Изгодни полети по целия свят – търсачки, промоции, летища, компании…

• 140 017
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • around the world, where the heart belongs
Има ли търсачка, която показва по цена полетите до определена дестинация без да се указва отправна точка (или например тя да е Европа)

# 76
  • София
Невъзможно ми се струва това. Все пак различните дестинации се обслужват от различни авиокомпании, а те имат различно ценообразуване. За какво ти е тази информация?

# 77
  • Русе
Има ли търсачка, която показва по цена полетите до определена дестинация без да се указва отправна точка (или например тя да е Европа)

http://airixo.com/en#frmType=simple

# 78
  • София
При този сайт се залага отправна точка, а и търси в нискотарифните авиокомпании. Не мисля, че това беше въпросът. Иначе е много полезен.

# 79

Има обратното. От София до навсякъде:

http://www.azair.eu/azfin.php?searchtype=nonflexi&tp=0&i … ndexSubmit=Search

# 80
  • Русе
При този сайт се залага отправна точка, а и търси в нискотарифните авиокомпании. Не мисля, че това беше въпросът. Иначе е много полезен.

Може да се зададе като отправна точка примерно Източна Европа, а не отделна държава. Аз така разбрах въпроса.

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 08:52 от maiche

# 81
В azair може да се цъкне на няколко изходни и/или пристигащи летища. Просто се отваря скролбара. И има опция от конкретно/конкретни летища до навсякъде.

# 82
  • София
Може да се зададе като отправна точка примерно Източна Европа, а не отделна държава. Аз така разбрах въпроса.

thumbsup Не ми е хрумвало да пробвам този вариант. Само да се има предвид, че търси в нискотарифните и това ограничава избора. Също понякога комбинациите от полети са в два последователни дни и се налага междинна нощувка.

# 83
Освен това търсачката не е много чувствителна и не отсява хитрините на wizz примерно. Може да се цъкне на едно място за да търсите цените им с дискаунт клуб (или ако не е цъкнато са без дискаунт), но понякога дава ниска цена, а тя се оказва малко по висока на сайта. Това предполагам се получава в зависимост от това за колко билета е търсенето.

# 84
  • Русе

thumbsup Не ми е хрумвало да пробвам този вариант. Само да се има предвид, че търси в нискотарифните и това ограничава избора. Също понякога комбинациите от полети са в два последователни дни и се налага междинна нощувка.

Задава се полетите да са в един ден. Има такава опция. Но наистина търсачката има много малък избор от АК.  Peace

Ето как се вижда и за цяла Европа

# 85
Най-голямата нискотарифна авиокомпания в Европа Ryanair започва полети от София.
Компанията започва по-късно през април 2016 и полети до Лондон.
Знае ли се на кое летище в Лондон ще са?

# 86
Най-голямата нискотарифна авиокомпания в Европа Ryanair започва полети от София.

Билетите са в продажба. Летището е Станстед.

# 87
  • София

Станстед  Peace

maiche, видях къде е опцията за трансфер на същия ден  Hug

Блис, писали сме заедно Simple Smile

# 88
Bliss
Благодаря.
А от кой сайт мога да ги закупя?

# 89
Bliss
Благодаря.
А от кой сайт мога да ги закупя?

Ryanair