Аз съм любовница..

• 28 552
  • 253
  •   1
Отговори
# 120

Избягвам да му звъня когато са заедно. Помолих го да ме предупреждава, не целя да създавам напрежение между тях... Аз нямам нищо общо с тази жена... Тя не ме вълнува, дори всъщност не съм се интересувала как точно изглежда за мен това няма значение ...

[/quote]

Общото с тази жена е, че спите с един и същи мъж WinkКакво очакваш всъщност да се случи?Ти имаш ли чувства към този човек или за спорта? Защото съм убедена, че той няма такива към теб, дори и към приятелката си.Това в червеното-ако тя разбере  ще се взриви такова напрежение, че бедна ти е фантазията.... и какво целиш?Ако не си ти друга ще е , не мисли, че е хлътнал по теб, милият...ти си му попаднала, докато му омръзнеш... Naughty

# 121
  • Linz
Анкетата е показателна и добре, че е анонимна, да се види общата тенденция, вместо да слушаме всеобщата песен - Любовница - аз?! - никога!!!  Laughing

Искаш да кажеш че има много любовници сред мамите ли?

Да, ето, че 44% са отговорили в Анкетата, че са влизали в ро/к/лята на любовница  Peace

А по темите се правят на девственици Simple Smile
Баси, кво толко има да си признаят??? Ма пусти псевдоморал ,,кво ще кажат хората,,  Joy
Дали псевдоморал или предпазливост...

Последна редакция: чт, 29 окт 2015, 22:25 от Sarania

# 122
Анкетата е показателна и добре, че е анонимна, да се види общата тенденция, вместо да слушаме всеобщата песен - Любовница - аз?! - никога!!!  Laughing

Искаш да кажеш че има много любовници сред мамите ли?

Да, ето, че 44% са отговорили в Анкетата, че са влизали в ро/к/лята на любовница  Peace

А по темите се правят на девственици Simple Smile
Баси, кво толко има да си признаят??? Ма пусти псевдоморал ,,кво ще кажат хората,,  Joy
Дали псевдоморал или предпазливост...

Или гузна съвест.

Предпазливост до не научи милия ли...

# 123
  • Linz
Официалния... който вероятно вече не е чак толкова мил.

# 124

Официалния е много важен за жената, кво ще кажат хората..

Кат не е толко мил да се раделя с него, нали именно това очакват жените от нас като улетим по някоя.
Ма не, тя не иска да рискува от 2 стола на земята.

Един дол дренки сме и вие и ние

# 125
Един дол дренки сме и вие и ние

естествено, иначе мъжете нямаше да имат с кого да изневеряват
но от друга страна този факт изобщо не е оправдание

# 126
  • Linz

Кат не е толко мил да се раделя с него...

"Вероятно не чак толкова" не значи "изобщо".
Предполага се, че любовникът е до време, а съпругът- за цял живот. Защо да пуска питомното и да гони дивото?
Ако не сме един дол дренки, нямаше да има изневери.

# 127

Кат не е толко мил да се раделя с него...

"Вероятно не чак толкова" не значи "изобщо".
Предполага се, че любовникът е до време, а съпругът- за цял живот. Защо да пуска питомното и да гони дивото?
Ако не сме един дол дренки, нямаше да има изневери.

Тук не съм съгласна! Ако жената или мъжът клонят към мазохизъм може и да са за цял живот, но пък недай си боже да се  разбере не, няма да са "докато смъртта ги раздели"....

# 128
На мен слагането на етикети "ку§§а" и др. ми се струва прекалено. Разликата между любовник и съпруг е много голяма. На всяка може да се случи да се влюби, или просто привличане - то е част от живота. Хората са различни. От това  не следва, че трябва да си разбиеш семейството. При всички положения малко повече деликатност не е излишна, трябва да уважаваме мъжа до себе си, който е и родител на децата ни. Както една колежка по-горе писа - съпругът е за цял живот. Иначе не намирам за голям грях, 1-2 пъти да преспиш на фирмения тиймбилдинг с колегата, с който се гледаме 3 години. Имаше един филм с Харисън Форд, който откри, че жена му е имала връзка. Не съм мислела за себе си кой е прав и кое е добро, просто хората са различни, а животът е цветен.

# 129
Иначе не намирам за голям грях, 1-2 пъти да преспиш на фирмения тиймбилдинг с колегата, с който се гледаме 3 години.

Мъжът ти така ли прави на своя тиймбилдинг? newsm78

# 130
ако разбера, че е кръшкал, вероятно ще му простя. Ако преценя, че е било мимолетно и краткотрайно увлечение. Защото ММ на този етап страшно много ме обича, и аз него. Не ми се вярва да закръшка, но ... все пак, ако се случи. Аз не съм ревнива по принцип.

в този ред на мисли, вие бихте ли простили на своята половинка, ако разберете за любовника/цата?

# 131
  • Sofia
Да, бих простила.

# 132
  • Linz
Зависи. Бракът е много повече от секс. Ако всичко друго е ОК, ще простя. Но изневярата може да се окаже и капката, от която ще прелее чашата.
Сексът сам по себе си нищо не е, въпросът е емоцията, която стои зад него доколко е дълбока.

# 133
в този ред на мисли, вие бихте ли простили на своята половинка, ако разберете за любовника/цата?
    Разбира се. Като създам ново семейство, Wink никакъв проблем с прошките към бившите нямам. Даже и питие с тях мога да пия.  Mr. Green
     Сега сериозно - не вярвам, че този въпрос може да получи отговор чисто хипотетично. Едно мислим, докато само си представяме ситуацията и друго, като попаднем в нея. Предлагам ви да не разсъждавате върху подобни бъдещи, несигурни събития, особено на глас.

# 134
Който не е прощавал изневяра, идея си няма колко е трудно и дори неъвзможно много често...Та - не, не бих простила и не простих! То не се свежда само до това да се прости, а да искат и двамата отново да намерят път един към друг.

Общи условия

Активация на акаунт