hug Hug Hug

Скрит текст:

Керем си е скъсил косата и брадата.. С Емре Курал, човек от агенцията Гайе Сьокмен..

Серка, наметната със сакото на наш Керемчи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Серка е дала репортаж на Онур Баштюрк за Келебек, Хюрриет.. Говорила за филма им с Керем и разбира се за връзката си с него..

Снимките на филма щели да започнат в началото на април. Щяло да има танци, музика и любов. Във филма щяло да се разказва за една песен, която щяла да напише героинята на Серка. Рок-певецът(наш Керемчи) щял да изпее тази песен и тя щяла да се превърне в хит. След това той ще тръгне да търси героинята на Серка. Но понеже в началото той щял да бъде много самонадеян и нахакан, щяло да има доста дразги между него и момичето. И накрая щял да се влюби в нея. Те така.

Журналистът Какво би ни разказала за Керем?
Серка: Всъщност не искам да говоря много по този въпрос, но наистина съм много щастлива. Всичко  енаред. Не ми харесва това личният ми живот да става достояние на всеки. Не се притеснявам да говоря, но не искам..

Журналистът: Добре тогава, нека да те запитам така. Човек във всяка връзка открива нещо във връзка със себе си, ти в тази връзка какво свързано със себе си откри? Ако не си открила, бих ти казал да се откажеш от тази връзка.
Серка:( усмихва се) Не, не, всъщност има много неща. Той ме превърна в много спокоен човек. В такъв, който да може да спре, да не бърза. Защото аз нямам търпение да чакам, искам всичко да става бързо..По отношение на това Керем доста ме промени, станах по-спокойна и това много ми хареса.. Въпросът е в това да можеш да спреш, нали? Защото в живота ни всичко тече много бързо. Аз се радвам, че успях да постигна това..

Журналистът: От три сезона си лице на Мави. И сега като твой партньор работиш с Керем Бюрсин, неговото идване как промени според теб кампанията на Мави?
Серка: С Мави работим от доста дълго време.. Много ги обичам..С присъединяването на Керем към нас, ние се превърнахме в още по-голямо семейство.. Керем е много дисциплиниран и е човек, който много уважава работата си. Върши я с много голяма любов..

Журналистът: Сега ще пътувате заедно, знае ли се накъде ще пътувате?
Серка: Лично аз искам в това пътуване да открия много непознати за мен места. Където ни повлече животът, там ще отидем.. Това ще е първото ми дълго пътуване.. Ще продължи около 2-3 месеца. Първо ще отидем в Лос Анджелис, за после не сме планували..

Според момичетата в туитър, любовта е била скрита в малките неща..  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesДа ги видим Peace Peace

Скрит текст:

От летището в Истанбул.

# 116
Добро утро! Hug Hug Hug

Лили,  Heart Eyes благодаря за всичко.  bouquet Hug

Габи, Дани, Ели, Диди,   bouquet bouquet bouquet bouquet

Три месеца...  Shocked Sad То бива почивка, бива, ама това на нищо не прилича. ooooh! Whistling То тъй се стига до Холивуд, да... Peace Ядосана съм тази сутрин. Crossing Arms

Баки във "Великолепният век - Кьосем". Wink

Яска на мотор. Heart Eyes

Ясемин Алън била забелязана в района на Румелихисар на мотоциклета си "Дукати скрамблер". Актрисата казала на папараците: "Знам, че не прилича на една жена да кара мотоциклет, но аз ще го карам още една година". Актрисата скоро ще се появи в сериала "46" с Ердал Бешикчиоулу, но Ясемин отказала да коментира сериала, за да не се "загуби магията".

Хубав ден ви желая!  bouquet

# 117
Добро утро момичета Hug

Лили Hug толкова рано си се трудила за нас! Кажи какво харесваш,че да го направим за теб ? Hug Heart Eyes 
Скрит текст:
виртуална почерпка с нещо мое любимо Heart Eyes
      Много ми допадна да видим Керемчи през очите на Серенай, и че тя  оценява това,което и дава връзката с него! Да им пожелаем " iyi yolculuklar !" и да ни пускат по някоя снимчица,че да не ни липсват много Heart Eyes

Хубав съботен ден Hug

Последна редакция: сб, 14 ное 2015, 09:56 от elena_bgsf

# 118
# 119
Лили ни го обеща за днес, а аз успях да го уловя  sıcak sıcak Laughing Laughing

Бекстейджааааа ..... Heart Eyes Heart Eyes

леле,направо си е замръзнал милия ooooh! ама "biraz soguk" било hahaha hahaha
Скрит текст:
много ми напомни един такъв студ в Чучулигата Laughing Laughing Техниката с шишета гореща вода е уникална Joy Joy

Тара Hug страхотни снимки на Серенай!!! Това момиче абсолютно ме спечели Heart Eyes

Последна редакция: сб, 14 ное 2015, 17:41 от elena_bgsf

Общи условия

Активация на акаунт