Отговори
# 90
Добро утро!  Hug Hug Hug

Лили, Hug мерси за кафето и информацията.  bouquet

Преведох интервюто от руски.  Hug Hug Hug

Керем Бюрсин:"Наричам феномен човек, който може да спаси живот!"

В момента Керем Бюрсин се намира на върха на популярността. За нашето списание той разказа много лични неща, които по-рано не сме чували.

Керем до последно ще защитава правата на жените, той е този, който се вдъхновява от любовта. Той е трудолюбив и талантлив актьор.

Какво означава да си Керем Бюрсин? Ти вече стана феномен.
-Не, нищо подобно. Аз наричам феномен човек, който може да спаси живот. Аз, разбира се, възприемам професията си много сериозно, но никога няма да кажа: "Аз съм такъв, аз съм онакъв", малко ми е странно това.
Добре, а имало ли е момент в живота ти, когато изведнъж си решил да промениш всичко?
-Учих в университета в Бостън. Последният семестър бях в Лос Анджелис. Именно там взех решение, че искам да стана актьор. Ето това е преломният момент за мен. Именно тогава ми предложиха много печеливша работа, но аз се отказах. Избрах рискования път. Ще видим какво ще се получи от това.
Дойде в Турция, за да станеш актьор ли?
-Не, не дойдох тук с цел да ставам актьор. Това беше под въпрос за мен. Стараеш се да направиш кариера, но понякога се случва трудно. По някое време оставаш без сили. Аз бях в процес на търсене, преди да дойда тук, търсех себе си. Преимуществото ми е, че съм турчин и се върнах да живея в моята земя, в моята Родина.
А кога се преместихте?
-Родителите ми са турци, когато съм бил на 10 месеца те са се преместили оттук. Хубаво е, че се върнах в своята родна земя, опознах я отвътре. Благодарение на професията на баща ми от всяка култура взех нещо за себе си, но завръщането у дома ми даде основата и чак тогава разбрах различията.
От Индонезия до Тексас, няма място, където да не си живял...
-Може би никой не знае плюс ли е това, или минус. За всеки човек то носи плюсове и минуси. Например никога не съм имал приятели в детството. Най-близкият ми приятел като дете беше сестра ми. Не можеш да натиснеш копчето и да започнеш живота си отначало. Това вече е свършило, какво ме чака - не знам.
Вероятно много сърца си разбил, докато си се разхождал по света?
-Надявам се, че не съм разбил. Не мога да кажа, че съм обичал всяка, с която се срещах. В днешно време думата любов е много изхабена. Например, срещаш се с момиче в продължение на два месеца и вече те питат "Ще се жените ли?"
Ще се жениш ли?
-Разбира се, искам да се оженя, искам да имам семейство и деца! Но не сега!
Но сега имаш връзка, не е ли така?
-Да, имам прекрасна връзка!
А какво мислиш за любовта?
-Любовта събужда живот. Любов - това е вдъхновение. Правиш неща, които не би направил, говориш неща, които никога не би казал. Правиш неща, които даже на ум не са ти идвали. Развиваш се. Колкото повече се задълбочава любовта, толкова по-добър се опитваш да станеш. Това е нещо инстинктивно. Не мисля, че толкова написани романи, стихотворения, нарисувани картини, посветени на любовта, са случайност.
Какво е най-важното за теб в една жена?
-Според мен, да си жена е много трудно. За мен е важно жената да се стреми да бъде независима, да е стъпила здраво на земята. За съжаление в света жената и мъжът не са равни. Едно от последствията е неграмотността. Това положение не ме радва особено, напротив огорчава ме. Смятам, че жената е по-важна от мъжа. Нас ни има благодарение на тях.
Нещо предприел ли си по този повод?
-В момента работя с UN Women и ACEV. Наскоро заедно с "Мави" пуснахме тениски, които се продават по магазините. Нашата цел е да подкрепяме жените, които искат да учат, както и тези, които са подложени на насилие. И в Америка се занимавах със същото.
Това благодарение на майка ти ли е развито в теб?
-Благодарение на мама и татко. От ранно детство татко ме е учил, че жените трябва да се уважават и ценят.
Така, както баща ти се отнася към майка ти?
-Това също, но не само заради това. Всяка постъпка на човека трябва да показва уважение. Моето семейство е много чувствително на тази тема. Когато живееш при различни култури и религии, виждаш някои неща, които са неправилни или странни, но си длъжен да се отнасяш с уважение към тях. Най-хубавото е, че татко ме научи да уважавам и ценя. Има ли човек, който да уважава всички - разбира се, че няма, но аз се опитвам да се отнасям с уважение към всекиго.
От тези ли си, които ходят на покупки с майка си?
-Дълго време беше така, но сега е проблем, защото тя е в Америка. Много обичам да ходя с мама на покупки.
Какво ти доставя удоволствие?
-Трябва да знам какво означава това, за да разбера какво ми доставя удоволствие. Удобството за мен е много важно. Имам тениска, която нося вече 9-10 години, тя вече е на дупки, но ми е много удобна.
Имаш ли планове да останеш в Турция?
-Не знам. Много обичам Турция. Освен това мога да правя това, което обичам да правя. Това е мястото, което мога да нарека моя Родина. На хората понякога им е трудно да произнесат името ми. В чужбина винаги ме се налага да обяснявам, че Керем е турско име.
Защо си влюбен точно в актьорството?
-Най-хубавото за мен в актьорството е, че никога не можеш да твърдиш, че си съвършен. Ако работиш другаде, можеш да кажеш, че си станал професионалист, но при актьорството не е така. Ти даваш живот на всеки нов герой. Стараеш се да разбереш психиката му, опитваш се да вземеш нещо от него за себе си. И това никога не свършва.
Последен въпрос, Холивуд цел ли е в актьорската ти кариера?
-Да, цел е! Това е като да попаднеш в Шампионската лига.

