Аз съм любовница..

• 28 268
  • 253
  •   1
Отговори
Здравейте момичета.. Преди да ме осъдите, не забравяйте, че на всеки може да се случи!
Аз съм само на 20 години, а вече имам лепнат етикета "любовница"..
Аз съм необвързана. При него обаче нещата не стоят така. Познавахме се отдавна, но не кой знае колко добре. Не е женен, но има приятелка, с която са заедно от малко повече от 5 години. Всичко стана случайно..  Започнахме да си пишем във Фейсбук и ....
Няколко седмици по-късно към днешна дата се чуваме, пишем си и правим секс...
Споделете, ако ви се е случвало.. Как се развиха нещата?
По план трябваше да е само секс, но мисля че се влюбвам, а не мисля че той е готов да се раздели с половинката си...

Последна редакция: пн, 26 окт 2015, 09:30 от Eva123321

# 1
Преди да ме осъдите, не забравяйте, че на всеки може да се случи!
Аз съм само на 20 години, а вече имам лепнат етикета "любовница"..

Всеки взема сам решението да участва в афера. В този ред на мисли, не смятам, че може да се случи на всеки.
Аз не бих се занимавала с подобен мъж. Днес той изневерява с теб, утре може на теб да ти изневерява с някоя друга.

# 2
То щом на приятелката си изневерява след 5 години, представям си ако се ожени какво ще е... Ако с теб отношенията ви бяха специални за него, щеше да я остави, за да е с теб, нищо не го спира (не са женени и нямат деца). Знай си цената и не се задоволявай с някакви огризки...

# 3
Е как може да се развият - няма много варианти. Лъжецът си е лъжец, ще маже на поразия винаги. Не те ли е страх? Човек, който лъже си е лъжец по принцип. И теб те мами, и нея, и всички. Това не е нещо инцидентно, той си е такъв. И колкото повече стоиш с него, толкова повече затъваш.
Каквото искаш прави, но само се пази да не забременееш, че и дете да страда после.
Измъквай се, докато още е лесно. Имай малко самочувствие, да свириш втора цигулка не е особено престижно.

# 4
  • Най-красивата страна
Ти това ли заслужаваш?Да си на второ място?
Покажи ,че имаш достойнство и себеуважение.

Не съм била любовница,защото знам,че не мога да се примиря с второто място и не мога да имам доверие на човек,който лъже половинката си.Той утре и мен ще лъже по същия начин.

Последна редакция: пн, 26 окт 2015, 09:40 от veni35

# 5
Те тия неща все случайно стават. Докато си говорите за изкуство и хоп - в леглото.

# 6
  • София
Много си млада, забавлявай се и излизай и с други хора, не се ограничавай само с него. Времето ще покаже.
Гласувах с първата опция, не съм се чувствала втора цигулка.

# 7
Тя и любовница не е, а това не е афера. Това е забежка, с помощта на която да взриви петгодишната връзка с приятелката си. Защото ако за 5 г. няма развитие, връзката е обречена. Човекът прилага екзит стратегия.

# 8
Аз в никакъв случай не съм се ограничила само с въпросния човек, излизам с приятели и познати. Самия той по никакъв начин не се е опитвал да ме ограничи - той няма и такова право...
Може би е нещо моментно и временно, но  той ми харесва... Макар и да имаме отношения от само няколко седмици ми е трудно да прекратя отношенията.. Приятно ми е с него ...

# 9
сега ти е приятно, после ще искаш да си №1 ...

# 10
.. Самия той по никакъв начин не се е опитвал да ме ограничио ...

Разбира се, че няма да те ограничава. Ти не значиш нищо за него. Просто средство да се облекчи.

Винаги ми е било интересно какво приятно намират хората в такива, които са лъжци, измамници и т.н. Не те ли отвращава?

# 11
Няколко седмици нищо не са- то тъкмо сега е най-интересно и вълнуващо.

Ама на 20 какви точно са ти целите не е ясно.

Иначе мъж със "сериозна приятелка", която в последните 5 години е само приятелка, не е точно "обвързан".

# 12
  • Испания
Хвалиш ли се или се оплакваш?

# 13
Живее ли с приятелката?

# 14
Нито се хваля, нито се оплаквам. Интересно ми е да видя мнението на други хора, понеже ми се струва, че аз не мога да преценя реално ситуацията...
А дали живее с приятелката си - не, не живеят заедно..

Общи условия

Активация на акаунт