Аз съм любовница..

• 28 269
  • 253
  •   1
Отговори
# 30
  • Най-красивата страна
Той може да спи и с други жени освен с теб и с официалната си приятелка.
А това вече е тревожно,защото има много болести предавани по полов път.
Помисли си и за това.

# 31
Да, може да има СПИН.

# 32
Той може да спи и с други жени...

...и мъже  Mr. Green

# 33
... и кучета, котки, кози и т. н.

на майтап го обърнахте  Mr. Green

# 34
Да, може да има СПИН.

или херпес.

# 35
Майтап майтап, ама шанса да спи с кози и крави, май май е съвсем реален.

# 36
Мда, на 20 винаги е интересно да си "по-желаната" (trust me I`ve been there and still am  Mr. Green ). Въпросът е дали той мисли така. Все пак, ако наистина държи на теб и те уважава като личност, нямаше да те постави в това положение. Той няма да ти бъде истински отдаден, което за мен е красотата на едни взаимоотношения, а ще се разкъсва между теб и нея и няма да има истинска връзка с нито една от двете ви. Другият момент е дали ти изобщо знаеш какво искаш от този човек, защото влюбването е първоначалната химия и в повечето случаи значи "полудявам за мускулите му, усмивката, целувките и секса", но това минава за месеци. Когато наистина обичаш някого, не би се примирила да го делиш, мисълта би ти причинявала дори физическа болка и ще искаш да си част от всичките проблеми на този човек, за да ги решавате заедно, но това е друга и много дълга тема. Мисълта ми е, че явно на теб ти харесва тази ситуация, в което няма нищо лошо, защото всеки трябва да си изживее разните мераци на 20 (когато няма какво да губи, а не на 40, когато се засягат животите и психиката на други хора). Не съм сигурна обаче, че с този човек един ден бихте имали нормална връзка, щом взаимоотношенията ви от самото начало започват с лъжи. Изясни си ти самата какво искаш и тогава няма да има дилеми.  Peace

# 37
Като видя тема "уж всичко щеще да е само секс,а почнах да се влюбвам" и като нахлуят едни спомени........БЯГАЙ,защото после зверски ще ревеш!!!! От личен опит ти го казвам.

# 38
Няма ли да е яко и на 40 да си като на 20, тоест да няма какво да губиш? Ограничено звучи, да си зависим.

# 39
  • София
Никаква любовница не си ти, просто резервен вариант, когато няма какво друго да прави.

# 40
Няма ли да е яко и на 40 да си като на 20, тоест да няма какво да губиш? Ограничено звучи, да си зависим.
Ами ако искаш да си останеш с котките и спомените за хилядите любовници само  Grinning . Защото нека не се лъжем на 40 вече нямаш избора, който имаш на 20. И личностното израстване на един човек предполага, че с годините приоритетите ти ще се променят. Представи си до 40 да се занимаваш с любовници и афери (нищо против нямам тези жени), ми то ще ти писне  Confused. Красотата е в това една връзка да бъде специална и неповторима.

# 41
  • София
Никаква любовница не си ти, просто резервен вариант, когато няма какво друго да прави.
А какво иначе е любовницата, ако не резервен вариант? Да няма някаква еволюция в тази област, която да съм пропуснала, бидейки вярна само на съпруга си.

# 42
Има обратното на еволюция. Любовницата и тя получава някакви екстри- а това момиче получава само повиквателна за секс по фейса.

# 43
  • София
Нещо почнаха да се бъркат понятията.
Значи омъжена жена, ако е любовница, получава секс, без подаръци.
А когато момичето е свободно, тоест няма друг мъж на хоризонта, то тогава за любовника е въпрос на чест да й прави подаръци.

Изобщо не смятам, че любовницата трябва да получава някакви екстри. Е, ако ги получава, похвално, но не е задължително.

# 44
Па каква любовница е, ако не си издейства екстри?

Това не е позиция за всеки, иска се нерви и женска хитрина, плюс специфичната настройка.

Общи условия

Активация на акаунт