Хубав ден, дами!    Hug bouquet Hug

Последна редакция: пт, 13 ное 2015, 07:44 от ·٠•Snejka•٠·

# 91
Добро утро, мили момичета!
Кафето сервирано, вестника преведен! Какво повече му трябва на човек! Hug

Снежка, мерси за превода! Честно си казва всичко момчето! Излизам с момичета, ама не ги обичам толкова, че да се оженя за тях.

# 92
Привет момичета Hug

Да споделя и аз, че ми хареса Керемчи на страниците на Грация Heart Eyes И най- вече интервюто! Снимките наистина малко лустросани, но явно такива са тенденциите за списание-снимането - никой не е пощаден като гледам напоследък  Joy Joy
Скрит текст:
всяко правило си има изключение - тук нямам забележки hahaha
Снежи Hug Благодаря за труда по превода - отменила си Лили този път bouquet
Специално за теб Heart Eyes Heart Eyes

Хубав ден!

Последна редакция: чт, 12 ное 2015, 11:19 от elena_bgsf

# 93
Дани, bouquet Hug

ЕлиHug  мерси за поздрава.  bouquet

Скрит текст:
всяко правило си има изключение - тук нямам забележки hahaha

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 94
  • ... да усещаш мириса на море ...
Снежи, благодря за превода  bouquet

# 95
ДаниHug Heart EyesЕлена, Hug Heart Eyes СнежеHug Heart EyesТара Hug Heart Eyes

Снеже, Hug Hug миличка, благодаря ти за превода на интервюто! Така ми олекна Praynig Praynig

Хади чичек за теб..Трекинг, каньони, маньони, това, онова hahaha hahaha hahaha

Не знам доколко е вярно, моите Шерлок Холмчета пак са в  действие, не съм чела подробно още в туитър, но те смятат, че Керем и Серенай са били в Измир за снимки на Мави, днес пък били в Муула.. Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking

# 96
Добра вечер wavey

Лили Hug и според руското КГБ "Керемка сейчас находится" в Akyaka,Muğla Heart Eyes Сигурно съчетава Мави и катерене Wink

и една Серенайка  Laughing

На добър час на Кьосем тази вечер! Дано да е успешен и да радва почитателите си!Аз съм пас  Naughty

Последна редакция: чт, 12 ное 2015, 19:27 от elena_bgsf

# 97
Eлена Hug Heart Eyes руско КГБ значи hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 98
Лили честита премяна Heart Eyes

И аз се отнесох към морето след Керемчи, поздрав от там Laughing

# 99
Добро утро! Hug Hug

Скрит текст:

Елена, благодаря за музикалния поздрав.. Хареса ли ти новата ми премяна? Laughing Laughing

Керем в Алачатъ, Измир..

Тази снимка я сподели пиарката на Керем, Зеррин Ерсу с думите: Работим при много тежки условия hahaha hahaha hahaha Пак Алачатъ, Измир.

Май наистина снимат за Мави newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Хубав и приятен петък ви желая, нищо, че е 13 днес..

# 100
Добро утро, мили момичета!

На ранина да ви кажа, че сте страхотни. Музикалният ни редактор Ели пак е пуснала хубава музика за настроение и от мен едно благодаря. Главният редактор на новините Лили отново ни е поднесла новина, благодаря и на нея. Отговорните по художественото оформление тази сутрин си почиват, няма гифчета и снимки, но са си заслужили почивката. Благодаря и на вас, момичета!

Приятен петък ви желая и аз, нищо че е петък 13-ти, да цитирам Лили!

# 101
Добро утро! Hug Hug Hug

Лили, Hug мерси за пресните новинки, поднесени с ароматно кафенце.  bouquet А премяната ти е по нова мода. Wink Heart Eyes Честито! bouquet

Ели, Hug благодаря и на теб.  bouquet

Дани, Hug

От инстаграма на Шукран. Wink

Хубав ден!  bouquet

# 102
Дани Hug Heart EyesСнеже Hug Heart Eyes

Само да вметна, че новата ми премяна е скроена от Ивчето  Hug Heart Eyesот Чаатайската тема bouquet bouquet bouquet

Снимка, пусната преди малко от Керемчи Peace Peace

Сега ще помоля някоя добра душичка да преведе туита му Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 103
Привет на всички Hug Hug Hug
Снеже благодаря ти за превода на интервюто няма кой знае какво ново от Керем,но пак ни показва,че преди всичко той е човек с главно "Ч" това е нещо много хубаво  Heart Eyes
Лили bouquet
И честита премяна много си хубава  Hug
Ели,Дани,Тара Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 104
Диди Hug Heart Eyes

Продължават да идват снимки..
Тези били от снимките за рекламата в Чешме..

Керем и Серенай били много щастливи, разхождали се хванати за ръка, сигурно снимат за пролетно-лятната колекция, защото  снимали с тениски и дънкита..

Нова, пусната от Бужин Peace Peace
РенкаHug Heart EyesГаби, Hug Heart Eyes къде сте, милички? Имаме нужда от вашите преводи Praynig Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт