Аз съм любовница..

• 28 586
  • 253
  •   1
Отговори
# 15
Няколко седмици нищо не са- то тъкмо сега е най-интересно и вълнуващо.

Ама на 20 какви точно са ти целите не е ясно.

Иначе мъж със "сериозна приятелка", която в последните 5 години е само приятелка, не е точно "обвързан".

А какъв е?

# 16
... не, не живеят заедно..

Пич, който си врътка различни жени на... и говори на всяка онова, което иска да чуе  Simple Smile

# 17
Ми да кажем, че е от една неприятна съвременна порода, дето не знае какво иска, не може да вземе решение и изобщо хем иска да е във връзка, ама хем да си има и свободата...

Някои им викат "fuckboy". Общо взето губи времето на жените. Ти си на 20 и имаш още време, ама за жена на 27 примерно такъв типаж е много вреден. Гледай да научиш какво представлява и в бъдеще да ги избягваш такива. Имаш срок до около 25, след това търси сериозните. И дори преди това.

Иначе дори не си любовница, любовниците идват с преференции, подаръци и екскурзии до Велинград:)

Ти си момиче на повикване за без пари.

Ако почва да ти се струва не толкова симпатичен, дай му ФБ акаунта и да се изгаврим с него:)

# 18
Ми да кажем, че е от една неприятна съвременна порода, дето не знае какво иска, не може да вземе решение и изобщо хем иска да е във връзка, ама хем да си има и свободата...

Тя породата си е от едно време, но тогава се женеха за пред хората и продължаваха да си правят магариите, всичките вицове за лошата мрънкаща жена откъде мислите идват Mr. Green

# 19
Аз в никакъв случай не съм се ограничила само с въпросния човек, излизам с приятели и познати. Самия той по никакъв начин не се е опитвал да ме ограничи - той няма и такова право...
Може би е нещо моментно и временно, но  той ми харесва... Макар и да имаме отношения от само няколко седмици ми е трудно да прекратя отношенията.. Приятно ми е с него ...
Ако не е с теб, с някоя друга ще е ....но вие 20 годишните си вкарвате филми. Да не мислиш, че той изпитва чувства към теб. Горката му приятелка, дано да разбере и да знае с какъв тип си има работа вече 5 години. Naughty Явно си оперирана от съвест, има толкова свободни мъже..., но не те обвинявам, ти просто си се "вързала"Ако не си ти, друга щеше да намери, явно човека си е курварин, а е напълно възможно скоро да му омръзнеш и да те смени. Но ти си знаеш....

# 20
Относно свободните мъже- хайде да не обвиняваме момичето. Ако бях на 20 и нямах какво да губя, не виждам защо да ми спада към задълженията да вардя връзки, които за 5 години доникъде не са стигнали. Ако е женен- да, обаче "имам приятелка" е много условно понятие. Докато няма халка, всеки е fair game.

НСЧ, ми по-добре да са женени насила, така поне има някакво развитие. А тука- хем зает, хем незает, крива работа...

# 21
НСЧ, ми по-добре да са женени насила, така поне има някакво развитие. А тука- хем зает, хем незает, крива работа...

Има развитие да, страдащи жена и деца.

# 22
Пускаш тема, за да питаш при други, как са се развили нещата, а реално теб те интересува при теб лично, как ще се развият, което можеш да разбереш само ако ти се случи даденото нещо.

Но да действаш ли, да дадеш ли ход за развитие или да прекратиш и да останеш с въпроси, какво би било.

На каква база ще вземеш това решение?

# 23
  • София
Авторке, нито ще си първата, нито последната любовница на тоя свят. Ако искаш да се забавляваш - дерзай. Ако ще се влюбваш - бягай.

# 24

Има развитие да, страдащи жена и деца.

Колко да са страдащи- знам за случаи на задомени плейбои, в които и жената получава нещо от връзката, и той. Жената да кажем и тя не беше prime property, ама беше гледана, стана майка- явно това им е стигало едно време. Пък и все пак и тя е имала достъп до готин мъж, макар и споделен. Малко като Uber:)

# 25
Те тия неща все случайно стават. Докато си говорите за изкуство и хоп - в леглото.

Съгласна съм, случват се нещата ей така както не искаш Mr. Green
Който бил любовница - бил, ти вземи най-доброто и бягай, не ти трябва връзка. Като казвам бягай, никакви писания, никакви чуванки - край и шансът да страдаш един ден рязко намалява.

# 26
"Ако ще се влюбва". Как да знае това?  Mr. Green

# 27

Като започне да гледа тъпо в една точка и да въздиша тайно, ето така ще разбере.

# 28
  • София
Ако, когато... който иска, ще разбере.

# 29
Ще разбере, ама вече ще е късно.

Общи условия

Активация на акаунт